Marco de Wit 5 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomen kansallismielistä kenttää on ollut helppo huijata valeopposition toimesta.

 

Osasyynä suomalaisten naivius ja aivopesu. Niinpä tarvitaan mahdollisimman selvä visuaalinen esitys aitokansallismielisyydestä.

 

Kartan laatiminen on kuitenkin vaikeaa, koska itsenäisyydessä on monta aspektia. Niinpä yllä yksi alustava yritys.

 

Ensimmäisessä sarakkeessa on kansallismielisyyttä ja vapautta puolustavat perusajatukset. Eli aitokansallismieliset kannattavat täyttä itsenäisyyttä ja vapautta. Ensimmäinen sarake on siis aitokansallismielinen värisuora. Mitä kauemmas menet tästä värisuorasta, niin sitä enemmän olet itsenäisyyttä ja vapautta vastaan. Viimeinen sarake onkin ns. globalistinen värisuora.

 

 

Kansallinen itsenäisyys

Ensimmäinen rivi lähtee kansasta ja sen itsenäisyydestä, koska se on edellytys kaikelle kansallismielisyydelle. Heti kun kansan suojelu unohdetaan eli päästetään maahan ihmisiä, jotka eivät kulttuurisesti ja geneettisesti sulaudu kansaan, niin pitkällä tähtäimellä kaikki alkaa olla menetettyä. Kulttuurisesti ja geneettisesti erilaiset ryhmät helposti ajautuvat ristiriitoihin, jotka lopulta voi ratkaista vain verinen sisällissota.

 

 

Sotilaallinen itsenäisyys

Toinen rivi käsittää sotilaallisen itsenäisyyden, koska se on kaiken muun itsenäisyyden perusta. Jos kansa ei itse pysty suojelemaan omaa maataan, niin pitkällä tähtäimellä kaikki on menetetty. Tämän takia on välttämätöntä pysyä puolueettomana ja seisoa omilla jaloillaan.

 

On erittäin lapsellista kuvitella, etteivätkö sotilaalliset liittolaiset vaatisi sotilaallisen integraation lisäksi myös poliittista, taloudellista ja kulttuurista integraatiota eli liittolaisten itsenäisyyden vähentämistä. Esimerkiksi Naton ytimessä on sen rahoittajien eli länsimaisen pankkikartellin ja petrodollarijärjestelmän tukeminen eli muiden maiden taloudellisen itsenäisyyden estäminen. Kaiken lisäksi Nato pyrkii tukemaan pankkikartellia kulttuurimarxismilla, jotta olisi mahdollista laatia yhä suurempiin pankkitukiin pystyviä valtioliittoja.

 

On myös lapsellista kuvitella, että sotilasliitosta pystyisi helposti eroamaan heti kun sotilasliiton integraatio alkaa liikaa suvakoitumaan tai muuttumaan liian aggressiiviseksi. Sotilasliiton yksi tärkeimmistä tehtävistä on nimittäin toisaalta asettaa sotilasliiton kätyreitä maan johtopaikoille ja toisaalta alistaa tai tuhota eroa vaativat kansalaiset sensuurilla ja monenlaisilla tiedustelupalvelujen operaatioilla.

 

Liittoutuminen Naton tai Venäjän kanssa tuhoaisi lopullisesti Suomen itsenäisyyden ja varsinkin taloudellisen itsenäisyyden. Kaiken lisäksi se tekisi Suomesta idän ja lännen välisen taistelutantereen. Tämä tietysti sopisi suurvalloille, mutta voisi johtaa jopa Suomen nuukkaamiseen.

 

Onneksi Suomi on kuitenkin niin suuri pinta-alaltaan ja väestöltään, että se pystyy toteuttamaan Sveitsin mallin eli pysymään sotilaallisesti täysin itsenäisenä idän ja lännen blokkien välissä käyden samalla kauppaa molempien kanssa.

