1 thought on “Videomix: Nyt tulee natsikulkue

  1. Näitä soisi vaa enemmän ja enemmän. Satiiri on se joka saa jaksamaan nauramisen voimalla.

    Toi natsi-Piha on todella pihalla. Tuo alempi video missä oli Toni Halme niin Halmehan sanoi että:”Kansalaisten ennen kaikkea” johon PIha vänkäsi että ”Ethän sä voi olla kaikkien kansalasiten edustaja koska minä en äänestäisi sinua”. No, Toni nyt ei sanonut että hän on ”kaikkien kansalaisten”, vaan ”kansalaisten ennenkaikkea”.

    Jos Pihalla oli kuullun ymmärtämisessä ongelmia jo ennenkuin se oli 30 vuotta, niin miettikää mihin suuntaan sen aivot on kehittyneet sen jälkeen. Ja nyt se yrittää politiikkaan takaisin, josta se jo kertaalleen lähti eläkkeelle ”loppuun palaneena”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*