Marco de Wit 10 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tanska on yrittänyt edes hiukan rajoittaa massamaahanmuuttoa.

 

Nyt Tanska sai kuitenkin tietää kuka oikeasti määrää: Euroopan Neuvosto(liitto).

 

Eli Euroopan Neuvoston ”ihmisoikeustuomioistuin” julisti Tanskan lain laittomaksi. Miksikö? No, koska perheenyhdistämistä ei tarvitse odottaa edes kolmea vuotta!

 

Tanskassa hyväksyttiin vuonna 2016 laki, joka asetti perheenyhdistämistä hakeville turvapaikanhakijoille kolmen vuoden karenssin.

Ihmisoikeustuomioistuimen tuomarit äänestivät Tanskaa vastaan äänin 16–1.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Iltalehti ei tietystikään maininnut, että päätuomari Robert Spanon tiedetään suhtautuvat hyvin myötämielisesti islamisteihin.

 

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämä koko juttu osoittaa kuinka Euroopan Neuvostokin on täysin mädättynyt ja rajoittaa kansojen itsenäisyyttä. Tosin tämä ei ole yllätys, koska Euroopan Neuvosto ihan avoimesti kertoo taistelevansa ”moniarvoisuuden ja suvaitsevaisuuden” puolesta. Jos et kuulu multikulttiin, niin olet rikollinen.

 

Tämä kaikki osoittaa kuinka tärkeätä on erota monesta kansainvälisestä sopimuksesta aivan kuten itsenäisyyskartta osoittaa.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Euroopan Neuvosto(liitto) pakottaa matuttamaan!

  1. Vaaleilla et voi enää voittaa kansanmurhaa täysin mädässä ja korruptoituneessa edustuksellisessa demokratiassa, jossa poliittiset oikeudenkäynnit ja vaalitulokset on järjestetty etukäteen. Ainoa asia mikä lopulta pelastaa Suomen kansan kansanmurhaajilta on ********** vastarinta rikollisia kansanmurhaajia vastaan. Suomen kansa tulee lopulta joutumaan ******* kansanmurhaajia vastaan. Ole valmis sotaan.

  2. Miksi jonkun pakolaisen pitäis saada perheensä mukanaan? Koko laki on huijausta. Näin matuja tulee laumoittain. Ensin veljet siskot ja heidän perheensä ja niin edelleen. Koko pakolaisuus on muutenkin huijausta. Jos joku rikkoo Suomen lakia, esimerkiksi typerää vihapuhelakia, niin ei hän pääse minnekkään pakolaiseksi. Näin kävi Ilja Janitsinillekkin.

  3. Etelä-Afrikan valkoisille ei anneta missään maassa turvapaikkaa koska ovat valkoihoisia. Rasistiset sionistikansanmurhaajat. Mitä järkeä on tuoda valtavia määriä ihmisiä tänne vaikka olisikin joku tarve… toiselle puolelle maapalloa? Heidän pitää pysyä kotimaassaan tai sen lähellä.

  4. Miksi valkoiset ovat ainoa ryhmä joka ei saa suorittaa vastarintaa kansanmurhaansa vastaan tai edes puhua siitä? Voitte miettiä sitä! Kenen tahansa muun kohdalla vastarinta kansanmurhaa vastaan olisi täysin normaalia!

  5. Miten kansanmurhaajat saadaan vastuuseen jos heillä on oma valtio ja oma hallintomme on läpeensä mätä ja korruptoitunut?

  6. Ja niistä ”kansainvälisistä sopimuksista” pitää erota heti, välittömästi. Jännä juttu miten niitä sopimuksia ja oikeuksia sovelletaan täysin mielivaltaisesti valkoisia ja kristittyjä vastaan, aina miten sattuu olemaan edullisinta ja hyödyllisintä vihollisellemme!

  7. Eiköhän nämä tartu myös siihen Tanskan parlamentin enemmistön kannattamaan hienoon lakiin turvapaikkahaun ulkoistamisesta Afrikkaan. Eihän se nyt käy päinsä vaan koko maailmalla pitää olla ihmisoikeus tulla Tanskaan matuilemaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*