Marco de Wit 4 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On olemassa kahdenlaisia puolikansallismielisiä.

 

1. Venäjä on paha, joten meidän pitää luopua osasta itsenäisyyttämme ja integroitua länsiblokkiin. (Halla-aho, Purra, Kokoomus, jne.)

 

2. Amerikka on paha, joten meidän pitää luopua osasta itsenäisyyttämme ja liittoutua Venäjän ja Kiinan kanssa. (Putinistit)

 

3. Sitten on myös AITOkansallismielisiä, joiden mielestä sekä Amerikka että Venäjä ovat pahoja, joten Suomen pitää olla puolueeton ja täysin itsenäinen.

 

Aitokansallismieliset ovat ainoita realisteja. Ne eivät siten myöskään luota Putinin koronavalheisiin, joiden takia Venäjästä ollaan yhä tiukemmin tekemässä poliisivaltio.

 

Tässä Putin valittaa koronarealisteista ja valmistelee pakkorokotuksia. Venäjällä on esimerkiksi paljon helpompaa erottaa pakkorokotuksia vastustavat kuin länsimaissa.

 

Mielenkiintoista tässä Putinin puheessa on, että hän taatusti tietää koronapandemian olevan puhdas huijaus. Nähtävästi hänelle on luvattu, että lähtemällä mukaan valheeseen, niin pakotteita, yms. lievennetään tai poistetaan.

 

 

 

Lukija kirjoittaa:

 

Venäjällä hyvin harva venäläinen on suostunut lähtemään piikille. Venäjän hallinto onkin alkanut käyttämään hyvin kovia otteita piikittääkseen venäläiset myrkyillä. Käytännössä Venäjällä alkaa olla pakko ottaa piikki jos haluaa tehdä yhtään mitään. Joillakin aloilla on varsinainen pakko ottaa piikki ja yrityksiä painostetaan piikittämään 60 prosenttia työntekijöistä tai heillä on lupa irtisanoa työntekijät.
Kuten Euroopassa keskiajalla, Venäjällä on kyllä mahdollista kiertää ainakin joitain rajoituksia, kun Suomessa tällainen olisi erittäin hankalaa.
Lisäksi Venäjällä monet taistelevat koronahysteriaa ja pakkorokotuksia vastaan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Putin kannattaa pakkorokotuksia?

 1. Jos tarpeeksi moni esim. 30-40% kieltäytyy ottamasta rokotusta potkujen uhalla niin sillä saadaan maan talous nurin tai ainakin lähelle romahdusta.

  1. Milläs elätät perheesi sen ensimmäiset kaksi vuotta ennen romahdusta. Ja milläs elätät sen jälkeen kun romahdus tulee ja sen seurauksena energian ja ruuan hinta kolminkertaisuu yhdessä vuorien ja lainojen korkojen kanssa. Ja palkat puolittuvat koska jonkun on aina pakko tehdä töitä orjapalkalla voidakseen ostaa edes jotain ruokaa. Ja onkos sinulla edes polkupyörää millä liikkua paikasta toiseen kun polttoaineeseen ei kuitenkaan ole varaa tai sitä ei saa.

   Nämä ”talous nurin” ja ”vallankumous” henkilöt eivät vaan osaa ajatella nenäänsä pidemmälle.

   1. Talouden romahdus/romauttaminen on ainut tie vapauteen. Miksi et ole alkanut valmistautumaan tulevaan vaikka KAIKKI varoitusmerkit ovat olleet näkyvissä jo vuosia?

  1. Totta, mutta hän ei näytä missään vaiheessa kannattaneet pakkorokotuksia tai muutakaan painostusta. Lisäksi hän alussa piti koko koronapandemiaa huijauksena, mutta joutui muuttamaan säveltä, kun juutalaisjohtoinen media kävi hänen kimppuunsa.

   1. Trump oli Faucin kanssa todistamassa miten armeija aikoo auttaa rokotteiden kanssa – sellainen klippi löytyy jostain.

    Putin on käytännössä määrännyt koronarokotteet, pakolliset sellaiset, sellainen artikkeli on tullut eteen noin kaksi viikkoa sitten.

   2. Trump on päivän selvä kontrolloitu oppositio hänkin.

    Trumpin tehtävä on ollut ainoastaan ajaa kaikki kansallismielinen ja terve ajattelu niin huonoon valoon, että myöhemmässä vaiheessa kun nousee joku oikea johtaja – kaikki onkin saatu jo saatu vedettyä lokaan tai jopa tehtyä laittomaksi. Trump on toiminut ennalta ehkäisevästi täysin globalistien laskuun.

 2. Putin on juutalaisten pupetti. Jos haluaa mennä diipille tasolle niin Putineita on itseasiassa ollut enemmänkin kuin 1kpl , ei ole pakko uskoa jos ei halua mutta asia on näin. Venäjä on niin iso maa että ilman diktaattorimaista johtajaa sitä ei hallita eikä niillä ole varaa alkaa leikkimään mitään Suomi tason puolue teatteria

  Propaganda venäjällä on ollut aina luokatonta, lännessä ei aseteta johtajia esiintymään näin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*