Marco de Wit 13 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on usein kertonut Richard Lynnin ja Tatu Vanhasen tutkimuksista, joiden mukaan mustilla on keskimääräistä alempi älykkyysosamäärä. Vanhasen mukaan tämä selittää mustien valtioiden köyhyyden. [Tuleekohan tästäkin syyte?]

 

Toisaalta kyse on vain keskiarvoista. On myös paljon mustia, joilla on korkea älykkyysosamäärä. (Tosin hyvin harvoin huippuälykkyyttä.)

 

 

Lisäksi rotueroja on myös psykologiassa. Mustat ovat esimerkiksi huomattavasti energisempiä ja impulsiivisempia. Toisaalta he ovat myös huomattavasti itsevarmempia omaten hyvän itsetunnon.

 

(Hämmästyttävä on se psykologinen tosiasia, etteivät pätevyys ja itsetunto mitenkään korreloi keskenään paitsi ehkä negatiivisesti. Esim. ahkerilla ja älykkäillä mongolideilla on erittäin heikko itsetunto. Tämä osittain myös selittää mongolidigeenejä omaavien suomalaisten huonoa itsetuntoa.)

 

 

Hyvän itsetunnon takia monia älykkäitä mustia on siis vaikea kyykyttää ja huijata. Esimerkiksi AIDS- ja koronavalheet eivät meinaa upota mustiin millään muilla keinoilla kuin massiivisilla lahjuksilla.

 

Tosin eivät ihan kaikki mustat johtajat ja presidentit suostu täysin lahjottaviksi, koska eivät hyväksy oman kansansa myrkyttämistä. Tästä hyvänä esimerkkinä Tansanian presidentti.

 

Viime aikoina on kuitenkin käynyt niin hassusti, että käytännössä KAIKKI koronahuijausta vastustavat mustat presidentit on tapettu.

 

 

Tappoivatko koronafanaatikot Tanzanian presidentin?

 

 

 

 

Nyt vuorossa oli Haitin presidentti, jonka kuulemma tappoivat espanjaa puhuvat ulkomaalaiset erikoisjoukot.

 

Nähtävästi salamurhaajat tajusivat haitilaisten rikollisten olevan niin tyhmiä ja epäpäteviä, etteivät kuitenkaan saisi presidenttiä salamurhattua. Niinpä salamurhaajat oli pakko tilata ulkomailta eli nähtävästi naapurimaasta Dominkaanisesta Tasavallasta. Tosin eivät nämäkään olleet mitenkään kovin älykkäitä, kun puhuivat espanjaa salamurhaoperaationsa aikana. (Toisaalta ranskaa on aika vaikeata puhua uskottavasti edes paria sanaa, jos ei kieltä osaa.)

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Haitin presidentti murhattiin, koska kieltäytyi koronapiikistä?

 1. Ei ole varmaan ollut myöskään sionisteille uskollinen sillä semmoset johtajat yleensä aina tapetaan tai yritetään tappaa ja jos ei muuten niin maa ajetaan sisällissotaan tai kauppasaarretaan.

 2. Videolla on kooste SARS Corona patenteista ja Jenkkien CDC linkeistä ko. patentteihin. Videolla on myös hyvin selitetty miksi ”faktantarkastajat” jotka ovat tämän tyrmänneet ovat väärässä. Samaten videolla on hyvin selostettu miksi viruksen testaus PCR menetelmällä voi tuottaa positiivisen tuloksen esim tavallisesta flunssasta.

  Videon jälkeen ymmärtää, miksi liberaalieliitti ja valtamedia ovat nyt pakosti naimisissa tämän Corona narraation kanssa. Eikä ole ihme miksi länsi tuntuu epätoivoisesti haluavan sotaa Venäjää vastaan.

  Kesto on 1h 22min, mutta kannattaa katsoa kokonaan.

  https://www.brighteon.com/a569c7c9-9572-47ed-ba3c-130b0c13aa55

 3. Uskotteko te tosiaan näihin deWitin huuhaa-ajatuksiin. Hän uunottaa teitä oikein olan takaa ja naureskelee partoihinsa, että kyllä ihmiset ovat huijattavia.

 4. Jatkuvasti lisääntyvät huhut kertovat, että Haitin presidentti aikoi «puhaltaa» pilliin ja pitää tiedotustilaisuuden, jossa kertoisi saamistaan tiedoista. USA:n hallituksen oli pakko tulla lääketeollisuuden apuun ja murhata presidentti.

  – Mounting Evidence Shows Haitian President Moïse Was Assassinated Before Blowing Whistle on Vaccines

  Muuten.

  Murhattujen rokotevastustajien listaan laittaisin myös Valkovenäjän presidentin Lukashenkan.
  – Murhayritys epäonnistui, mutta oli vahvasti rahoitettu ja aseistettu.
  – Koko maan sähköverkko piti kaataa ja saada aikaan sekasorto.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*