Marco de Wit 12 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Globalistifirmojen ja juutalaisten miljärdöörien johdolla jalkapallosta on tehty propagandaväline.

 

Ideana on saada rasistiset heteromiehet fanittamaan sekä neekereitä että homoja.

 

 

Strategia alkoi tietysti Amerikasta, mutta vähitellen se on tuotu myös Eurooppaan. Aiemmin tätä propagandaa yritettiin tehdä vaivihkaa, mutta nykyään täysin avoimesti.

 

Niinpä eurooppalaisista jalkapallojoukkueista on tehty afrikkalaisia jalkapallojoukkueita. Onneksi Itä-Eurooppalaiset joukkueet ovat sentään vielä valkoisia ja niin myös useimmat Etelä-Euroopan joukkueet.

 

Alankomaiden ja Belgian joukkueista on kuitenkin tullut neekerijoukkueita. Alankomaiden joukkueessa ENEMMISTÖ on neekereitä.

 

Valkoinen Tsekki voitti neekerivaltio Alankomaat EM-jalkapalloturnauksessa

 

Neekeripelaajista on usein jopa haittaa joukkueen yhtenäisyydelle ja pelikyvylle. Varsinkin tiukoissa paikoissa tämä epäyhtenäisyys näkyy hyvin.

 

Loisivat *******tähdet upottivat Ranskan EM-kisoissa!

 

 

Tästä kaikesta huolimatta myös Englannin joukkue on muuttunut yhä enemmän neekerijoukkueeksi.

 

 

 

Joukkueen valmentaja Gareth Southgate on äärisuvakki, jonka mielestä jalkapallo nimenomaan pitää politisoida. Ja tietysti valtamedia on samaa mieltä. Myös Yle, joka fanittaa Southgaten hemmoteltua neekerilemmikkiä, Raheem Sterlingiä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Niinpä sitten Englanti oli pakko saada järjestettyä finaaliin rikollisilla valheilla ja tempuilla.

 

Ensin pidettiin huoli siitä, että EM-kisoissa pelattaisiin Lontoon Wembleyllä, koska se antaisi Englannille suuren edun.

 

Eikä pelkästään psykologisen, koska englantilainen roskaväkiyleisö myös ampuu raketteja kesken ottelun ja jopa heittelee tavaroita maalivahdin selkään.

 

Ja jos Englanti on pulassa pyöritettävänä, niin joku yleisöstä jouksee kentälle keskeyttämään pelin ja näin Englanti pääsee pälkähästä.

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt, vaan tuomarien piti vielä auttaa Englannin joukkuetta voittoon monella muullakin tavalla.

 

Tanska-Englanti pelissä jalkapallokentällä oli nimittäin KAKSI jalkapalloa. Tästä huolimatta rikollinen tuomari antoi pelin jatkua.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämän jälkeen englannin neekeripyhimyspelaaja Sterling sitten teeskenteli tulleensa kampatuksi rangaistuspotkualueella. Tämä siitä huolimatta, ettei kukaan EDES KOSKENUT häntä. Rikollinen tuomari antoi tietysti neekerille rangaistuspotkun.

 

Videotarkistajat olivat tästä täysin älyttömästä tuomiosta täysin hiljaa, koska kansa pitää saada hurraamaan neekerille!

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kaiken kukkuraksi rangaistuspotkun aikana Tanskan maalivahtia osoiteltiin vihreällä laservalolla naamaan.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Näin saatiin sitten vihdoin Englanti voittoon ja finaaliin Italiaa vastaan.

 

Ideana järjestää finaalista poliittinen orgia, jossa koko englanninkielinen maailma saadaan juhlimaan homoja ja neekereitä!

 

 

Ai Laiton Lehti liioittelee taas? Homofobisen rasistista vainoharhaa?

 

 

Mutta mitäs sitten tapahtui?

 

Italian ja Englannin EM-jalkapallofinaali aloitettiin tuomalla pallo kauko-ohjattavalla autolla, joka oli yllättäen maalattu pridevärein!

 

 

 

 

Ylen selostaja oli tästä pridetyksestä aivan haltioissaan! Uefa on kuulemma vihdoin tullut järkiinsä.

 

Ylen selostajat ovat nimittäin olleet kiukkuisia, että Itä-Euroopan maat ovat estäneet Uefaa pridettämästä.

