18 thoughts on “Päivän kuva

 1. Ainoa keino on mennä vihollisemme omaan kotimaahan ja tuhota vihollisemme rahakone. Joko he tuhoavat ja kansanmurhaavat meidät tai me tuhoamme heidät. He tietävät, että he ovat paljastuneet ja me tiedämme.

 2. Ainoa ratkaisu on lopulta aseellinen vastarinta kansanmurhaa vastaan. Vihollisemme hallitsee kaikkia valtapuolueita ja tuhoaa tiedustelupalveluiden avulla kaikki vaihtoehtomediat ja rahaeliittiä uhkaavat uudet liikkeet. Ostetussa ”demokratiassa” et voi enää muuttaa mitään. John F. Kennedykin tiesi tämän ja kertoi puheessaan kuinka lopulta ei jää muita vaihtoehtoja. Sota on tulossa. Ole valmis.

 3. Vartiainen Helsingin pormestarina ei ole enää pelkästään helsinkiläisten asia vaan se on jo valtakunnallunen ja kansainvälinen häpeä. Hänen esiintyminen ja ulosanti jo pelkästään on aivan kehitysvammaisen tasolla.

 4. Polta koulusi!
  Tällainen TikTok viesti leviää Ruotsissa. Se on lähtöisin Örebro’sta.

  – Elever utmanas att starta bränder på TikTok

  Uutisen yhteydessä on hyvä mainita,
  – että TikTok on lähtöisin Kiinasta,
  – että Putin on paha ja
  – että viestillä ei ole mitään tekemistä pakolaisten kanssa,
  – koulupalot johtuvat ilmastonmuutoksesta niin kuin Bidenkin sanoi kerrostalon romahduksen johtuvan ilmaston muutoksesta.

  Että silleen …
  – että pikaisesti pitäisi aloitta Bill Gatesin kokeilut maapallon jäähdyttämiseksi levittämällä lentokoneesta avaruuteen kemikaaleja,
  – jotka oikeasti ovat tappavia viruksia,
  – joilla nopeasti vähennetään maapallon väestön määrä kestävälle tasolle.

 5. Molemmat ”miehet” äärimmäisen häpeällisiä tapauksia LGBT-ja mitä lie lobbauksessaan. Niin sairasta! Vielä kolmekymmentä vuotta sitten tälläsille pelleille olis tullut runtua! Nämä sitten sisäministereinä, yliviikaroimassa ja pormestariehdokkaina. Vartiainen on ajatuspaja Toivon johtaja-toimintansa osoittaa, että toivo on kylläkin mennyt!

 6. Syy-yhteys kännykän käytön ja aivokasvaimen välillä. Berkeley’n yliopiston tutkimus.

  – New UC Berkeley research draws a strong link between cell phone radiation and tumors, particularly in the brain

  Koska kännykkäsäteilyn määrä vähenee eksponentiaalisesti etäisyyden kasvaessa, vähäinenkin kännykän etäisyyden kasvattaminen aivoista vähentää merkittävästi säteilyn määrää.
  – Niin että «narun» päässä oleva korvanappi käyttöön ja kännykkä takataskuun,
  – ei nyt ainakaan rintataskuun lähes kiinni sydämeen!
  – Myös bluetooth-korvanappi on radiolähetin, joten kannattaako sellaista survoa korvan sisälle, lähes kiinni aivoihin.

 7. Samaa mieltä edellisen kanssa.Vartiaiselle voisi laittaa ******* **********,ja heittää Itämereen tutkimaan vähähappisia alueita Ohisalon ja H Pekan kanssa,mukaan voisi pyytää SN&SM,ja Mykkis😂😂😂😂😂😂

 8. Kuten kommunismissa aina, nykyään ei saa sanoa yhtään mitään. Tämä tilanne tulee kuitenkin räjähtämään hallitsevan rahaeliitin kasvoille. Sota on jo tulossa. Kansallismielinen vastarintaliike on alkanut kehittymään, eikä Suojelupoliisi pysty sitä pysäyttämään. Korruptoituneella ja mädällä edustuksellisella demokratialla ei muuteta enää asioita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*