Marco de Wit 13 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pari vuotta saanut valtavasti pyyntöjä torpata kansallismieliseen kenttään luikerrelleet suvakismin ja kommunismin.

 

Suvakismin ja kommunismin??

 

Kyllä, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Useat kansallismielisessä kentässä tunnetut henkilöt ovat nimittäin raivoisasti puolustaneet suvakismia ja Neuvostoliittoa samalla kun ovat esimerkiksi Twitterissä kritisoineet monia kansallismielisiä ”antisemiiteiksi”.

 

Monet lukijat ovat lähettäneet Laittomaan Lehteen näistä syytöksistä ja suvakkivalheista lukuisia kuvakaappauksia. Nyt he ovat raivoissaan, että miksi Laiton Lehtikin ne pimittää.

 

 

Laittoman Lehden toimituksessa on pitkään mietitty tätä problematiikkaa. Toisaalta tietyt vasemmalle kallellaan olevat kansallismieliset taistelevat urheasti EU:ta, Natoa, polpoa ja koronahysteriaa vastaan, mutta toisaalta he kuitenkin välillä tukevat suvakkeja, kommunisteja ja jopa Neuvostoliittoa. Mitä tehdä tällaisille tyypeille varsinkin, kun he nauttivat suurta suosiota kansallismielisessä kentässä??

 

Laittoman Lehden toimitus päätti, että yritetään kulisseissa hiljentää näiden kommunistijuttuja. Pian kuitenkin kävi selväksi, ettei se onnistu. Niinpä sitten Laiton Lehti viime vuonna aloitti julkisesti varoittamaan näitä Neuvostoliitto-faneja mm. julkaisemalla seuraavan jutun.

 

Voiton vai kuoleman päivä? Vale-MV juhlii Neuvostoliiton voittoa

 

Tämän jälkeen Laiton Lehti lukijoidensa kovasta painostuksesta huolimatta ei juuri enää kritisoinut Uutta MV-lehteä, koska se kuitenkin tekee hyvää työtä monissa asioissa. Itse asiassa alkoi näyttämään tosi hyvältä silloin, kun Uusi MV-lehti lopulta lähti vastustamaan koronahysteriaa.

 

Mutta sitten tänä kesänä paukahti jälleen.

 

Kuvassa linkki lehden juttuun

 

Jutussa on useita äärimmäisen törkeitä suomalaisiin ja kansallismielisiin kohdistuvia herjoja:

 

1. Suomenkin tukemaa operaatio Barbarossaa demonisoidaan kertomatta sanallakaan, että kyse oli vastaiskusta, koska Stalinin pahuuden valtakunta oli hyökkäämässä Eurooppaan.

Tänään 22. kesäkuuta muistellaan erään uuden ajan historian traagisinta tapahtumaa: Adolf Hitlerin johtamaa hyökkäystä Neuvostoliittoon. 

 

 

2. Demonisoidaan Saksan tavalliset sotilaat samalla, kun ei sanallakaan kritisoida joukkoraiskaavia eläimellisiä kommunistisotilaita.

Steinmeier [Saksan maanpetturi liittopresidentti] ilmoitti, että on väärin ajatella SS:n kaltaisten natsijoukkojen syyllistyneen rikoksiin samalla, kun Wehrmachtin sotilaat taistelivat rehellisesti. ”SS-joukot seurasivat Wehrmachtin sotilaita, jotka olivat jo ehtineet ryöstää, kiduttaa ja tappaa”, Steinmeier sanoi.

 

 

3. Kritisoidaan saksalaisia vankileirejä puhumatta sanaakaan Neuvostoliiton vankileireistä ja gulagista.

Neuvostoliittolaisia sotavankeja ei pidetty vankeina, heiltä oli viety ihmisyys. 

 

 

4. Kopioidaan sionistien valheita Wehrmachtin johtamasta tuhoamissodasta ja kaiken kukkuraksi sotketaan siihen suomalaiset.

Hitlerin ”salamasodan” 80-vuotispäivänä Euroopan lehdistö julkaisee juttuja saksalaisten barbaarisuudesta. Historioitsija Martin Aust syyttää Wehrmachtia rasistisesti motivoidusta tuhoamissodasta. … Binns muistuttaa, että nelimiljoonainen Saksan armeija koostui muistakin kuin saksalaisista, kuten itävaltalaisista, italialaisista, unkarilaisista, romanialaisista, norjalaisista ja suomalaisista. (Korostus lisätty)

 

Sanaakaan ei kerrota siitä, että suomalaiset vain halusivat takaisin Karjalan. Ylipäätään UMV:n jutut toistuvasti demonisoivat suomalaisia samalla, kun ylistävät murhaavia kommunisteja.

