Marco de Wit 12 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Eilen Laiton Lehti kertoi suvakkikomissaari Joonas Tikasta.

 

Yrittikö komisario Joonas Tikka pimittää matutappelun ja syyllistää Jethro Rostedtia?

 

Monet lukijat ottivat yhteyttä Laittomaan Lehteen kertoakseen, että Joonas Tikalla on jo pitkään ollut tietynlainen maine. Yksi lukija kirjoittaa:

 

Tämä tv-poliisi Tikka muistetaan jo vuosia sitten myös matutaustan pimittäjänä kun hän kertoi kuinka ruotsalaismiehet olivat raiskanneet laivalla, vaikka todellisuudessa oli kyse somalijengistä.

 

 

Lukijoiden avustuksella Laiton Lehti tutki asiaa tarkemmin ja hämmästyi. Näin Tikka aikanaan kommentoi somalijengin toimintaa:

 

Kuusi ruotsalaista miestä on otettu kiinni Viking Amorellalla tapahtuneesta törkeästä raiskauksesta epäiltyinä. Viisi heistä napattiin kiinni lauantaiaamuna Turussa ja yksi Ahvenanmaalla.

– Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että kaikki tekoon liittyvät epäillyt on saatu kiinni. Sekä tekijät että rikoksen uhri olivat ruotsalaisia, toteaa komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisista.

IS:n tietojen mukaan laivalla oli ollut muutenkin hälinää, kun parinkymmenen hengen ruotsalaisporukka aloitti aamuyöllä laivan diskossa joukkotappelun. Tiettävästi puoli neljän aikaan henkilökunta hälytettiin taltuttamaan ruotsalaisjoukkoa.

Silminnäkijän mukaan osa ruotsalaisista pakeni tapahtumapaikalta ja piileskeli henkilökunnalta. Heidät saatiin kuitenkin jäljitettyä ja otettua kiinni laivan valvontakameroiden ansiosta.

 

Melko villejä ruotsalaisia!

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Komisario Joonas Tikka ennenkin pimittänyt rikollisten ulkomaalaistaustaa?

  1. Onkohan tää saanu koira partiosta potkut,jotenkin tuli sellanen kutina palleissa et voi tykätä eläimistä.

  2. Nämä pelihetket Amorellalla tapahtuivat vuonna 2015, olin silloin itse vielä siinä hyvässä luulossa että ruotsalaismies tarkoittaa ruotsalaista ja ihmettelin Göranien ja Erikien poikkeuksellista käytöstä laivalla. Nyt Turun mellakan jälkeen otsikoissa olivat ”nuoret aikuiset” joka on myös harhaanjohtava jos ei osaa tai ymmärrä lukemaansa oikein

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*