Free speech 10 heinäkuun, 2021

 

Matut aiheuttivat jälleen joukkotappelun. Tällä kertaa Jethro Rostedtin ravintolassa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Iltalehti tietysti pimitti tappelijoiden olleen matuja. Poliisikin pimitti asian ja lisäksi aiheetta syytti ravintolaa. Poliisin mukaan vika on aina suomalaisissa.

Henkilökunnan arvion mukaan tappeluun osallistui 20–30 henkeä.

Alustavan selvittelyn perusteella joukkotappelussa oli kyse kahden tai useamman eri ryhmän välienselvittelystä. Poliisin tiedotteen mukaan tappeluun osallistuneilla oli hallussaan teräaseita ja ravintolan järjestyksenvalvonta oli olosuhteisiin nähden täysin riittämätön. (Korostus lisätty)

 

Ravintolan omistaja Jethro Rostedt järkyttyi poliisin ja median valehtelusta. Niinpä hän päätti kertoa totuuden Facebookissa. (Kumma kun ei ole vielä poistettu vihapuheena.)

Jethro kertoo kuinka ”ulkomaalaistaustaiset ryhmät aiheuttivat joukkotappelun”, mutta toimittaja ei ollut suostunut sitä kertomaan lukijoille. Jethro myös melko suoraan sanoo poliisin yrittävän valheellisesti vierittää koko jutun hänen syykseen.

 

Kuvassa linkki FB-postaukseen

 

Iltalehden kilpailija Ilta-Sanomatkaan ei suostunut kertomaan tappelijoiden olevan ulkomaalaistaustaisia, vaan yritti yhdessä poliisin kanssa pistää syyn Jethron niskoille.

 

Kuvassa linkki Iltasanomien juttuun ja videoon

 

 

Ja mitä tekee poliisi? Turun poliisin älymystöön kuuluva suvakkipoliisi Joonas Tikka ilmoitti, ettei poliisi tule edes tutkimaan juttua. Siinähän voisi vielä käydä ilmi tappelijoiden etninen tausta ja mahdolliset terrori- ja huumekauppakytkennät.

 

Komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kertoo, että poliisi ei kirjannut joukkotappelusta yhtään rikosilmoitusta, eikä asiasta aloiteta tutkintaa. (Korostus lisätty)

 

Kuvassa linkki Lounais-Suomen poliisilaitoksen kotisivuun

 

Kolme asiaa on varma:

1. Jos suomalaiset puukkomiehet olisivat pistäneet jonkun maturavintolan matalaksi joukkotappelulla, niin valtamedia ja poliisi olisivat syyllistäneet suomalaisia täysillä. Komissaari Tikka olisi taatusti ihan himona tehtaillut rikosilmoituksia suomalaisista rasisteista ja odottanut ainakin kuukauden, että muutkin olisivat tehneet rikosilmoituksia. Valtamedian hurratessa sankaripoliisi Tikka tutkisi kuukausien ajan rasististen rikosten vyyhtiä.

 

2. Vihreän terroristiministeri Maria Ohisalon sisäministeriö tulee huolehtimaan, että suuria älyllisiä lahjoja omaavan Tikan urakehitys tulee jatkumaan hyvin suosiollisena.

 

3. Ruotsin mallin voittokulku jatkuu.

 

 

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Yrittikö komisario Joonas Tikka pimittää matutappelun ja syyllistää Jethro Rostedtia?

 1. Media saa helpon tekosyyn vedota matutaustan piilottamiseen kun polpo ei siitä kerro ja kehtaa olla vielä niin röyhkeä että hyökkää itse omistajan kimppun. Polpo on kaupungeissa varsinkin erittäin vaarallinen ja haitallinen meille suomalaisille!

 2. Poliisi on usein vihollisemme ja maanpetturi. Näin poliisit ovat usein peittäneet matujen rikoksia. On käsittämätöntä ettei edes tästä ole aloitettu yhtään tutkintaa. Matuja ja terroristeja pitää suojella hinnalla millä hyvänsä. Poliisit ovat puolensa valinneet.

 3. Hyvä Jetro että valaisit asiaa ketkä niitä möykkäreitä olivat. Porttikielto heti kättelyssä näille! Eihän tuollaisiin järjestyksenvalvojat pysty vastaamaan oli heitä miten monta tahansa…

 4. Teräaseen kantaninen julkisella on rikos – joukkotappelu teräasein niin ikään Ja vaarallinen *POLIISI EI TUTKI, eikö se herätä oikeasti mediassa, Arkadianmäen apinatarhassa etc mitään huomioita ja ihmetystä???

 5. Painetta vaan tuota Turun poliisia kohtaan, että juttu otetaan tutkittavaksi ja varmistetaan, että menee myös syyttäjälle asti. Tämä kaksinaismoralismikortti on käytetty nyt.

 6. Siis poliisi ja viranomaiset ovat sitä mieltä että järjestyksenvalvojien aseistus oli ja on täysin riittämätöntä aseiden kanssa ravintoloissa hilluvien matujen kurissa pitämiseen. Suositteleeko poliisi nyt järjestyksenvalvojien aseistuksen korjaamista vastaamaan nykyaikaa.

 7. Ja sitten ihmettelevät että heitä ei päästetä ravintolaan. Poliisikaan ei taida uskalla tutkia koko asiaa, sillä huumejengithän siellä saattoivat tapella. Nykyään siirtolaiset myyvät huumeita täysin vapaasti, eikä poliisi tee mitään. Päinvastoin poliisi on jahdannut suomalaisia huumerikollisia, että markkinat jäisivät siirtolaisille. Lähi-itäläiset ovat isäntiä, joilla on media ja rahat ”aika paljon” hallussaan, ja afrikkalaiset ovat heidän renkejään.

 8. Ensin meni luotto mediaan ja nyt vielä poliisiinkin. Samaa deep statea ovat kaikki ja saavat ohjeensa jostain Sotokselta tai vastaavalta joilla on agenda sekoittaa kansat, luoda sekasortoa ja loppujen lopuksi antaa ratkaisu Agenda 2030.

 9. Vähän outoa, että poliisi sanoo,
  – että ravintolassa ei tapahtunut mitään rikollista toimintaa
  – ja samalla syyttää omistajaa siitä, että ravintolassa on tapahtunut jotain laitonta.

  Miksi poliisi ylipäätään tuli paikalle, jos mitään rikosta tai edes epäilyä rikoksesta ei ollut olemassa?
  – Oliko joku tehnyt perättömän ilmiannon.

  Poliisi ei saa puuttua ihmisten lailliseen toimintaan!

  Näyttää siltä, että poliisi on tullut paikalle estääkseen täysin laillinen toiminta.
  – ja jopa fyysistä väkivaltaa käyttäen puuttunut tähän täysin lailliseen toimintaan.

  Mielestäni laillisen toiminnan estäminen on poliisille virkarikos.
  – Kuka asetetaan syytteeseen?

 10. Seuraavaksi syyllistetään puistotyöntekijöitä siellä tapahtuvista matujen puukkohippasista.

Comments are closed.