Marco de Wit 11 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässähän tekee kohta mieli ottaa rokote, jotta voi alkaa tutkia rokotekohtaa kaikenlaisilla magneeteilla, valoilla, jne.

 

Ehkä kuitenkin parempi, ettei tee itsestään koe-eläintä…

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Rokotemysteeri

  1. Rokotteet eivät ole mitenkään terveellisiä ja niitä pitäisi ottaa vain hyvin vakaviin sairauksiin jotka saattavat tappaa. Eikä mihinkään harmittomaan flunssaan.
    https://www.elinahytonen.fi/2014/03/rokotusten-haittavaikutuksia-voi-yrittaa-minimoida/
    Tehosteaine alumiini aiheuttaa hermosolujen kuolemaa. Se kerääntyy aivoihin ja muualle elimistöön. Se on neurotoksiini, johon liittyy riski sairastua autoimmuunisairauksiin (autismi, diabetes, astma, reuma, allergiat, MS-tauti) ja pitkäaikaiseen enkefaliittiin neurologisine komplikaatioineen. Se liitetään Alzheimerin tautiin, parkinsonismiin, verisairauksiin, syöpään jne.

    Säilöntäaineena käytetty timerosaali (josta 50% on elohopeaa) metaboloituu aivoissa metyylielohopeaksi ja siitä edelleen vielä myrkyllisemmäksi ”epäorgaaniseksi” elohopeaksi, joka varastoituu aivoihin ja muihin kudoksiin, kuten munuaisiin.

  2. Vainoajien ja kansanmurhaajien kannattaa muistaa, että vainotut ja kansanmurhatut tulevat lopulta nousemaan vastustamaan vainoajiaan. Vainoajat ja kansanmurhaajat leikkivät monella tasolla tulella. Heidän kannattaa pitää mielessä, että heidän vainoamat ihmiset tulevat nousemaan heitä vastaan.

  3. Taas aivan aukoton todistus juutalaisliskosatanistien salajuonesta. Foliohatut tanaan ja barrikadeille neidit. On aika tehdä sen mitä osaamme parhaiten: eli itkeä netissä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*