Marco de Wit 11 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

LUKIJA:

Miksi laitonlehti on koko ajan vain ja ainoastaan persujen kimpussa? Marcolla oli oma SKE-hanke, joka kaatui selkäänpuukotuksiin kuten ”kansallismielisten” puoluehankkeille aina käy. Eikö riitä että on Suomessa on haittamaahanmuuttoa, miksi pitää olla haittamaahanmuutoa vastustavia vastustavia haittakansallismielisiä?

Jos Marco tahtoo tehdä politiikkaa, niin eikö sitä voisi vaihteeksi kokeilla tehdä ihan vain omaan poliittiseen sanomaan keskittymällä – sen sijaan että itse profiloituu haittakansallismieliseksi. Punavihreät eivät koskaan kampita toisiaan. Eli jos laittomanlehden on pakko haukkua jotain, niin eikö tuota haukkumista voisi yrittää kohdistaa heihin – eikö?

 

VASTAUS:

Ei pidä paikkaansa, että ”laitonlehti on koko ajan vain ja ainoastaan persujen kimpussa.” Laiton Lehtihän tukee täysillä persujen pj-kilvassa Ossi Tiihosta. Itse asiassa muut vaihtoehtomediat eivät vieläkään kunnolla kannata häntä, vaan enintään esittävät hänet vain ”yhtenä ehdokkaana”.

 

Onko se ”persujen kimpussa olemista”, jos kritisoi NYKYISTÄ PUOLUEJOHTOA ja varsinkin puheenjohtajaEHDOKAS Riikka Purraa ja hänen taustajoukkojaan, kuten Ville Taviota? (Ks. persuilu-juttukategoria)

 

 

Toiseksi, ei pidä paikkaansa, että LL on ”koko ajan” persujen kimpussa. Perinteisestihän LL julistaa aina ennen vaaleja muutaman kuukauden vaalirauhan, jolloin toisia kansallismielisiä ei kritisoida. Niin tehtiin taas keväällä eli ennen kunnallisvaaleja. Tämä siitä huolimatta, että LL sai paljon vinkkejä persuehdokkaiden tai muiden puolikansallismielisten sikailusta ja jopa mahdollisista rikoksista. LL ei vaalirauhan aikana kritisoinut edes SKE- ja persusabotäärejä!

 

Ainoa persuihin kohdistettu kritiikki, johtui persujohdon omista provokaatioista, kuten Turtiaisen erottamisesta heti kun hän ilmoittautui persujen pj-kilpaan.

 

Totta on, että kriittisten persujuttujen määrä on viimeisen kuukauden aikana lisääntynyt, mutta se johtuu tietysti siitä, että ensinnäkin vaalit ovat ohi ja toiseksi persut ovat nyt ajankohtainen aihe puheenjohtajakilpailun takia. Kuukauden kuluttua ratkaistaan persujen linja. Tämä on äärimmäisen tärkeä linjanveto, joka pitkälle ratkaisee kansallismielisten kohtalon varsinkin, jos Purran petturilinja säilyy.

 

 

Kolmanneksi, Laiton Lehti on vain niiden kimpussa, jotka tuhoavat yksilöiden perusoikeuksia suvakismilla ja koronahysterialla. Lukijankin oli tämä pakko huomata, koska hänen kysymyksensä oli jutussa, jonka videossa tuomittiin Petturi Orpo rokotepassin tukemisesta. Lisäksi kritisoitiin johtavia persuja, kuten Riikka Purraa, jotka väittävät puolustavansa perusoikeuksia, mutta h-hetkellä ovatkin hiljaa tai jopa kokoomuksen maanpettureiden puolella.

 

Näin kävi myös 2018 poliisivaltiolakipaketin kanssa, jonka nimenomaan persut ajoivat läpi. Sama persuJOHDON petturuus tuli dramaattisella tavalla ilmi myös:

1. Natoyhteistyön kanssa eli “lupa tappaa” hybridikeskuksineen ja sallivat jopa Amerikan joukkojen harjoitella Suomen maaperällä tehden Suomesta idän ja lännen välisen taistelutantereen.

2. Pankkijärjestelmän kanssa, kun kieltäytyvät kritisoimasta suvakkien omaa rahakonetta eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmää.

