Marco de Wit 8 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On se kumma, että Italian rajoja suojelee matuilta vain Lybian rannikkovartiosto samaan aikaan, kun suvakit nykyään ”pelastavat” matuja aivan Libyan rannikolta. Kohta varmaan ”pelastavat” Libyan rannalta auringonpalvojatkin.

 

 

 

Kiitoksia libyalaiset rannikkovalvojat eivät kuitenkaan saa Italian rantojen suojelusta.

 

Päinvastoin. Alla olevassa videossa femakko nalkuttaa työtään tekevälle libyalaiselle rannikkovartiostolle, joka yrittää matuvenettä pääsemästä Italiaan asti.

 

Toisaalta hyvä vaan! Nalkutus taatusti ärsyttää libyalaisia sen verran, etteivät todellakaan ota käskyjä vastaan joltain femakolta!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Video: Femakko nalkuttaa matuja jahtaavalle Libyan rannikkovartiostolle

  1. Suvakit ovat täysin mielisairaita maanpettureita. Jokainen kansan vihollinen tullaan puhdistamaan, tietysti kuitenkin täysin laillisesti. Lasten lähelle näillä täysin mielisairailla ihmisillä ei ole mitään asiaa. Mielisairaat myrkylliset mutantitsuvakit ovat aiheuttaneet peruuttamatonta vahinkoa valkoiselle kansallemme, kristinuskolle ja verenperinnöllemme, mutta me emme tule alistumaan ja antautumaan mielisairaille.

    Oli valtava virhe päästää mielisairaat hoitolaitoksista kaduille 60-luvun jälkeen. Hoitolaitokset tullaan palauttamaan ja mielisairaat tullaan pistämään minne kuuluvat, hullujenhuoneisiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*