Marco de Wit 7 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Poliittisessa kentässä on tähän mennessä ollut kaksi nyrkkisääntöä:

 

 1. Suvakeissa on moninkerroin enemmän älykköjä kuin kansallismielisissä
 2. Kansallismieliset ovat kuitenkin olleet somessa taitavampia kuin suvakit

 

Tämän ristiriidan problematiikkaa käydään myös usein läpi kommunistiterroristien Voima-lehdessä. Siellä esimerkiksi ihmetellään mikseivät suvakit pysty tekemään kiinnostavia Youtube-ohjelmia. Aihepiiriin liittyen Voima-lehti on myös haastatellut Antifan kommunistiterroristi Dimitri Ollikaista.

 

Ollikainen on tunnettu kansallismielisissä piireissä väkivaltaisena sekopäänä, joka on vuosien ajan häirinnyt kansallismielisiä mielenosoituksia ja tapahtumia. Jopa suvakkipiireissä Ollikaista pidetään jonkinlaisena kylähulluna.

 

Ollikainen poikkeaa kuitenkin muista terroristeista siinä, että oikeasti yrittää keksiä muitakin vastastrategioita kansallismielisiä vastaan kuin pelkkä häirintä ja väkivalta. Ollikainen esimerkiksi myöntää, että kansallismieliset taitavat somettamisen ja varsinkin Youtube-lähetysten teon moninkerroin paremmin kuin suvakit.

 

Kuvassa linkki Voima-lehteen

 

Ollikainen jopa kertoo miten Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit kehitti Youtubessa ns. kansallismielistä Tosi TV:tä.

”Ollikainen pitää äärioikeiston onnistunutta läpilyöntiä YouTubessa Marco De Witin aikaansaannoksena. Rajat Kiinni!, Suomi Ensin ja Suomen Kansa Ensin -liikkeissä vaikuttanut De Wit ja hänen ympärillään olevat äärioikeistolaiset onnistuivat tuottamaan palveluun monia kiinnostavaa sisältöä.

”Väitän, että osittain tämän seurauksesta sinne tuli yleisö, joka mahdollisti muidenkin toimijoiden lähtemisen mukaan. Moni vasemmistolainenkin seurasi näitä lähetyksiä, koska ne sisälsivät elementtejä, jotka muistuttivat tosi tv:tä. Hahmoja ja sekavia tapahtumia, joita seurasi viihdemielessä”, Ollikainen pohtii.

YouTubelle jokainen katsoja on tasavertainen, eikä ole väliä katsotaanko lähetyksiä vitsinä vai tosissaan. Katsomiskerrat nostavat videoiden suosiota, ja sitä myöten ne tuovat mainostuloja.”

 

Ollikaisen media-analyysi osuu sinänsä oikeaan, mutta unohtaa Olli Heikkilän suuren roolin. Matuaallon alkaessa 2015 Heikkilä kiersi ympäri Suomea kuvaamassa kymmeniä Rajat Kiinni -mielenosoituksia ja sai helposti kymmeniä tuhansia katselijoita.

 

Heikkilä aloitti aktiivisen yhteistyön Marco de Witin kanssa 2016 Suomi Ensin -mielenosoituksissa. Heikkilä hoiti kaiken tekniikan, joka siihen aikaan oli paljon vaikeampaa. Teknisesti tumpelo Marco puolestaan huolehti puhumisesta ja järjesti kaikenlaisia mielenkiintoisia tempauksia. Katsojalukuja nosti myös Dimitri Ollikainen itse hyökkäilemällä mielenosoituksien kimppuun mielipuolisilla tavoilla.

 

 

Heikkilän ja Marcon yhteistyö toi myös nopeasti hedelmää. Forssan Sodan aikana 2016 kesällä katsojia oli reilusti yli 100 000. Katsojaluvut jatkoivat kasvuaan ja nousivat huippuun 2017 laittomien leiriä kuukausia vastustaneen Suomi-Maidanin aikana. Katsontakerrat olivat joka päivä kymmeniä tuhansia ja välillä nousivat satoihin tuhansiin.

 

Mainostuloja ei kuitenkaan tuolloin juuri tullut. Tämä oli tietoinen valinta, koska mainokset olisivat vähentäneet katsojamääriä. Vasta 2018 alettiin useampiin ohjelmiin laittamaan mainoksia, mutta silloinkin vain minimimäärä. Rahaa ei kuitenkaan juuri ehtinyt tulla, koska Youtube alkoi poistelemaan videoita ja kanavia kiihtyvään tahtiin. Lopulta 2019 eduskuntavaaleihin mennessä Heikkilä ja Marco olivat menettäneet jo yli tusina kanavaa ja yli 1000 videota.

