Marco de Wit 6 heinäkuun, 2021

 

Laiton Lehti julkaisi eilen ”itsenäisyyskartan”, joka näyttää kuinka kaukana ollaan itsenäisyydestä ja vapaudesta.

 

 

 

Kartta/kaavio paljastaa kuinka kaukana olemme ensimmäisestä sarakkeesta. Nykyään kaikki keskustelu käsittää lähinnä vain kaksi viimeistä saraketta. Moni voisi luulla, että jos päästään persujen tavoittelemaan keskimmäiseen eli kolmanteen sarakkeeseen, niin sitten kaikki on hyvin. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

 

Jo toinen sarake on nimittäin tuhoisa. Se vie enemmistön itsenäisyydestä ja vapauksista. Tämä johtuu siitä, että Fedin (USA:n keskuspankki) ja BIS:in (Bank of International Settlements) johtama vähimmäisvarantopankkijärjestelmä luo käytännössä pankkikartellin, joka pystyy tekemään valtavasti rahaa tyhjästä suoraan pankkiirien omiin taskuihin. Tämä on siis se eliitin oma rahakone, jonka avulla ne pystyvät hallitsemaan sekä taloutta että politiikkaa.

 

 

Niinpä koko maailman talouselämä on keskittynyt vain muutaman suurpankin hallintaan. Nämä Rotschildien (esim. Goldman Sachs) ja Rockefellerien (esim. Citibank) hallitsemat pankit dominoivat kuutta globalistista mediajättiä, muutamaa globalistista lääkeyhtiötä, muutamaa teknojättiä, jne., jne. Koko maailmantalous on näiden globalistifirmojen hallussa.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Pahinta on, että tämä pankkikartellin rahakone on epävakaa eli noin 10-15 vuoden välein se synnyttää maailmanlaajuisen syvän talouslaman. Periaatteessa rahakoneen ei tarvitsisi olla epävakaa, jos ihan avoimesti annettaisiin pankkiireille oikeus painaa itselleen rahaa tyhjästä. Tähän ihmiset eivät kuitenkaan ikinä suostu, joten rahanluontiprosessi pitää tehdä mahdollisimman näkymättömäksi ja monimutkaiseksi, jolloin se myös muuttuu epävakaaksi.

 

Toistuvien talouslamojen ja pankkikriisien vuoksi globalistipankit ja niiden dominoimat monikansalliset yritykset tekevät kaikkensa rakentaakseen maailmanvaltiota, joka pystyy järjestämään niille suunnattomia pankkitukiautomaatteja.

 

EU, euro ja velkapaketit ovatkin kaikki luotu vain pankkien tukemiseksi. Esim. tämän kesän EU:n elvytyspaketti tukee Etelä-Euroopan valtioita, jotta ne pystyvät maksamaan velkansa nimenomaan näille suurpankeille.

 

Samoin koronapandemia huijauksella vain nopeutettiin maailmanlaajuisen poliisivaltion luomista siltä varalta, että kansa nousee pankkeja ja suunnattomia pankkitukia vastaan. Tuleva suurlama yritetään pistää koronan piikkiin, jotta ihmiset eivät nouse vaatimaan pankkien oman rahakoneen poistamista.

 

 

Maailma siis hallitsevat johtavat pankkiirisuvut, jotka dominoivat Fediä ja siten koko pankkikartellia. Näiden nyrkki on Nato, joka tuhoaa kaikki pankkikartellia ja sitä tukevaa petrodollarijärjestelmää vastustavat. Toinen nyrkki on EU, jolla alistetaan globalistien ja pankkikartellin hallintaan monet voimakkaat ja itsenäiset kansat, kuten Saksa ja Suomi.

 

Globalistifirmat, USA ja EU sitten vielä yhdessä levittävät kulttuurimarxismia, jotta globalismia vastustavat perheet ja kansakunnat saadaan tuhottua ja atomisoitua globalistifirmojen aivopestäviksi kuluttaja-automaateiksi.

 

 

Top 10 vihakirjaa: Ketkä hallitsevat maailmaa? Kansanmurhaajat nimetty!

 

 

Mutta jos pankkiirisuvut johtavat maailmaa, niin mites juutalaiset ja sionistit? Eivätkö ne johdakaan maailmaa?

