Marco de Wit 5 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi on tullut korruptiosta epäilty puolineekeri äärifeministi, Fatim Diarra. Hänen isänsä on Malin aavikkovaltiosta. Jostain kumman syystä Diarra on kovin hiljaa oman isänsä ja sukunsa mahdollisesta toiminnasta, vaikka Malin kulttuuri ei ole tunnettu lasten ja naisten oikeuksien kunnioittamisesta.

 

Malin kulttuurin kritisoinnin sijasta Diarra on tunnettu suomalaisten toistuvasta ja kuvottavasta herjaamisesta. Jos kansallismielinen olisi käyttänyt samanlaista kieltä maahanmuuttajista, niin häkkiä olisi tullut välittömästi. Poliittinen poliisi, Demla-syyttäjät ja valtamedia ovat kuitenkin täysillä puolustaneet Diarran kuvottavia suomalaisvihamielisiä herjoja samalla kun antavat herkästi tuomioita pienestäkin maahanmuuttajien kritisoinnista.

 

Vihreä mulatti Fatim Diarra solvaa nyt suomalaisia penisherjoilla

 

Suomalaisista saa sanoa mitä vaan, mutta auta armias jos kritisoit esimerkiksi aavikkokansoja. Tämä siitä huolimatta, että monet epäilevät somalien ja malilaisten kaltaisten aavikkokansojen suhtautuvan keskimääräisesti myönteisemmin sekä perheväkivaltaan että pedofiliaan, kuten insestiin.

 

Ensinnäkin he usein leikkelevät lasten sukupuolielimiä.

 

Toiseksi, heidän pyhissä kirjoissaan ja islamistisessa uskonnossaan puhutaan myönteisesti naisten pahoinpitelystä ja alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäyttämisestä.

 

Niinpä moni ajatteleekin, että ainoa syy muuttaa esimerkiksi Malin aavikolle on insesti ja se, ettei kukaan kuule, kun vaimo ja tytär huutavat apua. Onkin outoa miettiä sitä hetkeä, kun esimerkiksi Mogadishussa tai Malissa joku pikkutytön raiskannut ylpeänä ottaa savimajassaan kuvan peniksestään. Aavikolla voi raiskailla täysin rauhassa vaikka omaa tytärtään.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Somalian ja Malin aavikkoheimot harrastavat insestiä?

  1. Tosta tulee aina ensimmäisenä mieleen semmonen amerikkalainen ghettoneekeri joka ravistelee persettensä klubeilla.

  2. FD: ”Kirjoituksen herättämän kohun jälkeen hän seuraavana päivänä pahoitteli kirjoitustaan sekä kuvasi sitä mauttomaksi ja inhottavaksi mustaksi huumoriksi, joka oli irroitettu asiayhteydestään. Hän myös kertoi kirjoituksen viittaavaan omiin sukujuuriinsa Suomen maaseudulla.[24][25]” ,(Wikipedia)

  3. Malissa on paljon sisäsiittoisuutta! Tämä vihamielinen ja kehopositiivinen puolimatu on suomalaisen kommunistin ja malilaisen muslimin ristisiitos. Nämä oudon perimän omaavat vanhemmat tapasivat toisensa Leningradissa!

    Mielestäni tämä agressiivinen puolimatu pitäisi karkoittaa isänmaahansa!

  4. No, mikäs se käkkäräpäältä kerralla onnistuisi.

    Mietin tässä että nykysuomessa ei ole töitä jos ÄO on alle 80 pistettä. Mutta voisko silti olla kansanedustaja? Kansanedustajahan edustaa kansaa, eli on yksi kansasta. Ja siksi sinne pääsevät edustajaksi melkein kuka tahansa, kunhan täyttää vain viralliset vaatimukset ”ahkeja ja hyvämaineinen”. Joista vaatimuksista voidaan olla montaa mieltä nykykansanedustajienkin kohdalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*