 

Samaan aikaan valeopposition eli persujen kanavat saivat kuitenkin olla rauhassa! Valtaeliitti promoaa varsinkin Sebastian Tynkkysen kaltaisia äärihomoja, jotta kansallismieliset alkaisivat fanittamaan pridettämistä.

 

Aitokansallismielisten vastaiskuna on ollut siirtyä mm. D-liveen sekä kehittää omia lehtiä ja somealustoja. Myös useampia uusia videopalveluita ollaan kehittämässä. Näitä onkin tulossa useampia seuraaviin eduskuntavaaleihin. Se tulee varmasti lisäämään kansallismielisiä Tosi-TV-sarjoja.

 

 

Ollikainen haaveilee myös suvakkien omasta Tosi-TV:stä, mutta kuka on muka kiinostunut Ollikaisen kaltaisista nollista? Katsokaapa kuinka kuolettavan tylsä on tämäkin valtamedian promoama Ollikaisen video. Hän meinaa itsekin nukahtaa kesken lähetyksen.

Yli 95% katsojista ei taatusti katsonut videota loppuun asti. Toisaalta Ollikaisen takeltelu ja tylsyys on tietysti hyvä juttu, koska hän yrittää saada ihmisiä innostumaan sensuurista.

 

 

 

Äly ei riitä tyhmien massojen houkutteluun, vaan tarvitaan myös karismaa ja actionia. Suvakkien ainoa mahdollisuus on löytää joku verbaalisesti taitava ja karismaattinen kaunis nainen. Käytännössä tämäkään ei kuitenkaan onnistuisi, koska pian häntä syytettäisiin kehopositiivisten ja vammaisten syrjimisestä.

 

Suvakkien Tosi-TV:seen pitäisi sitten pian laittaa kiintiöt läskeille, mielisairaille, homoille, transuille, vammaisille, jne. Sellaista harva jaksaisi katsoa. Aivan samoinhan kävi Elokapinalle. Se joutui kriisiin, kun Marco paljasti leirissä olevan lähinnä vain hyvän näköisiä etuoikeutettuja blondeja ja muita pappa betalar-pimatsuja.

 

Marco ja Mari Elokapinaleirissä. Tytöiltä Marcolle tanssiesitys!

 

Elokapina on sitten yrittänyt korjata imagoaan värväämällä mahdollisimman sekopäisiä ja rumia transuja. Näin tulisi varmasti käymään myös Suvakkien Tosi-TV:lle.

 

Stipendi esimerkilliselle mamuopiskelijalle, joka tyhjensi suvakkipajatson

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Antifa-terroristien Voima-lehti kehuu kansallismielisten somestrategiaa

 1. Jaa nöi älykköjä!! Hmm… mietitäämpäs hetki. Niillä ei useallakaan ole ammattia ja niiden talousasiat ovat niin retuperällä että ne joutuvat asumaan asumistuen voimalla. Opiskelu on venynyt aikaisemmasta neljästä vuodesta jo kymmeneen vuoteen (heikkoa lähtöainesta) eikä töidenkään vastaanottaminen ole onnistunut kovin suurella prosentilla. Parisuhderintamallakin ollaan yhden illan aktivismissa, jos sitäkään.

  Ja mitä niiden ajamien agendojen tarkasteluun tulee… niin ne on aina lillukan varsia tai jotain täysin mahdotonta. Ne koittaa pakottaa elämäntapavisioitaan muiden elettäväksi, vaikka eivät edes itse elä niiden mukaan. Eihän kukaan normaalijärjellä varustettu halua elää ”luuserin” elämää.

  Tässä kohtaa kyllä viher-vasemmiston omavalvonta on pettänyt pahasti jos seurantaraportin lopputulemana oli tuo 1. kohdan lausuma.

 2. Ollikaisesta olisi parempi olla puhumatta mitään, mies on vähän niinkuin eräs nimeltämainitsematon ylen toimittaja. Elää huomiosta

  1. Hyvä pointti. Sen takia jutun julkaisu viivästyi. Mietittiin, että kannattaako ylipäätään mainita Ollikainen, koska jopa suvakitkin pitävät häntä ärsyttävän huomionkipeänä kylähulluna. Toisaalta somestrategia on tärkeä aihe, josta lukijoiden on hyvä tietää ja myös naureskella suvakkien yrityksille luoda omia poliittisia youtube-kanavia.

 3. Katoin ehkä minuutin tän sketsi hahmon kanavaa, ku oli mainostaa Korhosen striimillä itteensä.En viitsiny edes alapeukkua laittaa ku on nii huono!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*