Marco de Wit 9 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Politiikan yksi peruslainalaisuuksista on massojen tyhmyys. Valtio voi käytännössä aivopestä ja kyykyttää massoja kuinka paljon vain haluaa.

 

Mutta vain hitaasti. Valtio pystyy siis ohjelmoimaan kansalaiset tekemään mitä tahansa, mutta aivopesu kestää yleensä kymmeniä vuosia.

 

 

Tässä aivopesun nopeudessa ja syvyydessä on kuitenkin geneettisiä eroja. Esimerkiksi mongolideja on helpompi aivopestä kuin valkoisia.

 

Valkoisissa taas on vaikeampi aivopestä esimerkiksi italialaisia kuin ruotsalaisia.

 

 

Mutta mitä kansaa on kaikista helpoin aivopestä?

 

Tietysti suomalaisia. Kautta historian mikään muu eurooppalainen kansa ei ole ollut niin alistuvainen ja aivopestävissä kuin suomalaiset. Sekä ruotsalaiset että venäläiset pitivätkin suomalaisia eräänlaisena orjakansana, jota on helppo alistaa ja joka ei koskaan nouse kapinaan, vaikka kuinka riistettäisiin.

 

Sinänsä tämä ei ole ihmeellistä, koska suomalaisissa on keskimääräistä enemmän alistuvuutta luovia mongolidigeenejä. Tämän takia venäläistenkin oli helppo valloittaa Pohjois-Venäjän suomalaisugrilaiset alueet. Itse asiassa Moskovakin oli alunperin suomalaista aluetta. Maritkin säilyttivät itsenäisyytensä vain, koska tataarit suojelivat heitä. Vähitellen suomalaiset ajettiin nurkkaan Suomeen, jossa he säilyivät vain Ruotsin ja Venäjän välisen taistelun ansiosta.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

Mutta missä menee raja? Siis kuinka nopeasti ja syvään suomalaisia voi aivopestä? Mikä saa suomalaiset – ja varsinkin suomalaiset miehet – nousemaan riistoa vastaan?

 

Monesti on ajateltu, että kolmesta asiasta suomalaiset miehet eivät luovu.

 

  1. Lompakostaan
  2. Baarista
  3. TV-urheilusta

 

Viimeisen vuoden aikana on kuitenkin huomattu, etteivät suomalaiset miehet ole tehneet mitään, vaikka koronahysterialla heidän tulojaan on romahdutettu, baarissa käyntiä on rajoitettu ja kaiken kukkuraksi baareissa on laitettu aikaiset kotiinlähtöajat.

 

Kuvottavin esimerkki tästä oli Suomen EM-jalkapallojoukkueen peli, jota sai katsella baareissa vain klo 23 asti, jonka jälkeen piti lähteä kotiin. Eli piti lopettaa Suomen ratkaisevan pelin katsominen KESKEN PELIN! Tiettävästi missään baarissa ei uskallettu katsoa peliä loppuun.

 

Voi olla varma, että vain suomalaiset miehet alistuvat tällaiseen kyykyttämiseen.

 

Niinpä ei ole ihme, että nyt ollaan taas rajoittamassa baarien aukioloaikoja vetoamalla täysin järjettömiin koronatesteihin, jotka eivät todista yhtään mitään.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Koronahysteerikot taas rajoittamassa baarien aukioloaikoja. Nössömiehet alistuvat!

  1. Hieman epäilen, että miesten tulot olisivat koronan takia Suomessa romahtaneet.

    Eihän palkat pudonneet lamojen (-90 ja 2008) aikanakaan vaan nousivat (!)

    Koska ay-kartelli.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*