3 thoughts on “Päivän video: Isyystesti

  1. Murskaavaa. Nainen vielä väittää tosissaan valkoisen miehen olevan kahden neekerilapsen isä ja yrittää saada häntä maksamaan neekerimiehen lapsien elättämisen. Valkoinen mies kelpaa vain maksumieheksi.

  2. Eipä käy kateeksi tuon horon miehen rooli. Vastaavia tapauksia riittää.

    Ylipäätään tuosta sietämättömästä kuviosta tulee mieleen ”Me kaksi & Irene”-elokuva jossa vastaava ”isä” oli vain niellyt epäilynsä ja sopeutunut.

    No lopulta päänupissa jäytävä järki teki tarvittavat temput jolla tilanteesta tulee siedettävämpi. ”Charliella on kaksi erilaista minää, ja kun hän ei ota lääkkeitään​ esiin astuu Hank, Charlien härski ja agressiivinen toinen minä.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*