Marco de Wit 10 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra on yksi persujen kovimpia koronahysteerikkoja.

 

Samalla hän myös hyvesignaloi pitämällä älyttömiä mustia maskeja.

 

 

Harva kuitenkaan odotti, että Purra alkaisi Orpon tavoin kannattamaan rokotepassia.

 

Moni on Purralta asiaa kysynyt, mutta vastausta ei ole vieläkään saatu. Tuskinpa Purra kehtaa olla täysin toista mieltä kuin persujen kenttä. Olisikin odottanut, että Purra olisi nopeasti ja suoraan tuominnut rokotepassin käytön. Mutta kun ei. Siis siitä huolimatta, että aihe on erittäin ajankohtainen. Quebec on jo ottamassa rokotepassin käyttöön myös maan sisällä!

 

 

Alla on mielenkiintoinen video, jossa persujen toinen pj-ehdokas, Ossi Tiihonen tuomitsee rokotepassit sekä rajalla että maan sisällä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Riikka Purra kieltäytyy vastaamasta kysymykseen rokotepassista!

 1. Miksi laitonlehti on koko ajan vain ja ainoastaan persujen kimpussa? Marcolla oli oma SKE-hanke, joka kaatui selkäänpuukotuksiin kuten ”kansallismielisten” puoluehankkeille aina käy. Eikö riitä että on Suomessa on haittamaahanmuuttoa, miksi pitää olla haittamaahanmuutoa vastustavia vastustavia haittakansallismielisiä? Jos Marco tahtoo tehdä politiikkaa, niin eikö sitä voisi vaihteeksi kokeilla tehdä ihan vain omaan poliittiseen sanomaan keskittymällä – sen sijaan että itse profiloituu haittakansallismieliseksi. Punavihreät eivät koskaan kampita toisiaan. Eli jos laittomanlehden on pakko haukkua jotain, niin eikö tuota haukkumista voisi yrittää kohdistaa heihin – eikö?

  1. Ei pidä paikkaansa. Laiton Lehtihän tukee Ossi Tiihosta täysillä. Hänhän on persu.

   Laiton Lehti on vain niiden kaikkien kimpussa, jotka tuhoavat yksilöiden perusoikeuksia suvakismilla ja koronahysterialla. Tämänkin jutun videossa tuomittiin täysin Petturi Orpo, mutta se oli helppoa, koska kokoomuslaiset ovat avoimesti rokotepassinkin takana. Useat johtavat persut puolestaan väittävät puolustavansa perusoikeuksia, mutta h-hetkellä ovatkin hiljaa tai jopa kokoomuksen maanpettureiden puolella.

   Näin kävi esim. poliisivaltiolakipaketin kanssa. Sama persujen petturuus myös natoyhteistyön kanssa ”lupa tappaa” hybridikeskuksineen ja sallivat jopa Amerikan joukkojen harjoitella Suomen maaperällä. Sama petturuus jopa pridetyksen kanssa, kun hyväksyivätkin homoavioliitot, jotka ovat johtaneet pridetyksen pakkosyöttöön. Sama petturuus pankkijärjestelmän kanssa, kun kieltäytyvät kritisoimasta suvakkien omaa rahakonetta eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmää. Uskomattomasti myös sama petturuus pakkoruotsin kanssa, kun lopettivat sen vastaisen kampanjan. Sama petturuus euron ja EU:n vastaisten kampanjoiden kanssa, jolloin persut menivät niin pitkälle, että sabotoivat Rajat Kiinni- ja Suomi Ensin- mielenosoituksia.

   Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, mutta pääpointti on, että linnakkeen valloitus vaatii kahdenlaista asiaa: Pahoja hyökkääjiä (suvakit) ja petturipuolustajia, jotka vaivihkaa avaavat jonkun takaportin, jonka kautta vihollinen pääsee sisään. Petturit ovat valeoppositio, jota ilman vihollinen ei voisi voittaa taisteluita.

   Ainoana suomalaisena vaihtoehtomediana Laiton Lehti tuomitsee siis myös petturit, koska he ovat niitä, jotka mahdollistavat pahuuden. Eivät niinkään mielisairaat suvakit, joita silti toki LL jatkuvasti tuomitsee ja paljastaa.

   LL ylistää sitten niitä, jotka eivät ole pettureita, vaan suoraselkäisiä totuuden puhujia, kuten persujen Ossi Tiihonen, jota Laiton Lehti on ainoana (kas kummaa) vaihtoehtomediana jatkuvasti fanittanut.

