Marco de Wit 10 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujohto on täysin koronahysteeristä. He kannattavat perusoikeuksien tuhoamista, tuputtavat myrkkypiikkejä lapsillekin ja jopa kannattavat koronapasseja.

 

Persujen ruohonjuuritasolla tätä koronahysteriaa on katsottu kauhulla. Vain kaksi miestä on ollut niin rohkeita, että ovat alkaneet vastustamaan koronahysteriaa ja perusoikeuksien polkemista: Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen.

 

 

Niinpä Ano Turtiainen päätti lähteä persujen puheenjohtajakisaan.

 

Persujohto ei tätä hyväksynyt ja erotti Ano Turtiaisen puolueesta!

 

 

Tämän jälkeen Ossi Tiihonen sitten ilmoittautui pj-kisaan. Kumma kyllä häntä ei ole vielä erotettu. Nähtävästi puoluejohto ei kehdannut enää toista kertaa pistää kilpailijaa pois pelistä erottamisella.

 

Sen sijaan puoluejohto teki kaikkensa sensuroidakseen Tiihosen ehdokkuuden.

 

Persujohto yritti sensuroida Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden!

 

 

Sensuuri ei kuitenkaan riitä, vaan puolue-eliitti myös herjaa Tiihosta. Tässä operaatiossa on kunnostautunut varsinkin persujen kansanedustaja, suuren valiokunnan puheenjohtaja Jani Mäkelä. Koronahysteerikkona Mäkelä jatkuvasti halveksii Tiihosta väittäen, että tämä levittää ”disinformaatiota” eli muka levittää tahallaan väärää ja vaarallista tietoa. Sitten kun Tiihonen kertoo olevansa valmis perustelujen esittämiseen ja vertailuun, niin Mäkelä kieltäytyy. Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

Mäkelän asennetta moni alkoi ihmetellä, jolloin Mäkelä uhriutui ja väitti olevansa maalituksen kohteena.

 

Kuvassa linkki Twitter-ketjuun

 

 

Keskustelu jatkuu. Katso itse klikkaamalla alla olevaa kuvaa, joka johtaa Twitter-ketjuun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Persujen Jani Mäkelä terrorisoi pj-ehdokas Ossi Tiihosta

  1. Raukkamaisia nämä myrkylliset mutantit. Kiusaavat, häiriköivät ja jotkut ovat jopa väkivaltaisia. Persujen terrori, kiusaaminen ja sensuuri tulee kostautumaan globalistipersuille ja Ossi Tiihonen tulee nousemaan persujen puheenjohtajaksi. Eivät suomalaiset nyt niin tyhmiä ole, vaan näkevät petturuuden, epärehellisyyden ja ilkeyden läpi.

    1. Kyllä tavalliset persut on sen verran yksinkertasia että tuskin edes tietävät että Tiihonen on mukana kun sitä ei lue puolueen sivulla eikä valtamediassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*