 

 

Poliittinen ja taloudellinen itsenäisyys

Kolmas ja neljäs rivi käsittävät poliittisen ja taloudellisen itsenäisyyden. Myös ne kulkevat käsi kädessä. Kansakunnan on mahdotonta olla aidosti itsenäinen, jos sen talous on liitetty täysin romahdusalttiiseen amerikkalaisjohtoiseen pankkikartelliin. Amerikan keskupankki FED:in ja maailman keskuspankiksi kutsutun BIS:in johtama länsimainen vähimmäisvarantopankkijärjestelmä on 1970-luvulla tapahtuneesta kullasta irtoamisen jälkeen meinannut romahtaa aina noin 10-15 vuoden välein. Pahinta on, että nämä säännöllisesti toistuvat pankkikriisit ja talouslamat vain pahenevat kerta kerralta.

 

Jopa FED:in juutalainen pääjohtaja Ben Bernanke myönsi, että 2008 oltiin kuilun partaalla eli melkein koko pankkijärjestelmä ja siten myös maailmantalous meinasi romahtaa totaalisesti. Seuraava romahdus voi sen tehdä, joten Suomen pitäisi ehdottomasti erota vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä ja vaatia pankeilta täysreservejä, jotta ne eivät enää voi tehdä rahaa itselleen tyhjästä. Yleensäkin on älytöntä, että yksityisille pankeille on käytännössä annettu oma monopolistinen rahakone. Tämä on täysin moraalitonta ja on lisäksi johtanut maailmantalouden kartellisoitumiseen ja keskittymiseen muutamien suurten globalististen pankkien ja niiden omistajien (Rothschildit ja Rockefellerit) käsiin.

 

Vähimmäisvarantojärjestelmässä on myös se erittäin huono puoli, että sitä pitää pönkittää yhä suuremmilla pankkituilla. Tämä antaa valtavan insentiivin pankkiireille ja niiden rahoittamille suuryrityksille tukea yhä suurempien raha-, talous- ja valtioliittojen kehittymistä sekä lisäksi levittää kulttuurimarxismia eli tuhota kaikki globalismia vastustavat arvot aina perhearvoista kansallistunteeseen. Tämä selittää miksi globalistifirmat niin fanaattisesti tukevat ja rahoittavat mm. prideä ja multikulttia. Kohta ollaan siinä tilanteessa, että jos et ole kultissa mukana, niin sinut demonisoidaan fasistina, annetaan potkut ja kaiken kukkuraksi vielä riistetään sananvapaus ja muut kansalaisoikeudet.

 

Yksilönvapaus

Itsenäisyys on siis tärkeää myös yksilönvapauden kannalta. Ilman täyttä kansallista, sotilaallista, poliittista ja taloudellista itsenäisyyttä ei käytännössä voi myöskään olla yksilönvapautta. Ei varsinkaan nykyään, kun sensuuri ja poliisivaltiokehitys tulevat pankkikartellin hallitsemasta lännestä. Onhan aika toivotonta yrittää ylläpitää yksilönvapauksia, kun kerran poliisivaltiota kannattavilla globalisteilla on oma rahakone, jolla ne voivat ostaa poliitikot, yliopistot ja koko valtamedian.

 

Tämän takia yksikään suuri puolue ei nykyään vastusta valtaeliitin sydämenä toimivaa täysin järjetöntä ja moraalitonta vähimmäisvarantopankkijärjestelmää eli pankkikartellin hallitsemaa rahakonetta. Toisin sanoen suurpuolueiden johdot on manipuloitu ja ostettu. Tämä on kuitenkin ollut väistämätöntä. Miten voitat vastustajan, jolla on oma monopolistinen rahakoneensa?! Jos menetät taloudellisen vapauden niin menetät kaikki muutkin vapaudet. Vapauksissa päteekin hyvin vanha sananparsi: Kun annat pikkusormen, niin menee koko käsi!

 

Poliittinen keskustelu käsittääkin nykyään vain kaksi viimeistä saraketta. Niin kaukana siis ollaan itsenäisyydestä ja vapaudesta!

 

 

Lue lisää:

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

Riisto- vs. sivilisointiteoria määrää ajattelusi. Jakaa myös persut kahtia!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Missä olet aitokansallismielisellä kartalla?

  1. Helppo testi. Minä olen etnonationalisti joka kannatan sotilaallista, poliittista, taloudellista ja yksilöllistä vapautta. Vihervasemmistolaiset ja heidän kapiset rakkikoransa kutsuvat minua kuitenkin naziksi…. :-)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*