Marco de Wit 8 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämän juttusarjan ensimmäisessä osassa paljastui, että suomalaiset ovat poliittisesti hyvin passiivisia. Edes suurimmilla puolueilla, kuten persuilla ja kokoomuksella ei ole kuin 1000-2000 aktiivia. Eli saman verran kuin aitokansallismielisillä.

 

Tosin suurissa puolueissa tämä aktiivien vähäinen määrä on suunniteltua. Puolueiden paikallis- ja piiriosastot pelkäävät uusia aktivisteja, koska usein he haluavat jäseniksi. Tämä sotkisi paikallisia valtasuhteita ja lisäksi aktivisteilla on ikävä tapa alkaa nuuskimaan korruptiota, yms.

 

 

KAIKISSA suurissa puolueissa on sama juttu eli persut mukaan lukien. Kaikilla on luuranko-organisaatio. Tosin niillä on yksi valttikortti mikä persuilta puuttuu: Järjestöverkostojen tuki.

 

Esimerkiksi demareilla ja vasemmistoliitolla on AY-verkostot, keskustalla maatalousjärjestöt, RKP:llä ruotsinkielisten järjestöt, kristillisillä uskovaisten järjestöt ja vihreillä monenlaiset ympäristö- ja tasa-arvojärjestöt. Niinpä nämä puolueet pystyvät näiden järjestöjen tuella helposti järjestämään mielenosoituksia ja vaalikampanjoita.

 

 

Järjestötuen puute osittain selittää miksi persut eivät suostu järjestämään mielenosoituksia. He pelkäävät, ettei persujen jäsenet saavukaan paikalle, vaan ainoastaan aitokansallismieliset. Tämän takia persut myös sabotoivat ja halusivat lopettaa Rajat Kiinni -mielenosoitukset, koska eivät pystyneet kontrolloimaan niitä.

 

Mutta miksi sitten persut eivät hanki myös itselleen aktivistien pyörittämien tukijärjestöjen verkostoa? Samasta syystä. He pelkäävät, että aitokansallismieliset saavat niissä vallan ja alkavat kritisoida persuja. Tämän takia persut hinkuvat hallitukseen, jossa voisivat ohjata rahavirtoja omien puoluejohtoisten järjestöjen synnyttämiseen.

 

 

Persut ovat siis todellinen jarru kansallismielisyyden kehitykselle. He eivät tue ja jopa sabotoivat sekä kansallismielisiä mielenosoituksia että järjestöjä, koska eivät niitä pysty hallitsemaan. Lisäksi persut pyrkivät tuhoamaan kaiken kansallismielisen kilpailun. Persuille ei saa syntyä kansallismielistä vaihtoehtoa!

 

Persut siis haluavat estää kansallismielisen kentän luonnollisen kehityksen. Vasemmistossa tämä luonnollinen kehitys johti maltillisempiin demareihin ja radikaalempiin vasemmistoliittoon ja vihreisiin. Myös muissa maissa kansallismieliset ovat aina jakautuneen ns. maltillisiin ja radikaaleihin. Esimerkiksi Unkarissa on radikaalimpi Jobbik ja maltillisempi Fidez.

 

Kansallismielisen liikkeen jakautuminen kahtia olisi itse asiassa hyvä asia, koska se laajentaa kokonaiskannatusta samalla kun se varmistaa, ettei liikkeen maltillisempi puolisko vesity liikaa. Esimerkiksi Unkarissa Jobbik on pitänyt Fidezin kansallismielisenä, mutta siitä huolimatta niillä on nyt ylivoimainen parlamentin enemmistö!

 

 

Suomessa Unkarin mallin on estänyt persujen puoluetoimisto yhdessä valtamedian kanssa. Soini oli tunnettu siitä, että pyrki syrjimään ja potkimaan kaikenlaisia kansallismielisiä. Toisaalta Soini tajusi, että kansallismielisten avulla hän voisi tehdä persut suureksi ja päästä hallitukseen. Niinpä persut ajoivat kaksilla rattailla samalla, kun valta keskitettiin hallituskelpoiselle Soinille ja tämän sisäpiirille.

 

Soini olisi onnistunutkin alistamaan kansallismieliset pelkäksi ääniharavaksi, mutta matuaalto kaatoi hänen suunnitelmansa ja kansallismielisenä esiintynyt Halla-aho pääsi puheenjohtajaksi. Tämän jälkeen hän kuitenkin yhdessä oikean kätensä, Riikka Purran kanssa alkoi potkimaan aitokansallismielisiä puolueesta, lopetti EU:n ja euron vastaiset kansanäänestysprojekti ja jopa Ei pakkoruotsille -kampanjan.

 

Varsinkin Purra systemaattisesti vastustaa faragelaista FIXIT-kansanäänestysstrategiaa, vaikka sillä varmasti nopeasti päästäisiin eroon sekä eurosta että pakkoruotsista. Tämä ei kuitenkaan käy, koska Halla-aho ja Purra ovat natottajia, jotka pitävät länsiblokkiin integroitumista tärkeämpänä kuin Suomen poliittista, taloudellista, sotilaallista ja kulttuurista itsenäisyyttä. He eivät näe, että globalismi-, kartelli-, suvakki- ja sensuuriaalto tulevat nimenomaan lännestä.

 

Tai vaikka näkisivätkin niin vihaavat Venäjää niin paljon, että ovat valmiita luopumaan osasta itsenäisyyttä varsinkin, kun eivät näe suvakkiaaltoa sensuurineen, poliisivaltiolakeineen ja pridetyksineen niin pahana asiana. Kyllähän natsit ja putinistit on pidettävä kurissa.