 

Tämä on kertakaikkiaan liikaa!!!

 

Eikä loppua ole näköpiirissä! Neuvostoliiton fanitus vain jatkuu ja jatkuu.

 

 

Suomen kansallimielinen kenttä on farssi. Miten Suomen kansallismieliset voivat olla niin naiveja tai omata niin heikon älykkyysosamäärän, etteivät mitenkään reagoi Neuvostoliiton ylistämiseen ja suomalaisten demonisointiin??!! Minkäänlaista protestia ei koskaan kuulu, kun demonisoidaan Suomea ja fanitetaan Neuvostoliittoa.

 

Nähtävästi moni ei edes oikeasti tajua mitään. Tai sitten vihdoin tajuaa, mutta sanovat: ”Hei, älä ota niin vakavasti. Älä ole niin kriittinen. Sitä paitsi ne on mun kavereita!”

 

 

Uskomattominta on, etteivät persutkaan enää kritisoi näitä Neuvostoliiton ylistäjiä. Miksikö? No, ehkä koska monet NL-fanit tukevat johtavia persuja joko suoraan tai kieltäytymällä paljastamasta heidän törkeyksiään. (Esim. Fixitin ja jopa Ulos eurosta -kampanjan sabotointi, Huhtasaaren kosherkultti tai toisen sionistin, Ville Tavion harjoittama ympärileikkauksen puolustaminen, tai edes Purran feminismi ja punavihreys sekä törkeät myrkkypiikkeihin ja rokotepassiin sekä vaalivilppiin ja pakkoruotsiin liittyvät vale- ja sensuurioperaatiot! Miksei näitäkään saa paljastaa äänekkäästi?)

 

 

Kaiken kukkuraksi ”kansallismielisillä” NL-faneilla on suunnaton ristiriita. Toisaalta puolustetaan Neuvostoliittoa ja Venäjää, mutta toisaalta vuosi toisensa jälkeen kohdellaan silkkihansikkain persujen puoluejohtoa, VAIKKA se on viemässä Suomea yhä syvemmälle länsi-integraatioon eli Naton, Israelin ja globalistien syliin. Mitä ihmeen logiikka tässäkin on???

 

Ainoat mahdolliset selitykset ovat:

 

1. Tyhmyys ja naivius

Ylpeä tyhmyys, jossa sotkeudutaan omiin kieroiluihin.

 

2. Tiedustelupalvelut

Tiedustelupalvelut hajoittavat kansallismielisen kentän kaaokseen tukemalla kaikkia muita faktioita paitsi Sveitsin mallia vaativia aitokansallismielisiä, joita sitten armottomasti sabotoidaan kaikin keinoin joka suunnasta.

 

3. Valtapeli

Valtapeli, jossa ”ovelasti” ja jatkuvasti vaihdetaan liittolaisia. Eli liittoudutaan jonkun persujen faktion kanssa eikä siksi haluta kovasti kritisoida nykyistä persujohtoa, vaikka se helposti johtaisi globalistien voittoon. Tehdään esimerkiksi ”hyökkäämättömyyssopimus” persujohdon kanssa, jolloin kumpikaan ei kritisoi toista.

Muille kansallismielisille sitten selitetään: ”Joo, ei me nyt viitsitä Purraa, Grönroosia ja muuta puoluejohtoa kunnolla kritisoida, mutta älä huolehdi. Meillä on ovela salainen suunnitelma!”

 

4. Ollaan kritiikittömiä kavereita kaikkien vähänkään kansallismielisten kanssa.

Tämä teoria on todennäköisin. Se selittää varmasti ainakin useimpien kansallismielisten sekopäisyyden. Yritetään pitää yllä ”yhteistä rintamaa” ja näin sallitaan hyvinkin suuret kansallismielisestä vapausnarratiivista lipeämiset. Eli jopa poliisivaltion kannattamisen!

 

Näin kirjaimellisesti myös tapahtui 2018, kun Laitonta Lehteä lukuunottomatta kaikki vaihtoehtomediat olivat kumman hiljaisia tulevasta tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketista. Monet varmaan ajattelivat, etteivät halua heikentää persujen yhtenäisyyttä pitämällä poliisivaltiovaarasta liian kovaa meteliä.

