Marco de Wit 6 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Antifa omistaa kadut, koska valtaeliitti suojelee heitä.

 

Yksikään poliisi ei tule tutkimaan näitä pahoinpitelyjä ja yksikään syyttäjä ei tule syyttämään yhtäkään Antifa-terroristijärjestön jäsentä.

 

Jos kansallismieliset – ja tässä tapauksessa uskovaiset – käyttäytyisivät samalla tavalla, niin media ja poliisit olisivat täysillä heidän kimpussaan.

 

 

 

 

 

 

Näyttää siltä, että Twitter on viime aikoina tehnyt videoiden jakamisen vaikeammaksi tällaisissa julkaisuissa. Jos siis twiitti ei jostain kumman syystä aukea, niin tätä kuvaa klikkaamalla pitäisi päästä videoon.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Päivän video: Antifa

  1. ”Sota on rauhaa”

    Niin se vaan on että takkutukat tuolakin oli liikkeellä. Hyökkäsivät uskovaisten kimppuun kun eivät muita uskalla hätistellä. Li Andersson tuntee varmasti ylpeyttä tästä Vasemmiston paremmasta väkivallasta.

  2. Miten voimme tuhota vihollisemme jos heillä on oma valtio jossain todella kaukana, heillä on oma rahakone, he omistavat aivan kaiken, myös poliitikot ja virkamiehet? Vihollisellemme ei pidä koskaan antaa omaa valtiota tai käy näin.

  3. Turvapaikkan hakija teke kantelun sittä että mahanmutto virasto on ylittänyt toimi vaaltudet kun ne on tarkastannut onko henkilöllä etsintäkuulutus ja ilmoittanut sittä polisille kun henkilö on tehnyt hakemuksen.

    https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:cec14b8f-e958-41b0-99f9-20a0b636ca66

    Se mene sihen että mahanmutto virasto ei saa tarkista onko turvapaikka hakijalla etsintä kuulutus eikä ne saa ilmoitta sittä polisille kun turvapaikka hakija teke hakemuksen muuten ne ylittä toimi valtuudet :(

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*