Marco de Wit heinäkuu 7, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

 

Yllättäen myös Venäjällä Putin on ryhtynyt erittäin koviin pakkotoimiin saadakseen venäläiset piikille. Venäläisiä ei kuitenkaan noin vain saada piikille.
Hyvin harvat venäläiset ovatkin menneet piikille. Toisin kuin lammasmaiset ja orjamaiset suomalaiset, venäläiset eivät usko auktoriteetteja kovinkaan herkästi.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Venäjällä myrkkypiikkien vastustus lisääntyy

  1. Kuvan pimua on piikitetty aikaisemminkin. Siksi se ei varmaan pelkää nauloja. Kaikkihan on mennyt hyvin tähän asti… Ja piikittäjäjähän on, luiskaotsan ja suippokorvien lisäksi, henkilö joka astuu oikeaa nilkkaansa pahasti linttaan.

    Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota siihen että todella suuri ryhmä nuoria astii toista jalkaansa linttaan? Edessä on melkoinen maksuerä nilkankorjausleikkauksia kun terveydenhoitajat kouluissa eivät korjaa niitä. Eikä se jalka tule edes toimimaan sen leikkauksen jälkeen, kun se on vuosikymmenet ollut yhdessä asennossa ja kuluttanut nivelet siihen. Lihakset ja jänteetkin on lihentyneet/pidentyneet lintta-kävelyyn.

  2. Mutta mitä uutisoi YLE? Äskettäin se uutisoi että Brasiliassa marssi 10 000 ihmistä vastustamassa Bolsonaron koronapolitiikkaa. Olikohan heille luvattu ilmaisia hodareita.Mutta kun Berliinissä ja Lontoossa marssi melkein miljoona ihmistä vastustamassa Merkelin ja Boriksen koronatoimia, YLE vaikeni. Kuka poliitikko ajoi läpi pöljän YLE-veron, TV-lupatarkastajan kusettaminen oli lystiä. Mm. lääkäri Antti Heikkilä on esittänyt että YLE lakkautettaisiin ja myytäisiin tarjouskilpailussa. Se olisi hyvä. Ei USA:ssakaan ei ole valtiollista propagandamediaa, sikäli paremmin siellä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*