4 thoughts on “Päivän kuva: Uusi normaali

 1. FBI käskee kansalaisia tarkkailemaan läheisiä ja naapureita extremismin kitkemiseksi.

  – FBI Tells Americans to Keep an Eye On Friends and Family for Signs of Extremism

  – Epäiletkö naapurin Pekalla olevan vispilän kauppaa vaimosi kanssa? Tilaisuutesi on tullut! Nimetön ilmianto FBI:lle ja Pekan kymmeniä vuosia kestävä vankilakierre on alkanut. — Muista. Tuotannolliset työleirit tarvitsevat kipeästi halpaa työvoimaa. Sinun elannostasi on kyse!

  – Haluatko edetä virkauralla, mutta lahjakkaampi, kokeneempi ja pätevämpi työtoverisi on esteenä? Ilmianto FBI:lle ja homma on hoidettu. — Vaikka häntä ei vangittaisikaan, (virkamies on virkamiehelle lammas), jää salaisiin virkatietoihin «merkintä».

  – Oletko «virka-asemassa» ja haluat poistaa mustasukkaisen puolison pois kuvioista? Ryhdy suoraan toimintaan: lähetä puoliso korona-kuolema-leirille ja homma on hoidettu. Lopulliesti!

 2. Koronapelottelun seuraava vaihe on alkanut. Yliopiston «tutkijat» sanovat, että ilmastonmuutos on vakavampi vaara kuin korona.

  – Climate Change Deadlier Than Coronavirus, Should be Treated Like Pandemic, University Says

  Kun kansa on saatu koronalla tottelevaiseksi aletaan sanojen merkitystä vähitellen muuttaa: korona -sanan tilalle ujutetaan julkisuudessa ilmastonmuutos -sana.

  – Kuten kaikki tiedämme ilmasto on korkealla taivaalla, aivan kuten jumalakin — Ja ilmastoa pitää pelätä ja ilmastolähettiläiden sanaa totella. Muuten kansaa kohtaa jumalan ilmaston kosto.

  Fokuksen muutos on merkki niin vakavasta asiasta, että valtioiden pitää vakavasti harkita väestön pakottamista käymään kirkossa viikoittain.

  – Hallituksen palkkaamat tiedemiehet antavat kirkossa korona-katsauksen ja hallituksen uusimmat määräykset ilmaston pelastamiseksi.
  – Vain yksi uskonto pitää sallia ja yksi jumala: ilmasto

  Vain yhtenäinen maailma voi viisaan hallituksen johdolla selvitä hengissä ilmastossa.

  – Ein Volk. Ein Reich. Ein Führer!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*