3. Euron ja EU:n vastaisten kampanjoiden kanssa, jotka persut pysäyttivät mennen jopa niin pitkälle, että sabotoivat myös Rajat Kiinni- ja Suomi Ensin- mielenosoituksia.

4. Pridetyksen kanssa, kun hyväksyivätkin homoavioliitot, jotka ovat johtaneet pridetyksen pakkosyöttöön.

5. Viherkultin kanssa, kun hyväksyivätkin ilmastonmuutosteorian, joka tuhoaa perusoikeudet ja johtaa globalismiin.

6. Uskomattomasti sama petturuus myös pakkoruotsin kanssa, kun persujohto lopetti sen vastaisen kampanjan.

7. Koronahysterian kanssa, kun nyt hyväksyvät myrkkypiikit myös lapsille eivätkä vastusta edes koronapassia.

 

Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon (ks. kansallismielisyyskartta), mutta pääpointti on, että linnakkeen valloitus vaatii kahdenlaista asiaa: Pahoja hyökkääjiä (suvakit) ja petturipuolustajia (persuJOHTO), jotka vaivihkaa avaavat mm. jonkun yllä mainituista takaporteista, jonka kautta vihollinen pääsee sisään.

 

Petturit ovat se valeoppositio, jota ilman vihollinen ei voisi voittaa taisteluita!

 

 

Ainoana suomalaisena vaihtoehtomediana Laiton Lehti tuomitsee siis myös pahimmat petturit. He ovat niitä, jotka mahdollistavat poliisivaltion, suvakismin ja muun pahuuden. Eivät niinkään mielisairaat suvakit, joita silti toki LL jatkuvasti tuomitsee ja paljastaa.

 

Samalla LL ylistää sitten niitä, jotka eivät ole pettureita, vaan suoraselkäisiä totuuden puhujia, kuten persujen Ossi Tiihonen. Laiton Lehti onkin häntä ainoana (kas kummaa) vaihtoehtomediana voimakkaasti ja systemaattisesti fanittanut.

 

 

Britanniassa, Unkarissa, Puolassa ja monessa muussa maassa ei ole ollut persujohdon (Soini, Halla-aho ja varsinkin Purra) kaltaista vahvaa valeoppositiota ja näin kyseiset maat ovat oikeasti päässeet kansallismielisempään suuntaan. Laittoman Lehden sisarjulkaisu Holy Crusade News ei ole juurikaan korostanut esimerkiksi Faragen, Trumpin tai Orbanin heikkouksia, koska päinvastoin kuin nykyinen persujohto, niin ainakin he vievät poliittista kenttää selvästi oikeaan suuntaan.

 

Eli heti kun persuihin tulee aitokansallismielinen tai edes siihen suuntaan vievä johto, niin LL kritiikki persuja kohtaan luultavasti pehmenee huomattavasti.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Vastaus lukijan kysymykseen: ”Miksi Laiton Lehti on persujen (lue: Purran) kimpussa?”

  1. Perussuomalaisten puolue-eliitti on rahaeliitille erittäin tärkeä, sillä se esiintyy rahaeliitin valeoppositiona, pystyy tehokkaasti manipuloimaan persujen hallitsemaa vaihtoehtomediat, sekä pystyy sabotoimaan syntyviä aitokansallismielisiä liikkeitä ja ryhmiä likaisen työn osastollaan.

  2. Itse äänestin 10 vuotta persuja ja siirryin SKEn äänestäjäksi ek vaaleissa 2019 ja viime kuntavaaleissa ääni meni kansallismieliselle mutta ei Persulle. Purrassa ei ole muuta hyvää kuin maahanmuuton vastustaminen mutta nainen Persujen johdossa on huono idea. Suomessa on jo liikaa naisjohtoisia puolueita joten koko Persu puolue joutaa historiaan. Kaikki tuki Ano Turtiaisen VKK lle.

    1. Paljastuihan Laura Huhtasaarikin äkkiä sionistiksi muutama vuosi sitten sekä myönsi karkoittavansa vastarintaporukan Daavidin tähti-riipuksella. En ole uskonnollinen, mutta tiedän, että Daavidin tähti ja risti eivät ole mitään sydänystäviä keskenään. Talmud pilkkaa Jeesusta ja krisitttyjä. Siitä ovat monet PS-porukan kristityt pihalla, kun niin ollaan sionisteja ja Israeliin kallellaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*