Marco de Wit 14 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra on sekä vaihtoehtomedian että valtamedian suosikki perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Valinta näyttää jo lähes varmalta, koska mediapeli on niin kovaa. Toisaalta vaihtoehtomedia ei suostu pitämään kunnon meteliä Purran suvakkipuolesta ja toisaalta valtamedia suitsuttaa Purraa persujen sivistäjänä.

 

Purran liitto valtamedian kanssa on ollut vuosia täysin avoin. Purraa ei hävetä korostaa olevansa feministi, joka pyrkii sivistämään persut.

 

Mutta Purra menee vieläkin pidemmälle. Hän ihan ylpeilee sillä, että puhdistaa puolueesta etnoja ja suorapuheisia konservatiiveja. Itse asiassa se on nimenomaan ollut Purra, joka feministeille tyypillisesti on vuosien ajan vaatinut puhdistuksia.

 

 

Laiton Lehti liioittelee taas? Eihän Purra voi mikään feministi olla.

 

Ai, eikö? Hän on itse lukuisissa haastatteluissa korostanut olevansa feministi. Tässä yksi esimerkki vuoden takaisesta MTV:n haastattelusta. Haastattelija oli ihan riemuissaan, kun Purra paljasti aatepohjansa:

 

Purra myöntää itsekin olleensa aina feministi.

 

 

Purra teki myös selväksi, ettei hyväksy Suomen suoraselkäisintä kansanedustajaa, Ano Turtiaista.

 

– Pidän imagoamme nykypäivänä riittävän kelvollisena tähän tilanteeseen. Mutta nimenomaan niitä typeriä virheitä pitää nyt välttää, Purra linjaa.

Hän viittaa muun muassa kansanedustaja Ano Turtiaiseen, joka sai hiljattain potkut perussuomalaisten eduskuntaryhmästä pilkattuaan Twitterissä poliisin väkivallan seurauksena Yhdysvalloissa kuollutta George Floydia.

–  Pitkäaikainenkin työ saattaa muuten mennä hukkaan. Turtiaisen nähtiin haittaavan meidän muiden ja puolueen työskentelyä tavoitteiden saavuttamiseksi.

PURRA on perussuomalaiselle puolueelle oikea löytö.

 

 

Suvakkitoimittaja on ihan täpinöissään. Purraa on ”oikea löytö”, koska hän potkii persuista ulos aidot kansallismieliset.

 

Ano Turtiaisen vainoaminen yhden twiitin takia on anteeksiantamatonta. Ensinnäkin George Floyd oli halveksittava narkkari ja sarjarikollinen, joka kuoli huumeisiin eikä poliisin otteisiin. Floyd oli jopa uhannut raskaana olevaa naista osoittelemalla tätä aseella vatsaan!

 

 

Toiseksi, monissa muissa puolueissa kansanedustajat saavat twiittailla ja tehdä lähes mitä vain ilman, että siitä seuraa potkuja. Purran takia persuista saa kuitenkin nykyään potkut helpommin kuin mistään muusta puolueesta. Tosin vain jos olet aitokansallismielinen konservatiivi.

 

Jos taas olet arvolibaraali feministi, niin sinulla on tietysti oikeus kaksoisstandardiin ja ohituskaistaan. Niipä Purra on vaatinut ja saanut ohituskaistan suoraan puoluejohtoon. Itse asiassa tämä Purran nousu on ollut niin nopea, etteivät hitaat persumiehet ole vieläkään tajunneet kuinka ennenkuulumattoman rakettimainen se on ollut. Niin nopeaa nousua puoluejohtoon ei ole koskaan tapahtunut Suomen historiassa!