   1. Mutta miksi käyttää energiaa persujen haukkumiseen? Visioidaan että kolmen vuoden päästä Suomessa olisi kaksi ”haittamaahanmuuttoa” vastustavaa puoluetta; Purran johtama PS ja Marcon johtama uusi-SKE. Oletetaan molempien kannatukseksi 10%. Pitäisikö meidän haittamaahanmuuttoa vastustavien ”äänestäjien” tuolloinkin katsella samaa haittakansallismielistä loanheittoa uusi-SKE:n haukkuessa PS:ää pettureiksi, valeoppositioksi, bridettäjiksi, sabotööreiksi, EU ja Nato myönteisiksi koronahysteerikoiksi. Niin ja ainut myönteinen asia jota uusi-SKE näkisi PS:ssä olisivat PS:n yhtenäisyyttä rikkovat Tiihonen Ja Turtiainen.

    Vastapalvelukseksi PS tietenkin keskittyisi Suomenuutiset lehdessään uutisoimaan yhtä runsaasti uusi-SKE:n antisemitistisyydestä, ääriliikemäisyydestä jota ei koskaan kelpuuteta hallitukseen, vallan keskittämisestä uusi-SKE:n Tampereen-klikille ja sen saamiin rikostuomioihin. Luonnollisti persujen lehti myös fanittaisi uusi-SKE:hen pesityviä vastarannan kiiskiä esim. kempeleen-keijukainen2. 0 ja sitä comebackin tekevää ex-(myyrä)puoluejohtajaa ja uusia puoluejohtoon nousevia juoppoja ja quislingeja; niitä joita Marcolla on aiemminkin ollut huikea taito löytää.

    Tuolla keslinäisellä ”anti-mainostamisella” me haittamaahanmuuttoa vastustavat ”äänestäjät” emme koskaan saisi riittävää vaalikannatusta haittamaahanmuuton pysäyttymiseen tai edes oman puolueemme hallituksen pääsyyn. Itseasiassa jos olisin persuja inhoava äärisuvakki, niin kaikkein parhaiten edistäisin pridetystä, avoimia rajoja, natoa, EU:ta ja globalismia tukemalla ja jopa rahoittamalla laitontalehteä sen pyrkimyksissä viestiä PS:n kansallismielisemmän laidan kannattajille ettei persujen äänestäminen kannata, joten vaalipäivänä voi mieluummin vaikka makoilla sohvalla.

    Kommunisteja ja globalistit ovat se todellinen iso ongelma.

    1. Hyviä pointteja. Vastaus julkaistaan itse lehdessä kahdessa osassa huomenna ja ylihuomenna. Pääpointtina, ettei tietenkään kritiikki jatkuisi nykyisenä, jos persut menisivät edes oikeaan suuntaan eli olisivat edes vähän Trumpin, Faragen tai Orbanin kaltaisia.

     Jos Suomessa olisi Unkarin tavoin kaksi kansallismielistä puoluetta, niin taatusti persujen nykymeno olisi täysin mahdotonta. Persujen nykyinen monopoliasema nimenomaan mahdollistaa erittäin suvakkimaisen pj-ennakkosuosikki Purran.

     Kannattaa myös huomata, että Laittoman Lehden sisarjulkaisu Holy Crusade News ei juurikaan kritisoi muiden maiden kansallismielisiä puolueita eikä edes tavallisia konservatiivipuolueita, koska nämä menevät ainakin OIKEAAN SUUNTAAN. Ei siellä ole mitään pakkoruotsin kannattamisen kaltaisia ilmiöitä puhumattakaan euron ja EU:n vastaisten projektien sabotoinnista, etnojen vainoamisesta, sananvapauden rajoittamisesta, totuuskomission vastustamisesta, poliisivaltiolakipaketin hyväksymisestä, leikkauspolitiikan kannattamisesta, vaalivilpin hyväksymisestä, pankkikartellin hyväksymisestä, ilmastonmuutosvalheen fanaattisesta uskomisesta, homoliittojen hyväksymisestä, sairaan kosherin fanittamisesta, ympärileikkauksen kannattamisesta, koronahysteriasta tai myrkkypiikkien tyrkyttämisestä lapsille ja koronapassien kannattamisesta. Ja tuossa vasta muutama esimerkki!!

     Se mitä monet eivät persuissa tajua on se kuinka hämmästyttävän vasemmalla varsinkin Riikka Purra oikein on ja kuinka naurettavalla tavalla hän tuli täysin punavihreistä puskista persujen johtoon PARISSA vuodessa. Tämä haisee taivaaseen asti, koska se on ihan älytöntä ja täysin ennenkuulumatonta länsimaisessa kansallismielisessä kentässä. Jos tätä faktaa hyssyttelee varsinkin nyt PJ-KAMPANJAN AIKAAN, niin sitten on jotain todella pahasti pielessä. Tai sitten on vaan Purran kätyri.