 

Johtavat kyllä, mutta yhdessä Rockefellereiden johtamien waspien kanssa. (Wasp=Valkoiset anglo-saksiset protestantit) Yksittäiset suvutkaan eivät nimittäin pysty mihinkään ilman laajaa tiivistä tukiverkostoa. Valtaeliitissä on siis kaksi blokkia: Rockefellerien johtama waspieliitti ja Rothschildien johtama juutalaiseliitti. (Alunperin oli kolme blokkia, mutta Morganit ovat käytännössä sulautuneet Rockefellereihin. Lisäksi osa juutalaisista on myös sulautunut waspeihin, mutta varsinkin sionistit eivät suostu sulautumaan geneettisesti valtaeliitin waspeihin.)

 

 

Valtaeliitin blokit ovat yksimielisiä pankkikartellin/rahakoneen tarpeellisuudesta, mutta ovat yli sata vuotta tapelleet sen hallinnasta. Tämän takia USA ei halunnut ensin ottaa osaa maailmansotiinkaan. Ensimmäisessä maailmansodassa juutalaiset olivat Saksan puolella ja waspit Englannin puolella, joten vuosien ajan juutalaiset estivät Amerikkaa liittymästä sotaan. Vasta kun waspit lupasivat juutalaisille Palestiinan ja Tsaarin, niin Amerikka sai liittyä sotaan. Toisessa maailmansodassa oli päinvastoin, kun juutalaiset olivat Saksaa vastaan ja Rockefellerit alussa sen puolella. Rockefellerit suostuivat päästämään Amerikan mukaan sotaan vasta kun juutalaiset suostuivat antamaan Japanin ja Aasian Rockefellereille. Juutalaiset halusivat tuhota Saksan Morgenthau-suunnitelmalla, mutta Rockefellerit estivät tämän ja lisäksi auttoivat monia natseja pakenemaan ja myös muuttamaan Amerikkaan operaatio Paperclipillä.

 

Alunperin juutalaiset olivat valtaeliitin heikoin osa, mutta valloitettuaan Palestiinan ja luotuaan oman valtionsa Israelin, juutalainen eliitti on muuttunut yhä voimakkaammaksi. Israel toimii juutalaiseliitin päämajana, jota kautta se pystyy esim. pyörittämään salamurharinkejä sekä maailmanlaajuisia pedofiilirinkejä, joilla kiristetään talouden, politiikan ja kulttuurin eliittiä. Tämä melkein paljastui Epstein-skandaalin aikana, mutta juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia on haudannut koko asian.

 

 

Nykyään sionistit ovat tulleet niin voimakkaasti, että pystyvät pitkälle ohjailemaan USA:n ja Naton ulkopolitiikkaa. Tämän takia sionistit tukevat kaikin tavoin nykyistä kartellisoitua pankki- ja talousjärjestelmää. Rahoittaahan se nimenomaan USA/Naton sotakonetta, joka auttaa Israelia tuhoamaan vastustajansa (esim. Hussein, Gaddafi) ja luomaan yhä uusia siirtokuntia Palestiinalaisten maille.

 

Sionistit ovatkin nykyisen valtaeliitin takuumiehiä. Media- ja akatemiavallallaan he pyrkivät estämään valtaeliitin ja sen rahakoneen kritisoinnin. Sionistit ovat myös ADL:n kautta innokkaimmin rakentamassa sensuurikoneistoa ja poliisivaltiota samalla, kun systemaattisesti ovat avaamassa rajoja ja Hollywoodin kautta levittämässä kulttuurimarxismia. Nykyinen maailmanjärjestyshän palvelee nimenomaan eniten sionisteja.

 

 

Valtaeliitin toinen puolisko, Rockefellerit haluavat myös rakentaa maailmanvaltiota, mutta hieman lievemmällä otteella. He eivät pidä sionistien äärimmäisestä aggressiivisuudesta ja haluttomuudesta sulautua valtaeliittiin. Tämän takia Rockefellereiden fronttisuku Trumpit eivät suostuneet Trumpin kaudella aloittamaan uusia sotia ja antoivat jopa Syyrian pysyä itsenäisenä. Rockefellerit eivät myöskään halua totaalista rajojen aukaisua tai totaalista kulttuurimarxismia, koska se antaisi juutalaisten johtamalle vähemmistökoalitiolle liikaa valtaa. Rockefellerit haluavat käyttää vähemmistökoalitiota alistamaan ja ohjailemaan valkoisia eikä suinkaan totaalisesti tuhoamaan niitä.

