3 thoughts on “Video: Sokea usko myrkkypiikkeihin

  1. En tiedä kuinka paljon tällaista tapahtuu, kun itse sain toisen piikin, piikin jälkeen piti 15 min istua, niin sinä aikana pois lähtiessä yksi nuorempi nainen pyörtyi, että kolahti lattialle ja toinen nainen ei pysynyt tolpillaan ilman äijänsä apua ja piti vielä istahtaa kesken poislähdön. Voi olla kun olivat nuorempia, että olivat jotain riskiryhmäläisiä.

  2. Tämä k-rona plandemia on testi jolla erotellaan jyvät akanoista. Eli ne jotka ÄLYÄVÄT kieltäytyä rokotteista, maskeista, yms. ja sitten ne jotka uskovat kaiken ja ottavat tuon myrkkypiikin. Arvaa kumpi ryhmä voittaa tässä selvitymistaistelussa? Tässä siis toimii luonnonvalinta täydellisesti. Älykkää ja nohevat selviävät ja tyhmät ja hyväuskoiset eivät tästä TESTISTÄ selviä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*