 

Puola pistää vastaan EM-kisojen pridepropagandalle

 

 

Vielä onnellisempi pridetyksestä oli kisastudion kiintiönainen, joka nähtävästi lesbona ei pystynyt olemaan politisoimatta finaaliakin. Hän yritti saada muutkin kisastudion kommentattorit puhumaan pridestä finaaliottelun aikana.

 

 

Ylen pridettävä ”huippujalkapalloasiantuntija”

 

Ylen promottava lisää urheilijahomoja?

 

 

Onneksi miesselostajat eivät sentään kesken FINAALIN lähteneet pridefanitukseen mukaan. Se nyt vielä olisi puuttunutkin. Aiemmissahan peleissä Ylen selostajat ovat jopa KESKEN pelin pitäneet pridesaarnoja.

 

 

Ylen selostaja Mikko Aaltonen homottaa keskellä jalkapallon EM-ottelua!

 

Pridetys oli kuitenkin vasta alkua. Pallon saatuaan politisoituneet pelaajat polvistuivat mustien BLM-terroristien kunniaksi!

 

Tuomaritkin lähtivät mukaan tähän kuvottavaan terrorismin ihailuun. Kuka vielä kehtaa kiistää tuomareiden puolueellisuuden!

 

Eniten kuitenkin yllätyttiin siitä, että Italian joukkuekin polvistui.

 

 

Taatusti suurin osa Italian pelaajista oli pakotettu polvistumaan.

 

Todella sääli, että oikeista miehistä koostuvat Itä-Euroopan joukkueet eivät päässeet finaaliin.

 

 

Unkarilaiset jalkapalloilijat kieltäytyvät polvistumasta terroristien kunniaksi

 

 

Kotikenttäedullaan Englanti sai nopeasti maalin ja pääsi näin niskan päälle. Toisella puoliajalla Italia otti kuitenkin pelin täysin hallintaansa ja nähtiin todella kaunista eli oikeaa jalkapalloa.

 

Valkoisen Italian koko pelitapa korostaa joukkueen älykkyyttä ja yhteen nivoutumista, kun taas Englannin joukkue pelaa rumaa jalkapalloa, jossa vain muutama englantilainen toimii älynä ja sitten kärjessä olevaa neekeriä juoksutetaan. Näin voidaan käyttää hyväksi neekerien räjähtävää nopeutta ja saada rasistinen valkoinen yleisö hurraamaan neekerille.

 

Mitä pidemmälle ottelu meni, niin sitä enemmän Italia pääsi niskan päälle. Niinpä se kavensi ja johtomaalikin oli monta kertaa lähellä. Lopulta kuitenkin mentiin rangaistuspotkukilpailuun.

 

Tällöin Englannin valmentaja Southgate teki kuitenkin massiivisen virheen: Hän luotti kolmeen nuoreen neekeripelaajaan.

 

Tämä on täysin käsittämätöntä. Nuoret neekeripojat eivät todellakaan ole tunnettuja hermonhallinnasta. Tästä huolimatta Southgate laittoi heidät rangaistuspotkukisaan Englannin jalkapallopyhättöön. Kokeneidenkin pelaajien olisi vaikea pitää sellaisessa tilanteessa hermojaan kurissa.

 

Kaksi epäonnistunutta neekeripelaajaa

 

 

Miksi Southgate teki näin älyttömän valinnan??

 

Yksinkertaista. Kyseessä oli etukäteen tarkkaan harkittu ja suunniteltu win-win-tilanne.

 

 

Jos neekeripojat onnistuisivat maalien teossa, niin koko Englanti saadaan hurraamaan neekereille ja valtamedia tulisi useita päiviä suitsuttamaan Englannin joukkueen monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta.

 

Jos taas neekeripojat epäonnistuisivat, niin heitä ei kukaan uskalla syyllistää. Ei ainakaan samalla tavalla kuin Southgatea aikanaan syyllistettiin, kun hän pelaajana epäonnistui ratkaisevassa rangaistuspotkukilpailussa.

