Marco de Wit 12 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Persujohto luuli, että Riikka Purran valitsemisesta puheenjohtajaksi tulisi läpihuutojuttu. Onhan Purralla sekä valtamedian että pitkälle myös vaihtoehtomedian tuki. Valtamedia suitsuttaa Purraa ja vaihtoehtomedia puolestaan on hiljaa Purran vahvasta suvakkipuolesta.

 

Vaihtoehtomedia on Purran puudeli aivan samalla tavalla kuin valtamedia. Siis Laitonta Lehteä lukuunottamatta.

 

Laiton Lehti onkin paljastanut Purran olevan punaperheen kasvattama feministi, joka vuosia äänesti vihreitä ja kannattaa EU:ta.

 

 

Vielä pari vuotta sitten Purra myös fanaattisesti kannatti pakkoruotsia ja näyttää sitä edelleenkin kannattavan, vaikka onkin nyt piilottanut sitä koskevat kirjoituksensa. Purra on myös tehnyt kaikkensa sabotoidakseen sekä Fixit-kansanäänestysprojektin että myös euron ja pakkoruotsin vastaiset valistuskampanjat.

 

Ja mikä pahinta: Punavihreä kulttiuskonto on tarttunut niin voimakkaasti Purraan, että hän edelleenkin kannattaa punavihreitä uskonkappaleita. Purra edelleenkin sanoo olevansa feministi. Lisäksi hän fanaattisesti uskoo ilmastonmuutosvalheisiin. Hän oikeasti näkee elämälle erityisen hyödyllisen hiilidioksidin olevan niin vaarallista, että sitä pitää rajoittaa mm. vaikeuttamalla maanviljelyä ja autoilua. Jos et ole samaa mieltä, niin Purran mielestä olet ”ilmastonmuutoskieltäjä”.

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Persut ovat innoissaan siitä, ettei Purra ainakaan vielä kannata ”henkilökohtaista hiilibudjettia”. Mikä voitto punavihreästä totalitarismista!

 

Tosin samalla persut ovat hyvin hiljaa siitä, että Purran mukaan hiilidioksidia pitää rajoittaa sekä globaalisti että myös Suomen valtion toimesta. Itse asiassa Purra on mennyt viheruskovaisuudessaan niin pitkälle, että on kieltäytynyt hankkimasta ajokorttia. Hän perustelee tätä ja myös kasvissyöntiä ”kulutuskriittisyydellä”. Eli aivan kuin äärivihreiden käsikirjasta!

 

Purra ja hänen punavihreä toimittajamiehensä eivät suostuneet hankkimaan autoa edes silloin, kun Purran työksi tuli kiertää persukenttää. Ilmastoahan ei saa vahingoittaa! Eikä sitä muutenkaan kannata lähteä jäseniä tapaamaan jonnekin peräkyliin.

 

Tämä viherfanaattisuus käy myös selväksi Riikka Purran vaalikonevastauksesta.

 

 

Kannattaa muistaa, että vaalikonevastauksissaan Purra pimittää feministisiä ja punavihreitä kantojaan. Tästä huolimatta hän aika suoraan kertoo olevansa ilmastonmuutosfanaatikko:

 

1. Väittää, että erittäin hyödyllistä elämän eliksiiriä eli hiilidioksidia on muka liikaa

2. Vaatii globaaleja pakkotoimia

3. Hyväksyy myös yhä lisääntyvät ”kohtuulliset” kansalliset pakkotoimet

4. Paljastaa olevansa kasvissyöjä ja autovastainen, KOSKA uskoo ilmastonmuutosvalheeseen

 

Purran aatteellinen pohja on siis todella punavihreä, koska hänen MOTIIVINSA ovat kollektiivisen totalitaristiset. On muka joku globaali vaara ja siksi pitää alkaa säätelemään ihmisten käytöstä. Tällaiset ihmiset ovat erittäin vaarallisia fanaatikkoja, jotka ovat valmiita tuhoamaan toisten perusoikeudet.

 

Niinpä ei ole ihme, että Purra on myös hyvin autovastainen. Itse asiassa hän on jopa valmis harkitsemaan robottiautoja, joilla ihmisten liikkumista voidaan valvoa ja säädellä.

 

 

Purra ei siis ole yhtään huolissaan siitä, että vihreät ihan avoimesti haluavat valvoa ja säädellä autoilua robottiautoilla. Purraa kiinnostaa vain ovatko robottiautot teknisesti tarpeeksi kehittyneitä.

 

Purra myös ihan avoimesti fanittaa autoilun sähköistymistä, jolla myös pyritään autoilun valvomiseen ja säätelyyn. Ihmiset eivät saa itse päättää, vaan sähköautoja pitää pakkosyöttää.

Osa hallituksen ilmastotoimista saa häneltä [Purralta] myös kannatusta.

–Liikenteen sähköistymistä on ihan turha vastustaa, koska siihen suuntaan joka tapauksessa mennään, ja se on hyvä asia.

 

Purra fanittaa sähköautoja, vaikka esim. kaasu- ja kotimaiset biokaasuautot ovat saasteettomia sähköautoihin verrattuna. Mutta hetkinen! Niitä ei voi valvoa samalla tavalla ja sitä paitsi niistä tulee sitä kauheaa ”saastetta” eli hiilidioksidia!

 

Tässäkin siis nähdään taas, että Purran kaltaiset vihreät ovat itse asiassa saastuttamisen puolella. Oikeasti heitä kiinnostaa vain muiden ihmisten orjuuttaminen.

 

Vihreät ovat aina yhtä vaarallisia, vaikka loikkaisivatkin persuihin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Miksi Riikka Purra on autovastainen?

  1. Jos oikein muistan, niin Purra on ihan vegaani eli ei käytä edes maitotuotteita. Saa korjata, jos olen väärässä.

    Itse olen lakto-ovovegetaristi ja samalla karppaan eli pääasiassa rasvaa ja toiseksi proteiinia nautin. Ei ole tapana huudella turuilla ja toreilla ruokavaliostani, ja itselläni on tähän terveyssyyt, erityisesti viljattomuuteen ja sokerittomuuten (lukuun ottamatta sitä 86 % tumma suklaapalasta). Cityvihreät vegaanit lienee sitten toista luokkaa, ja koko ajan pitää hieroa toisten naamaan vegaaniutta ja ilmastonmuutoshömppää, johon en itse usko.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*