Free speech 14 heinäkuun, 2021

 

 

Lukija kirjoittaa viitaten Etelä-Afrikan rotumellakoihin:

 

 

Keinotekoisesti asetettu järjestys, jolta puuttuu kansan tuki, joka ei tule kansasta, ei pitemmän päälle ole kestävällä pohjalla.

 

Valkoisen miehen rakentamien tavaratalojen paikalla ennen pitkää kasvaa banaanipuita, joiden ympärillä ihmiset kuhisevat kilpaillessaan siitä kuka saa isoimman banaanin.

– Vallitsee luonnollinen, kansan itsensä asettama järjestys.

 

 

Vain väkivaltaa käyttäen on mahdollista pitää yllä pienen vähemmistön asettama järjestys.

– Tästä syystä «aselakien tiukennukset» ovat arkipäivää täällä lännessä.

– Great reset, suuri nollaus, uusi kansainvälinen maailmanjärjestys ja vallan siirto pienen eliitin hallitsemalle YK:lle voi onnistua vain, jos aseet on ensin otettu pois kansalta ja annettu hallitsevaa luokkaa palveleville järjestyksenvalvojille.

 

 

 

Miksi sitten emme anna Afrikan neekereiden elää omaa elämäänsä sellaisena kuin he haluavat sen itse järjestää?

– Miksi emme anna heidän suojella kaunista luontoa ja elää luontoystävällisissä savimajoissaan vaan pakotamme heidät kaivamaan malmivaroistaan rikkaat vuoret auki ja tuhoamaan luonnon?

– Miksi emme anna heidän rakentaa majojaan öljystä rikkaille alueille vaan ajamme heidät pois ja saastutamme alueet öljylähteillä?

– Miksi emme anna heidän pitää ydinpommien raaka-aineita itsellään ja siellä minne he itse ne asettaisivat: syvällä maan sisässä vaan kaivamme ne heidän alueeltaan ja samalla saastutamme satojen ja tuhansien neliökilometrien alueet käyttökelvottomaksi tuhansien vuosien ajaksi.

 

Ei koske meitä!

 

 

 

Lue lisää:

 

Päivän video: Mellakanhallintaa

 

Päivän video: Halutaan olla neekereitä

 

 

 

 

3 thoughts on “Lukijan kirje: Antakaa neekerien olla neekereitä

  1. Aitokansallismielisten mukaan Afrikka kuuluukin afrikkalaisille, eurooppa eurooppalaisille ja aasia aasialaisille. Meidän ei pidä puuttua neekereiden elämään afrikassa, vaan antaa heidän elää siellä omaa elämäänsä.

    1. Jep, näin on. Sen sijaan valkoiset, mahdolliset PS:n kannattajat vihaavat etnonationalismia ja suosivat Euroopan ulkopuolelta tulleita naisia. Sama juttu naisistakin, jotka suosivat Euroopan ulkopuolelta tulleita miehiä. Näille PS:aa äänestäville aasialaiset ovat ok, mutta mustat ei. Kuitenkin molemmista on haittaa yhdistettynä pakkomonikulttuurisuuteen.

  2. The negro is not the same as the white man – nobody can with a little of common sense and understanding claim that.

    Our politicians in Europe hate the niggers – at large – that is why they are brought to Europe because our politicians hate the white race and intend to destroy it.

    The Kalergi doctrine is the basis for that.

Comments are closed.