 

Ja jos neekeripojat epäonnistuvat, niin taatusti heitä aletaan herjaamaan aivan, kuten ketä tahansa muutakin epäonnistujaa. Tämäkin voidaan kuitenkin kääntää suvaitsevaisuuskampanjaksi, kun kaikki pöyristyvät ”rasistisista herjoista”.

 

Lisäksi Southgateakaan ei voisi kovasti kritisoida nyt valmentajana tekemästään täysin älyttömästä valinnasta, koska hän on niin suvaitseva ja hyvä ihminen, että uskoi neekereihin!

 

 

Ja miten kävi? Jokainen kolmesta neekeripojasta romahti henkisesti. Kaikki kolme epäonnistuivat surkeasti rangaistuspotkuissaan! Niinpä Englanti hävisi koko pelin.

 

Kolmas ja ratkaisevasti epäonnistunut neekeripelaaja

 

 

Katastrofaalisen typeristä rangaistuspotkijavalinnoistaan huolimatta Southgate saa jatkaa päävalmentajana. Hänet myös luultavasti lyödään ritariksi (Sir) häviöstä huolimatta.

 

Olihan se niin suvaitsevaisen jalo häviö!

 

Win-Win.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Valkoinen Italia voitti Englannin *******valtion EM-jalkopallofinaalissa

 1. Nykyään homosaatio, feministi ja monikulttuurinen mädätys on niin päivänselvää, että sitä tulee aivan jatkuvalla pakkosyötöllä joka suunnasta. Todella oksettavaa. Tämä saa kuitenkin monet vanhemmat kasvattamaan lapsistaan hyvin konservatiivisiksi, jonka ratkaisemiseksi rahaeliitin hallitsemat hallinnot terrorisoivat lapsiperheitä ja rikollisesti kidnappaavat lapset perheistään. Monet kansanmurhaajat tullaan tuomitsemaan erittäin ankarasti vallankumouksen jälkeen.

 2. Nauroin kyllä räkäsesti kun Englannille jäi lopulta kolme mustaa pekkaa käteen ja ensimmäinen laukoi jopa ohi maalin!

 3. Osuva analyysi jälleen. Vähintään yhtä osuva kuin samasta aiheesta aiemmessa vastaavassa artikkelissa oli juttua.

  Nämä hieman rasistiselta haiskahtavat mielipiteet ”keenereistä” tuli kieltämättä automaattisesti itsellekin heti päällimmäisenä mieleen jopa ääneen kirosanojen saattelemana, kun äimistelin noita rankkaripotkuja potkimaan valittuja ratkaisevia ”sankareita”.

 4. Kiitos Marco kisaraporteista, näitä oli mukava lukea kisojen ohella.

  Jos jotain kritiikkiä täytyisi antaa, niin näitä kisaraportteja oli aivan liian vähän.

  Hyvää kesää!

 5. Nyt Englannin jalkapalloliitto on hyökännyt aivan hysteerisesti kaikkien neekerikolmikkoa haukkuvien fanien kimppuun. Somealustojenkin pitäisi ottaa tiukempi ote sensuuriin ja rikossyytteitä pitäisi alkaa jakaa liukuhihnalla.

 6. Kuinka alistaa sosiaalinen media täydelliseen sensuuriin
  1) Käytä futiksen EM-kisoja, Englannin 55-vuotista arvokisojen tappioputkea ja kotikenttäetua
  2) Valitse sopivasti finaalin kolme konnaa (kolme koska se luku menee alitajuntaan, minkä kaikki hypnotisoijat tietävät)
  3) Kohun noustua vaadi sosiaalisen median alustoilta nopeita toimia rasismin kitkemiseksi
  4) Lietso kohua somessa. Pestaa trolleja
  5) Alista some täydelliseen sensuuriin mukamas rasismin kitkemiseksi

 7. Taas kerran nerokas raportti em-kisoista!

  Rangaistuslaukaisuissa tuli erittäin hyvin ilmi neekerin heikko impulssikontrolli. Neekeri ei usein kestä paineita ja sählää!

  Olen 110% sitä mieltä, että Suomen joukkueessa ei olisi koskaan pitänyt olla Kamaraa ja Soiri oli myös hyvin oudon näköinen. Huom. Soiri ei ole edes mikään nimi, kun taas Soini ja Loiri ovat!

  Vain valkoinen joukkue voi menestyä, joten Kamara ja Soiri ulos!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*