 

Sama juttu nyt taas, kun persut ovat valitsemassa uutta puheenjohtajaa ja muuta puolueJOHTOA. Jälleen Laitonta Lehteä lukuunottamatta kaikki muut vaihtoehtomediat ovat kumman hitaita ja hiljaisia, VAIKKA on päivänselvää, että puoluejohdon kätyrit, kuten Riikka Purra ja Simo Grönroos ovat myrkkyä ja Ossi Tiihonen tukijoineen hunajaa kansallismielisille.

 

 

Mikä voisi selittää tämän kaiken epäloogisuuden?

 

Monet selittävät asian sillä, etteivät kansallismieliset saa kritisoida toisiaan. Eiväthän punvihreätkään kritisoi toisiaan, vaan heillä on yhteinen rintama.

 

Niinpä, mutta punavihreiden rintamalla on selvät rajat, joita ei saa ylittää! Punavihreät eivät ikinä hyväksy, että joku heidän porukastaan alkaa yhtäkkiä kovasti puolustamaan vihollisia. Jos joku punavihreä kääntää narratiivin ylösalaisin, niin muut punavihreät kritisoivat häntä todella armottomasti ja vaativat palaamaan narratiiviin tai muuten hänet tuomitaan petturina, rasistina, yms.

 

Ei aatteelista sotaa voiteta puolustamalla itsearvoisesti ryhmän omia jäseniä, vaan ryhmän omaa aatetta ja narratiivia. Pitää ymmärtää, että varsinkin jos joku JOHTOASEMASSA OLEVA lipeää täysin narratiivista (esim. puolustaa Neuvostoliittoa tai kannattaa Natoa, EU:ta, feminismiä ja pakkoruotsia), niin hän ei ole enää osa aatteellista ryhmää eikä hänellä ole MITÄÄN asiaa johtopaikoille. (Toki silti voi pysyä kaverina henk.koht. tasolla) Ja samalla tietysti korostetaan, että palata toki voi aatteeseen, kunhan luopuu narratiivin/aatteen vastaisuudesta. Näin se aatteellinen sota voitetaan.

 

Kansallismielisessä kentässä tätä ei tajuta ja siksi kentällä on täysi kaaos ja siellä hyväksytään JOHTOpaikoille Neuvostoliiton, Venäjän, Israelin, Naton, länsi-integraation ja jopa pakkoruotsin ja feminismin FANITTAJIA. Ei näin älytöntä ja totaalisen mädättynyttä tilannetta ole missään muussa länsimaassa!

 

 

Onneksi tilanne on helposti korjattavissa: Ei Suomen kansallismielisten tarvitse olla aatteellisesti yhtä tiukkoja omiensa joukossa kuin punavihreiden, mutta jotain rajaa! Emme voi hyväksyä Neuvostoliiton fanittamista eikä persujen ja muiden kansallismielisten voi antaa mennä vasemmalle feminismiin, arvoliberalismiin ja muuhun globalismiin!!

 

Paljastetaan ÄÄNEKKÄÄLLÄ tavalla koko globalistinen persujohto ja varsinkin sen pahin feministimädättäjä, Riikka Purra!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Miksi monet persuilijat fanittavat Neuvostoliittoa JA Riikka Purraa?

 1. Ei oikea kansallismielinen voi samaan aikaan olla oikea kansallismielinen ja kannattaa Neuvostoliittoa, EU:ta, Natoa, Israelia ja feminismiä! Pikkaisen rajaa joidenkin ihmisten harhoihin!

 2. Putkonen ja Bäckman on juuri näitä johtavia täysin Venäjän hallunon sylissä istuvia ja siten jopa entisen Neuvostoliiton propagandaa levittäviä. He istuttavat näitä ajatuksia kokoajan muiden hyvienkin juttujensa välissä kansallismieliseen kenttään ja moni ei välitä siitä ollenkaan ja se saattaa jopa upota! Täyttä sotiemme veteraanienkin halventamista!

  1. Ensimmäinen järkevä asia mikä sun suusta on putkahtanut ulos Marco! Ihmetyttää noi Putinin perseennuolijat ja se että nämä ns. ”kansallismiäliset” eivät sitä tajua.

 3. Olen ihmetellyt jo kauan miksi kaikki kansallismieliset kannattavat sosialismia:

  – julkisia palveluja
  – valtionyhtiöitä
  – valtiollista rahajärjestelmää
  – oppivelvollisuutta + valtion opetusohjelmaa
  – ay-kartellia
  – korkeaa verotusta
  – runsasta sääntelyä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*