 

 

Varsinkin Riikka Purra vihaa kansanäänestysstrategiaa ja fanittaa edustuksellista lobbaridemokratiaa.

 

Valtaeliittiä ei saa uhata. Purra on jopa puolustanut pakkoruotsia!

 

 

Mutta miten on mahdollista, että aitokansallismieliset eivät pysty paljastamaan Purraa ja saamaan lisää kannatusta? Yksinkertaista: Valtamedia tukee Purraa ja persujen puolue-eliittiä.

 

Tosiasia nimittäin on, että suomalaiset ovat poliittisia zombeja, jotka orjallisesti tottelevat valtamediaa. Kaikki itsenäisyyttä ja vapautta kannattavat määritellään ”äärioikeistoksi”, joita ei voi edes kuvitella äänestävänsä. Persut puolestaan esitetään myös melko negatiivisesti, mutta silti vakavasti otettavana puolueena.

 

Kansalaisille selitetään, että jos äänestät aitokansallismielisiä, niin olet hullu tai rasisti ja sitä paitsi äänesi menee hukkaan.

 

Ja suomalaisethan uskovat.

 

 

Ainoa keino päästä valtaeliitin kynsistä on:

 

 1. Luoda laajalle levinnyt vaihtoehtomedioiden verkosto
 2. Luoda globalisaatiota ja sen rahakonetta vastustava organisaatio
 3. Tuhota eliitin rahakone seuraavan pankkikriisin aikana

 

Jos aitokansallismieliseksi itseään kutsuva on hiljaa valtaeliitin rahakoneesta, niin tiedät hänen olevan opportunistinen valtaeliitin kätyri.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Paljonko aitokansallismielisillä on kannatusta? Osa II: Zombiteoria

 1. Miten tuhota vihollinen jolla on oma rahakone, oma valtio hyvin kaukana, sekä joka hallitsee virkamiehiä, poliitikkoja ja oikeusjärjestelmää? Vihollisellemme on oma valtio juuri tästä syystä.

 2. Vasemmistoliitolla ay-liike on aika pieni osa. Suurempi rooli siellä on työttömien, päidekäyttäjien ja kulttuuriväen etujärjestöillä. Vasemmiston ja myös vihreiden jäseniksi ja ehdokkaaksi asti myös päästetään kaikki hulluimmatkin sekopäät ja antifaterroristit jotka vain haluaa mukaan tulla ja puolue tukee myös antifan katurähinöitä. Yleensä vasemmistonuoret on niissä aina näyttävästi esillä ja edustamassa liput liehuen. Vasemmistonuorien ydintehtävä on juuri olla radikaali ja väkivaltainen katuliike yhdessä antifan kanssa.

 3. Jos teitä aitoja kansallismielisiä sankareita on pilvin pimein ympäri Suomea niin miksi te uljaat urokset, naisten märät päiväunet ette äänestä ja lähde toreille? Testosteronilta ja myskiltä tuoksuvat lihakset vain liikkeelle ja uljaan uuden messiaanne Marcoliinin tueksi esim. kuntavaaleihin (olisi tämäkin kansakunnan jalokivi saanut yli kaksi ääntä). Tai lihapää Turtiaisen leveillä hartioilla kohti parempaa huomista, missä ei vähemmistöjä näy?

  Tai ehkä teitä tulevia spermamiljonäärejä on vain se kymmenkunta takakammarissa foliohatut päässä sijoittamassa lastejaan äitinne pakastimeen (viitaten nyt ennen julkaistuun mestaruustason artikkeliin). Ehkä suurin osa ihmisistä on ihan fiksuja, ilman salaliittoja, koronapelkoa, liskoihmisiä, eliittivihaa ja mitä satanisteja nyt sitten aina manaattekaan täällä ennen Kelan tukien nostamista.

  1. Ai miksei aitokansallismieliset äänestä ja lähde toreille? Ensinnäkin 1000-2000 aktivistia on tosi vähän valtakunnallisesti. Toiseksi kyllähän osa äänestää ja lähtee toreillekin, mutta eivät tosiaan suurin joukoin. Artikkeli pyrkiikin selittämään tämän ja sen miksei Suomessa aitokansallismieliset ole pystyneet luomaan Brexit-, Trump- tai Wilders-ilmiöitä. Osasyynä on kansaluonne sekä persujen kieltäytyminen faragelaisesta strategiasta. Saattaa myös olla, että Suomessa asiat ovat vielä liian hyvin. Ehkä sitten kun tulee syvä lamakausi ja/tai Helsinki matuttuu Pariisin, Lontoon, Tukholman ja Amsterdamin kaltaiseksi, niin ihmiset alkavat herätä. Sitten saattaa kuitenkin olla jo myöhäistä.

   1. Artikkeli koettaa selvittää taas yhdellä folihattuteorialla. Faktaahan teillä ei ole väitteidenne tueksi, mutta kai tuo mainitsemasi 1000-2000 aktiivista, ehkä joidenkin mukaan aivotonta zombia sitten kuvittelee tekevänsä jonkun vallankumouksen, kun se ”oikea aika koittaa”. Jenkeissä yli puolet kansasta oli erään appelsiinin takana hetken ja he eivät saaneet mitään aikaan.

    Mut hei, lastit pakkaseen ja odottomaan sijoituksen arvonnousua kuin bitcoinilla aikanaan. Voitte sitten ostaa koko maailman ahneilta juutalaisilta mällirahoillanne. Siihen asti jaxuhaleja takakammareihin.

 4. Oikeasti ja aidosti aitokansallismieliset eivät halua olla missään tekemisissä jonkun puolihollantilaisen kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*