Marco de Wit 13 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho on luopumassa puheenjohtajuudesta elokuun puoluekokouksessa.

 

Niinpä hän nyt uskaltaa puhua suorempaa.

 

Eilen hän räjäytti potin pitämällä puheen suvakkien kulttuurivallankumouksesta.

 

Kuvassa linkki MTV:n videoon

 

 

Monet persut ovat olleet puheesta riemuissaan. Vihdoinkin persut sanovat suvakeille suorat sanat!

 

Ovatko persut siis vihdoin luopuneet varovaisen hyssyttelevästä linjasta. Onko tässä ideana ottaa osaa kulttuurisotaan ja näin aktivoida persujen patalaiskat kannattajat raahautumaan edes vaaliuurnille asti?

 

Aikovatko persut siis ottaa trumpilaisen tai edes faragelaisen strategian käyttöön, jossa suvakkeja haastetaan kunnolla?

 

Tuskinpa.

 

Jokainen Halla-ahon puhetta kuunteleva huomaa nimittäin yhden erikoisen asian: Siinä ei ole yhtään konkreettista asiaa. Esimerkiksi feminismiä ja homoavioliittoja ei vastusteta tai edes homoadoptioita tai mitään muutakaan konkreettista asiaa.

 

Tämä on Halla-aholle tyypillistä ja erittäin huijaavaa.

 

 

Halla-aho nimittäin hyväksyy kaikki suvakkien perusajatukset ja kritisoi vain niiden täysin hulluja ääriääriajatuksia.

 

Sama juttu vihreiden sukupuoliagendassa. Halla-aho hyväksyy feminismin ja homoliitot sekä on hiljaa homoadoptioista ja isättömyyslaista, mutta sitten samalla äänekkäästi vastustaa jotain ääriääriteorioita, kuten intersektionaalista feminismiä.

 

Samalla huijausmenetelämällä Halla-aho myös hyväksyy vihreiden teorian vaarallisesta ilmastonmuutoksesta ollen valmis sekä kansalliseen että globaaliin hiilidioksidimäärien eli elämän eliksiirin säätelyyn, vaikka se synnyttää totalitarismia. Samalla hän kuitenkin kovaan ääneen vastustaa jotain vihreiden ääriääriehdotuksia, kuten esim. henkilökohtaista hiilibudjettia.

 

 

Halla-aho menee siis koko ajan vasemmalle yhä syvemmälle suvakismiin ja globalismiin, mutta hieman hitaammin kuin globalistiset äärisuvakit. Tämä synnyttää näköharhan, jota Halla-aho vahvistaa hyökkäämällä ÄÄRIÄÄRIsuvakkien kimppuun. Näin Halla-aho antaa tyhmille massoille sen käsityksen, että hän muka vastustaisi suvakismia.

 

 

Luonnollisesti tämä tanssi sopii vihreille todella hyvin. Ensinnäkin vihreät saavat koko ajan siirrettyä Overtonin mielipideikkunaa ja toiseksi he saavat aktivoitua omia kannattajiaan. Halla-ahon on pakko tajuta tämän kupletin juoni, mutta silti hän on siinä koko ajan innokkaasti mukana. Toisaalta mikäpä on ollessa, kun tavalliset persut eivät ainakaan tajua mitään.

 

(Haukkumatta mitenkään tavallisia kansallismielisiä persuja, niin tosiasia nyt vaan on, että ihan virallistenkin tutkimusten mukaan persujen keskimääräinen älykkyysosamäärä on kaikista suurpuolueista ylivoimaisesti alhaisin. Ei siis ihme, että huomattavasti korkeamman keskimäärisen älykkyysosamäärän omaava ruotsinkielinen eliitti on saanut lujan otteen persuista. Tavalliset persut eivät ole tätä tajunneet edes siitä ”pienestä” vihjeestä, että Purra on avoimesti kannattanut pakkoruotsia ja yhdessä Halla-ahon kanssa lopetti persujen pakkoruotsin vastaisen kampanjan.)

 

Erityisen hämmästyttävää oli, ettei Halla-aho puheessaan edes valittanut siitä, että Ohisalo ja polpo antoivat terroristien osoittaa mieltä keskellä Mannerheimintietä. Tällä olisi ollut helppo lyödä Ohisaloa. Jostain syystä Halla-aho ei sitä kuitenkaan tehnyt.

 

 

Helpoiten Halla-ahon huijaustaktiikan huomaa kiinnittämällä huomiota siihen, että hän on aina kriittinen, muttei vastainen.

 

Halla-aho on siis feminismikriittinen, muttei vastainen. Samoin EU-kriittinen ja eurokriittinen, muttei vastainen. Samoin hän on maahanmuuttokriittinen, muttei massamaahanmuuttovastainen. (Kanadan malli.) Samoin polpokriittinen, muttei vastainen. (Kannattaa mm. tiedustelulakeja ja Vastarinnan sensurointia.)

 

 

Vastainen Halla-aho on vain silloin, kun on kyse Suomen kohtalonkysymyksistä. Halla-aho esimerkiksi suoraan sanoo vastustavansa etnonationalismia. Suomi ei kuulu suomalaisille, koska Suomi on aina muuttunut!

 

Samoin Halla-aho on avoimesti rauhan vastainen eli on valmis lopettamaan jopa idänkaupan haluten tehdä Suomesta idän ja lännen välisen taistelutantereen. Halla-ahon Venäjäviha on niin suuri, että EU ja eurokin ovat ok, koska ne ovat eräänlainen vara-Nato.