 

 

Purra on kuitenkin suorastaan ylpeä, että on suhteillaan KIRJAIMELLISESTI parissa vuodessa noussut punapuskista suoraan puoluejohtoon. Purra liittyi puolueeseen 2016. Feminismistä ja erittäin kovasta punavihreydestään ja pakkoruotsin kannattamisesta huolimatta hän nousi HETI poliittiseksi pääsuunnittelijaksi ja ”pääideologiksi”. Ja sitten vähän päälle KAHDESSA vuodessa hän oli jo kansanedustaja ja ensimmäinen varapuheenjohtaja!

 

Eikä siinä kaikki. Minimaalisen kokemuksen omaava Purra kiilasi myös erittäin merkittävän hallintovaliokunnan johtajaksi! Jopa MTV:n suitsutusjutussa tätä hieman ihmetellään.

 

Hän pääsi saman tien maahanmuuttoasioita käsittelevän hallintovaliokunnan johtoon ohi monen kokeneemman edustajan. Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon oikeaksi kädeksikin luonnehdittua Purraa on veikattu jopa puolueen seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Itse hän kuitenkin kiistää tavoitelleensa ohituskaistaa eduskunnan ja puolueen aitiopaikoille.

 

 

Niinpä. Kaikki vain tapahtui ihan itsestään! Eihän feministillä voi olla mitään valtapyrkimyksiä.

 

Laiton Lehti on saanut valtavasti viestejä siitä miten Purra olisi mahdollisesti käyttänyt joitain avujaan tässä ennenkuulumattoman rakettimaisessa nousussa. Laittoman Lehden linjana on kuitenkin, ettei mennä täysin henkilökohtaisiin asioihin varsinkin, kun niistä on mahdotonta saada varmaa tietoa. Feministin rakettimaisen nousun pitäisi kuitenkin jo itsessään pistää kaikkien persujen hälytyskellot soimaan. Ja LUJAA!

 

 

Perusongelma on selkeä: Purra on aivan samanlainen feministiksi itseään kutsuva arvoliberaali kuin kokoomuksen Kirsi Piha, joka jatkuvasti vainoaa oman puolueensa konservatiiveja.

 

Tämä siitä politiikan naisistumisesta seuraa!

 

 

Mielenkiintoista nähdä ovatko persumiehetkin niin valtamedian vietävissä, että arvoliberaali feministi päästetään ohituskaistalta persujen johtoon?!

 

Jos näin käy, niin perusfeministien logoon voitaisiin integroida feministien logo.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

  1. Persujohto itse rakentanut Purran ja nyt he ja media syöttävät sitä muulle persukarjalle ennakkosuosikkina ja Halla-ahon seuraajana. Purra on siis ikäänkuin se seuraava steppi johon persujen pitää siirtyä.

  2. Riikka Purra tulee jakamaan puoluetta. Tämä taasen tulee väistämättä näkymään kannatuksen laskuna. Siitäkö Purra paskat välittää.

  3. Aikasemmin oli sentään vastakkain soinilaisten suosikki Terho ja halla-aholaisten Halla-aho. Molemmat ison profiilin tunnettuja kansanedustajia. Nyt taas on vain halla-aholaisille tehty vaihtoehto ja ison profiilin kilpaileva linja (Turtiainen) heitettiin pois.

  4. Purran aikana varmasti kiihtyisi vain se jatkumo jossa etnonationalistit ja korona/rokotekriittiset ajetaan ja heitetään pois vääräoppisina. Soinikin olisi tehokkaasti päässyt tällä tavalla eroon halla-aholaista ja pitänyt puolueen smp-populistien hallussa.

    1. Hyvä pointti. Yksi mielenkiintoinen mysteeri on, että miksi Soini ei tehnyt niin. Nähtävästi halusi pitää maahanmuuttokriittisen siiven puolueessa nostamassa kannatusta, jotta Soini pääsisi ministeriksi.

      Yleensäkin ihmiset aliarvioivat hallituskiiman. Soinilla se oli niin kova, että hän oli valmis menettämään valtansa ja jopa tuhoamaan uransa. Voitte kuvitella kuinka kova se kiima on Purran kaltaisella henkilöllä..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*