Marco de Wit 10 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomessa on lähes mahdoton olla politikko, jos ei ole hyvä valehtelija ja huijari.

 

Erityisesti poliitikon pitää osata asemoida itsensä julkisuudessa juuri oikealla tavalla.

 

 

Tästä paras esimerkki on perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.

 

Hänellä on maine konservatiivisena kansallismielisenä, vaikka hän on vuosia ollut erittäin fanaattinen homoliittojen kannattaja. Vuonna 2017 hän sai siitä jopa huomautuksen omalta eduskuntaryhmältään.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Miten Tavio pystyy tästä huolimatta esiintymään konservatiivina??

 

Yksinkertaista: Muuttamalla sanojen merkityksiä median tuella.

 

Esimerkiksi hesarin vaalikoneessa Tavio oli hyvin hiljaa siitä, että kannattaa homoavioliittoja. Hän ei suostu edes tuomitsemaan homojen adoptio-oikeutta.

 

 

Samassa vaalikoneessa Tavio kuitenkin korosti kannattavansa perinteisiä arvoja! Hän vastaa ”täysin samaa mieltä”. Tämä on täysi vale, koska eihän homoavioliitot voi mitenkään olla perinteisten arvojen mukaisia.

 

 

Myös FB-sivullaan Tavio hämää ihmisiä väittämällä vastustavansa homosaatiota. Hän jopa käyttää homosaatio-sanaa vastustaessaan pridetyksen ääri-ilmiöitä.

 

Toisin sanoen Tavio muuttaa sanojen merkitystä, jotta tyhmät ihmiset putoaisivat kärryiltä. Tavion mukaan pridetys, homoavioliitot ja homoadoptiot eivät nimittäin ole homosaatiota, vaan ainoastaan pridetyksen ääri-ilmiöt. Näin sanojen merkityksiä muuttelemalla Tavio saa hämättyä ihmisiä ja medioita.

 

Niinpä Tavio myös äänekkäästi vastusti pridevärien laitonta maalausta suojatielle.

 

 

Kuvassa linkki UMV-lehteen

 

 

Tavio ei tietenkään selitä, että jos vastustaa homosaatiota, niin miksi kannattaa homoavioliittoja ja muuta vastaavaa ns. tasa-arvolainsäädäntöä, joka nimenomaan MAHDOLLISTAA ja kannustaa näihin ääri-ilmiöihin.

 

Ympäri maailmaa homoavioliittolakeja vastustettiin nimenomaan sen takia, että se avaa portit valtion ja ylipäätään julkisen sektorin harjoittamalle pridetyksen pakkosyötölle. Tästä varoitettiin ja niin myös tapahtui. Heti kun homoavioliittolaki oli hyväksytty, niin alkoi valtava pridetyksen pakkosyöttö sekä Ylen, koulujen että koko julkisen sektorin toimesta.

 

 

Tavio oli siis fanaattisesti vuosien ajan avaamassa homosaation ja pridetyksen portteja ja sitten kun oli vihdoin ne saanut auki, niin alkoi selittää vastustavansa homosaation ääri-ilmiöitä.

 

Ja monet tyhmät persut tietysti menevät täysin tähän lankaan varsinkin, kun sen enempää valta- kuin vaihtoehtomedia ei suostu paljastamaan huijausta.

 

 

Onkin hämmästyttävää kuinka vankkumaton on sekä valta- että vaihtoehtomedian tuki Taviolle. Ovat pimittäneet myös sen, että Tavio fanittaa sionisteja jopa siinä määrin, että kannattaa pikkuvauvojen leikkelyä.

 

Persujen Ville Tavio puolustaa poikavauvojen silpomista

 

Jotkut älykkäämmät persut kyllä tajuavat ja myöntävät tämän kaiken, mutta silti puolustavat Taviota sanomalla hänen olevan kuitenkin melko kansallismielinen EU-kriittinen.

 

Mutta tässä on taas sama juttu. Tavio sanoo toista ja tekee toista. Tavio nimittäin tukee fanaattisesti Riikka Purraa, joka nimenomaan on tehnyt kaikkensa tuhotakseen euro-, EU- ja pakkoruotsin vastaiset kampanjat.

 

Purra jopa avoimesti myönsi Tavion tuen olleen ratkaiseva tekijä pj-kisaan lähtemisessä.

Purra sanoi yrittäneensä suostutella PS:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Taviota lähtemään puheenjohtajakisaan. Jos Tavio olisi lähtenyt ehdolle, Purra ei olisi lähtenyt. Tavio puolestaan kannusti Twitterissä Purraa lähtemään kisaan. (Korostus lisätty)

 

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Tavion toiminta vaikuttaa hyvin ristiriitaiselta, mutta on kai siitä silti löydettävissä selkeä logiikka.

 

Jotkut epäilevät Tavion olevan sionistien juoksupoika, mutta voi olla yksinkertaisempikin selitys:

 

Voisiko olla, että Tavio nyt vaan yksinkertaisesti haluaa ministeriksi.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen? Vai huijaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*