 

 

Hälyttävää onkin se missä Halla-aho on ehdottomasti jonkun asian puolesta eli sionismin, Naton, Amerikan ja länsimaisen globalistisen kartellitalouden (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä eli suvakkien rahakone) kannattaja. Eli siis juuri niiden kannattaja, jotka pyörittävät ja rahoittavat nykyistä länsimaista globalismia ja kulttuurivallankumousta!

 

Toisaalta ei se nyt niin vakavaa ole, koska länsiblokkia tarvitaan tuhoamaan maailman suurin pahuus eli Venäjä!

 

Venäjään verrattuna suvakit ovat pikkupahiksia ja itse asiassa voivat olla jopa liittolaisia varsinkin nyt, kun Natokin on täysillä lähtenyt suvakismin ja pridetyksen tielle.

 

 

Ei siis ihme, että Halla-aho on järjestänyt supernopean ohituskaistan natottavalle punavihreälle feministille, Riikka Purralle.

 

Mutta ei hätää. Purra on vain tavallinen feministi. Hän ei kannata intersektionaalista feminismiä!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Jussi Halla-ahon kulttuurivallankumouspuhe aito vai huijaus?

 1. Voi sun perkele! HallaJussin puhe oli viilattu varsin särmättömäksi. No sai puhua keskeytyksettä loppun! Mutta sitte ” kanalauma” kaakattaa jo toisiensakin päälle kysellen jotain sellaisia jota en oikein ymmärtänyt? Miten meni noin omasta mielestä? Juontajat? En heti tajunnut kuka olikaan ns vastaväittelijä eri puolueesta! Jos tuossa tilanteessa ” roustattava” eli J H sanoisi ” turvat kiinni , yksi kerrallaan ja antakaa vastata”. Kaipa se mainoskatko pamahtaa just heti eikä loppukeskustelua enää edes nähdä? Tässä nähdään kuinka toivotonta on saada järkevää väittelyä näiden fanaatikkofeministien kanssa, vaikka oli jo tullut liki 1/2 tiehen vastaan josta voisi kammeta keskustelua oikeille raiteille! Kaakatikaa kot kot ja opetellut fraasit! Ja tämmöisien hempukoiden käsissä on Suomen tulevaisuus!

  1. Hyvä pointti. Halla-aho tuli tosiaankin vastaan siinä mielessä, että puhui vain ääriääri-ilmiöistä. Siinä mielessä yllättävää, että keskustankin varapuheenjohtaja hyökkäsi sitten Halla-ahon kimppuun. Tosin tämä varmaan oli ideakin ja näin persut sai paljon loikkareita ja ääniä keskustalta.

   On selvää, että naisten hallussa keskusta tulee tyytymään siihen 10-15 % kannatukseen.

   Ja mitä tekevät persut? Aikovat lähteä samalle naisitumisen tielle feministi Riikka Purran johdolla!

 2. Kontrolloitu oppositio persut!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search?q=Perus&m=1

  Perussuomalaisten logossa on tehty aika erikoinen ratkaisu. Logossa ei lue puolueen nimeä Perussuomalaiset. Siinä ei myöskään lue lyhennettä PS, vaan outo yhdistelmä nimeä ja lyhennettä: PerusS.

  Voisitteko kuvitella Vasemmistoliiton laittavan logoonsa tekstin VasemmistoL? Tai Kristillisdemokraattien laittavan logoonsa KristillisD? Miksi ihmeessä Perussuomalaisten logossa lukee jopa vähän typerältä vaikuttava PerusS? Onko ne siellä puolueessa jotenkin hölmöjä?

  Päinvastoin. Perussuomalaisten logo on erittäin taitavasti tehty tunnus.

  Logon tehtävä on luoda alitajuntaa puhutteleva positiivinen mielikuva symboliikan kautta. Ei ole väliä mitä tietoinen mieli logosta on mieltä – tärkeää on vain se, miten alitajunta reagoi näkemäänsä. Jos saat ohjattua alitajuntaa, saat ohjattua mielipidettä.

  Tähdistö-kultin modernissa (korruptoituneessa) versiossa, vapaamuurariudessa, käärmesymboliikka on luonnollisesti tärkeä. Vapaamuurariguru Albert Pike kertoo:

  ”Masonry is identical to the Ancient Mysteries.” – Albert Pike, Morals and Dogma

  ”The serpent entwined around the egg, was a symbol common to the Indians, the Egyptians, and the Druids. It referred to the creation of the Universe.” – Albert Pike, Knight of the Brazen Serpent.

 3. En oikein tiedä mistä saataisiin se ryhtiliike Tiihosen, Peltokankaan tai jopa Turtiaisen taakse, että loppuisi tämä ” kaakatus” ? Purra on ilmiselvä Troijan hevonen eikä oikein kukaan puolueessa kysele mitään? Minulta jää seuraava ps jäsenmaksu maksamatta jos vielä ps pj:kun on NAINEN! Ennenmaailmasa arvostettiin jopa rikkaissa porvarispiireissä , myös romaanit jne niitä suvun viisaita matriarkkoja! Heillä oli oikeaa ajan tuomaa viisautta! Nyt valtaa pitää keskenkasvuiset idealistit jotka taannoin hiljennettiin hyödyttämään tervettä taloudenpitoa perheensä hyväksi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*