     1. Jos persut ja varsinkin ex-vihreä purra ovat hämmästyttävän vasemmalla, niin eikö se ole vain hyvä asia, koska jonkun on nopeasti syötävä mahdollisimman paljon vihervasemmiston ääniä. Se mitä demari-kommarit eivät tahdo duunarikannattajiensa vielä näkevän on että ne pyrkivät täyttämään duunareiden reviirit (lähiöt ja työpaikat) kehitysmaalaisilla kilpailijoilla. Mitä selvemmin tuo näkyy sitä enemmän ja nopeammin vasemmiston duunari kannattajat valuvat persuihin. Ja sitä nopeammin vasemmisto löytää itsensä oppositiosta.

      Ennen 2015 äänestin enimmäkseen vihreitä. Kansanäänestyksessä äänestin kyllä EU:lle. Minä ja moni muu on sittemmin muuttanut näkemyksiään. Esim Tiina Wiik oli aikoinaan demareiden ja Junes Lokka vihreiden kannattaja. Jos tuo ex-vihervasemmistolainen pariskunta ”kelpaa” nykyään esiintymään uskottavina näkemyksiään muuttaneina kansallismielisinä, niin samalla tavalla Purrankin mielipiteen vaihdos voi tehdä hänestä vain lujatahtoisemman.

      Jos PS on siis vasemmalla, niin sehän vain tarkoittaa että oikealla laidalla on tilaa uusi-SKE kaltaiselle oikeistolaisemmalle haittamaahanmuuttoa vastustavalle puolueelle. Ruotsin tilanne huomioiden haittamaahanmuuton vastustaminen on joka tapauksessa kaikkein tärkeintä ja siinä tarvitaan liittolaisia ei selkäänpuukotajia tai kampittajia.

  2. Perseenmyyjä persut ovat tällä hetkellä ns.”vihervasemmistoa” pahempi este AITOkansallismielisen toiminnan aikaansaamiselle. Pelkkä maahanmuuton (ulkoa ohjattu) leikkivastustelu ei todellakaan johda mihinkään -Suomen itsenäisyyttä ei palauteta ikäviä aiheita väistelemällä ja täydellä välinpitämättömyydellä perustuslakiamme kohtaan. Roketepassi on tällä hetkellä ongelma nro1. Jokainen sitä kannattava henkilö on globalistien juoksupoika.

   Mitä sanoo Riikka Purra?

 2. Marcolta hieno ja paikkansa pitävä vastaus. Oli aikoja jolloin näin Perussuomalaiset kansan etuja ajavana puolueena mutta sen aika on ohi. Nyt puolueen ovat kaapanneet omia etujaan ajavat yksilöt. Voisin sanoa heidän olevan maailman globalistien kapisia rakkikoiria.

 3. Purrahan on kaikenlisäksi muun persujohdon toimesta vain ohjattu/pakotettu pj-ehdokkaaksi siinä missä taas Puisto haluaa pj:ksi ja Tiihonen pelastaakseen puolueen.

 4. Perussuomalaisten äänestäminen oli varmaan 10 vuotta sitten radikaali teko, muttei tänä päivänä. Sen virheen minäkin tein, kun annoin ääneni Laura Huhtasaarelle kuvitellessani sen olleen pelastus maalle, jos valinta olisi tullut toteen kunnes perehdyin tarkemmin sionismiin, jota pidin vain kristittyjen juttuna.

  Samalla juutalaiskantani ovat muuttuneet tajutessani, kuinka he suurella vaikutusvaltaisella asemallaan lobbaavat LGBT-ideologian, ilmastohömpän ja monikulttuurisuuden puolesta. Tosin Israelissa ei tulisi kuuloonkaan kannattaa tällaisia aatteita. Ideana on alistaa valkoisia ja tehdä valkoisesta alistuva, sekarotuinen kansa. Minulle on auennut ongelmien todellinen syyllinen aiemmin pilkkaamieni kukkahattutätien ja muslimien sijaan, jotka ovat toki hyödyllisinä idiootteina tässä pelissä.

  Perussuomalaiset, Ruotsidemokraatit, AFD ja Kansallinen rintama ovat vuosi vuodelta pehmentyneet linjoiltaan. Jos oikein muistan, niin Saksan AFD tai Ranskan Kansallinen rintama olivat valmiita perustamaan omat homo- ja juutalaisosastot puolueelle äänestäjien toivossa. Ruotsidemokraatithan ihan myönsi muuttaneensa mieltä homoadoptiossa ja harkitseneensa ottavansa tämän jopa osaksi puolueohjelmaa. Näistä leikkinationalisteista ei ole mihinkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*