Marco de Wit 12 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sailerin lain mukaan naistoimittajien jutuissa on aina lopulta kyse heistä itsestään. Eli esimerkiksi taistelusta paino- ja ulkonäkörasismia vastaan.

 

Ennen vanhaan pulskat naiset olivat pulskia ja siinä kaikki. Kaikki ymmärsivät, että jotkut pitävät pulskista ja jotkut eivät. Asiasta ei yritetty tehdä kauheaa yhteiskunnallista ongelmaa.

 

Mutta sitten tulivat feministit, joiden mukaan naisia ja varsinkin pulskia naisia riistetään ”valkoisen miehen patriarkaalisilla ulkonäkökriteereillä”. Jos nykyään pidät jotain pulskana, niin se on kauhea ulkonäkörasistinen aggressio.

 

 

Valkoisista miehistä pitää tehdä kehopositiivisia eli ottaa oppia afrikkalaisesta kulttuurista, jossa pulskat ovat niitä kaikista seksikkäimpiä.

 

Ja jotta valkoiset miehet tämän oppisivat, niin pulskienkin naisten pitää tulla strippareiksi!

 

Stripparibaarien painorasistiset käytännöt on lopetettava. Miesten on hurrattava myös lihavien naisten strippaukselle!

 

 

Niinpä ei ollut ihme, että kehopositiivisuuden nimiin vannova suvakkitoimittaja Lena Nelskylä päätti tehdä Ylelle jutun, jossa yrittää – yllätys yllätys – promoaa äärifeminismiä ja kehopositiivisuutta.

 

Lena Nelskylä

 

 

Yllättävää sen sijaan oli, että Nelskylä näyttää samassa jutussa myös promoavan sairasta pedofiliaa. Vai mitäs sanot tästä:

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Ylen toimittaja Lena Nelskylä promoaa pedofiliaa?

  1. YLE oksettaa. YLE on sairas, kuten tämä koko Somalilandia. Onneksi pääsen kohta ikuisesti POIS täältä, enkä enää ikinä edes kuse Suomen suuntaan. Kiitos ja hyvää yötä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*