Marco de Wit 5 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on viime aikoina saanut lisää luotettavia moderaattoreita. Tämä on johtanut siihen, että lukijoiden kommentit tulevat yleensä nopeasti esiin. Usein jopa tunnissa tai parissa.

 

 

Nykyään on harvinaista, että kommentti tulee näkyviin vasta seuraavana päivänä. Viikonloppuna kuitenkin näin kävi. Muutama lukija jo menetti hermonsa ja syytti Laitonta Lehteä kommenttien sensuroinnista.

 

Sensuurista ei kuitenkaan ollut kyse. Sattumalta yksikään moderaattoreista ei vaan ollut moderoimassa lauantai-iltana tai yöllä. Tästä pahoittelut lukijoille.

 

 

Muistutamme, että Laitonta Lehteä yritetään jatkuvasti sabotoida mm. spammihyökkäyksillä ja yleensäkin saada pois netistä. Polpo on jatkuvasti kimpussa. Lisäksi suvakkien ja alkkiskansallismielisten rikosilmoituksiakin sataa kirjaimellisesti kymmeniä joka vuosi.

 

Lehden pienet resurssit on siis valjastettu siihen, että ylipäätään pysymme netissä ja toiminnassa. Tämän vuoksi moderaattoreille ei voida käytännössä maksaa mitään, vaan kyse on vapaaehtoistoiminnasta. Niinpä joskus vain sattuu käymään niin, ettei yksikään mode satu olemaan hommissa. Tällöin kommentin näkyviin tuleminen voi kestää pidempään. Onneksi tämä on nykyään kuitenkin harvinaista.

 

Suurkiitos modeille ja kärsivällisille lukijoille!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Laittoman Lehden moderointi petti lauantai-iltana

  1. Lukijoiden pitää hieman ymmärtää jos Suomen laadukkaimmalla, mutta ilmaisella lehdellä kestää joskus moderoida. Iso kiitos moderoijille jotka tekevät ilmaiseksi tärkeää hommaa. Ei tarvitse potea huonoa omatuntoa jos joskus kaikki sattuvat olemaan vapailla samaan aikaan. :)

  2. OK, Marco! Nou hätä. Kyllä me tosifanit ymmärrämme. Jatka vaan samaan malliin, ja toivottavasti LaitonLehti pysyy ”aalloilla”! Ellei, niin sitten vaan laitan kädet ristiin, että sinulla on tarpeeksi hyvät BACKUPIT.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*