Marco de Wit 5 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lähes kaikki Laittoman Lehden lukijat ovat rokotekriittisiä eivätkä siis aio ottaa kokeellista ja mahdollisesti geneettistä perimää muuttavaa koronarokotetta.

 

Nyt teillä on mahdollisuus netota.

 

Ja suuresti!

 

 

Rokottamattomien miesten sperman arvo nousee valtavaa vauhtia. Markkinat ovat räjähtämässä käsiin!

 

 

Myös seksuaalinen markkina-arvo kohoaa vauhdilla, kun naiset tajuavat luomusperman turvallisuuden!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Laittoman Lehden mieslukijoista miljonäärejä!!

 1. Vaikka naiset ovat muuten tulleet hulluiksi, järkevät naiset tajuavat kuitenkin suosia miehen hyvää ja luonnollista perimää. Myrkkypiikin ottaneen miehen kanssa on valtava riski, että mitä pitkän aikavälin terveysvaikutuksia naisen lapsille tulee miehen myrkkypiikeistä.

  1. Hei! Siemennestettä otetaan vastaan osoitteessa Mannerheimintie 30, 00100 Helsinki. Sieltä ylemmistä kerroksista huone ”Ulkoministeriö” ja työnnätte peniksenne vain seinän läpi porattuun reikään. Henkilökunta seinän toisella puolella hoitaa loput. Rahat sujautetaan oven alta.

 2. Jostain luin että myös rokotettu nainen voi siirtää rna:ta mieheen yhdynnn seurauksena. Joten, luomu-menetelmää käyttävät miehet, olkaa tarkkana. Toisaalta, mitäpä sitä ei ihminen tekisi Suomen hyväksi.

  Ainakaan vielä ei ole oven takana kovin suurta joukkoa, vaikka taloudelliset resurssit on jo nyt kunnossa. Mutta antaahan ajan kulua. Kyllä sitä vielä emäntä tähänkin taloon löytyy.

 3. Marco onkin sitä spermaansa ruikkinut jo ainakin seitsemän lapsen verran. Ei taida ruiskia enää edes vessan seinälle, kun sai taannoin potkun kulkusiinsa. Marco, olet säälittävä raukka ja pelkuri, ja sen lisäksi tuhkamuna!

  1. Eikö se 7 lasta ole melkoinen sonnin merkki? Harva mies pystyy samaan ja on kysyttyä tavaraa naisten keskuudessa.

 4. Suomessa alkoholihuume on merkittävin sperman ja geneettisen kansanperimän tuhoaja ollut vuosikymmeniä.

 5. Tätä ei tarvitse enää edes kommentoida. Marcoliini teki itsestään pellen ihan pelkällä julkaisulla. Hyvin te vedätte, jatkakaa samaan malliin.

 6. Kannattaa myös muistaa, että alkoholihuume vahingoittaa siittiöitä ja aiheuttaa niissä DNA-vaurioita. Suomessa käytetään (ja on käytetty) niin paljon alkoholia, että eri tavalla vammautuneita lapsia on syntynyt todella paljon kuluneiden vuosikymmenien aikana. Ehkä se on syynä väkivallan ja muun vastaavan häiriintyneen käytöksen määrän kasvuun. Vuosi vuodelta geeniperimä rappeutuu alkoholimyrkyn takia. Lapsia syntyy yhä enemmän ja enemmän eri tavalla kehitysvammaisina.
  Maailman tappavinta ja erittäin myrkyllistä solumyrkkyä juodaan vuosikymmenet ja ajatellaan, että sellainen touhu ei vaikuttaisi mihinkään.
  Tämä on niin käänteistä evoluutiota kuin vain olla ja voi. Suomessa lisääntyy kaikki autoimmuunisairaudetkin räjähdysmäisesti, puhumattakaan mielenterveyssairauksista. Nekin on osin perinnöllisiä.

 7. Rokottamaton, vaaleat hiukset, siniset silmät, vahva.
  Ampuu siemennestettä hevosen tavoin konsanaan.
  Tuleva miljonääri tässä?🤔

 8. ********** käyttää alkoholihuumetta maamme tuhoamiseen, koska Suomi petti sodassa niin juutalaiset kuin aseveljensäkin. Hyvä saavutus. Nyt kansa tuhotaan ja ryöstetään.

 9. Marco on olevinaan kova sananvapauden puolustaja, mutta kuin todetaan että j*********** käyttää alkoholihuumetta kansamme tuhoamiseen ja ryöstämiseen, viestit poistuvat nopeasti. Marco on niin tekopyhä.

 10. Älkää missään nimessä ottako erittäin vaarallisia erikoismyrkkyjä! Rikolliset tulevat joutumaan vielä erittäin ankarille tuomioille.

 11. Vaikka asiassa ollaan oikeassa – siinä niin sanotussa itse asiassa – niin asian voisi muotoilla/ilmaista toisin.

  Jumalan lapsia me ollaan ja jumalan lapset ei käytä lääkkeitä – meillä on jo lääkkeemme. HERRA.

  Narkkarit ja jumalan lapset ei sovi yhteen.

  JOS lukee sanakirjasta mitä farma on, mistä kielestä ja sanasta se tulee – ymmärrämme miksi toimimme kuin toimimme – elämme ilman lääkkeitä.

  Kirkko, on sekin eri asia kuin Raamattu – se on syytä muistaa.

  1. ”The Greek word ”pharmakia” literally means ”drugs”, and appears five times in the New Testament: in Gal 5:20, Rev 9:21, 18:23, 21:8, and 22:15. ”Pharmakia” is translated into our English Bible as either ”witchcraft” or ”sorceries”. We also get our English word ”pharmacy” from the Greek word ”pharmakia”. In each of the above five passages,…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*