 

Niinpä sitten Rockefellerien johtama Trump ja republikaanit voivat esiintyä ”konservatiiveina”, vaikka todellisuudessa he ovat lähes yhtä globalistisia kuin mitä juutalaisten johtamat demokraatit. Pääasioissa eli rahakoneensa suojelemisessa globalismissa ja kansallisvaltioiden tuhoamisessa valtaeliitti on yksimielinen. Niinpä yllä olevan kartan toisesta sarakkeesta ei saa edes puhua, vaan sitä eli itsenäisyyden ja vapauden rajoituksia on pidettävä itsestään selvänä. Yksikään suurpuolue ei uskalla edes ajatella, että Suomi esimerkiksi eroaisi nykyisestä riistävästä vähimmäisvarantopankkijärjestelmästä.

 

 

 

Totuus on yksinkertaista: Rothschildien ja Rockefellereiden hallitsema rahakone ostaa tai tuhoaa opposition ja näin hallitsee maailmaa. Kaiken kukkuraksi Rothschildien johtamat sionistit ovat pääsemässä valtaeliitissä niskan päälle ja luomassa hyvin aggressiivista globalistista poliisivaltiota.

 

Tätä ei kuitenkaan saa sanoa ja varsinkaan todistaa yksityiskohtaisesti, koska se olisi ”vihapuhetta” ja ”anti-semitismiä”. Niinpä poliisi yrittää jatkuvasti sulkea Laittoman Lehden ja pistää sen päätoimittajan Marco de Witin vankilaan. Valtakunnansyyttäjänvirasto on nostanut täysin ennenkuulumattoman syytepaketin Marcoa vastaan väittäen tämän olevan uhka valtion turvallisuudelle.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan luovuta. Tulemme entistä yksityiskohtaisemmin kertomaan valtaeliitin koostumuksesta ja rikoksista. Itse asiassa suurin osa on jo kerrottu Marcon kirjassa. Kirja on englanninkielinen, koska suomenkielisenä se veisi Marcon saman tien vankilaan. Kirjaa tullaan vielä viimeistelemään Laittoman Lehden sisarjulkaisussa Holy Crusade News -sivustolla ja myös pala palalta kääntämään suomeksi.

 

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

5 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 1. Suomen poliisilla ei ole mitään toimivaltaa toimia Suomen maaperällä. He ovat vihollisemme miehittäjiä. Älä koskaan usko poliisia ja sitä, että heillä olisi muka jotain oikeuksia kansalaisiin! Pelkkää roskaa. Heillä ei ole mitään valtaa Suomen valkoiseen vapaaseen kansaan.

 2. Ei Etelä-Euroopan valtioiden ole pakko ottaa velkaa vaan voivat pitää kulut kurissa.

  Mutta poliitikot haluavat ostaa äänestäjät kaikenlaisilla etuuksilla, sekä valtion etuuksina ja tarjoamalla halpaa rahaa myös kansalaisille.
  Jotka sitten kustannetaan velkaa ottamalla.

  Ilman valtio(i)ta Rothschildien ja Rockefellerien rahakoneet eivät voisikaan toimia.

 3. > pankkikartellin rahakone on epävakaa
  > eli noin 10 – 15 vuoden välein se synnyttää
  > maailmanlaajuisen syvän talouslaman

  Sitä olen ihmetellyt, miksi juutalaiset pankkiirit eivät noudata lakia omiensa keskuudessa. Lakihan sanoo:
  – Joka seitsemäs vuosi pane toimeen vapautus …
        jokainen saamamies luopukoon siitä, minkä hän on lähimmäiselleen lainannut

  Lain mukaan armovuosi ei koske goyim’eja:

  – Vierasta saat velkoa …
  – … ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun ei tarvitse lainaa ottaa, ja sinä vallitset monia kansoja, mutta he eivät vallitse sinua

  Juutalainen Toora luonnollisesti ohittaa kaiken paikallisen lainsäädännön samoin kuin Koraanikin.
  – Näiden lakikirjojen rinnalle on nyt pyrkimässä kolmas maailman järjestys: hegemoniseen ylivaltaan perustuva oikeus ja totuus; yksinapainen maailmanjärjestys.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*