Marco de Wit 15 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ei ole juuri vapaamuurarijuttuja julkaissut, koska näkee maailman tapahtumat enemmänkin pankki- ja rahajärjestelmän ohjaamina. Cui bono? Kuka hyötyy. Seuraa rahaa.

 

(Eli Laittoman Lehden näkökulmasta ihmisten keskimääräinen älykkyystaso on niin alhainen sekä laiskuus ja itsekkyys niin totaalista, ettei ole mahdollista pyörittää oikein minkäänlaista organisaatiota ja projektia, ellei maksa jokaiselle jäsenelle jatkuvasti ja paljon. Tällöinkään mistään ei meinaa tulla mitään. Valkoiset eivät ole juuri sen kummempia kuin neekeritkään varsinkin, kun luonnonvalinnan loputtua valkoisten keskimääräinen älykkyys laskee nykyään valtavaa vauhtia samalla, kun mielisairaudet lisääntyvät eksponentiaalisesti. Sivilisaation romahdus on todella lähellä, joskin siihen luultavasti menee vielä 5-25 vuotta, kun talousromahdusta lykätään poliisivaltiolla, yhä suuremmilla kartelleilla ja digirahalla.)

 

Tämän vuoksi Laiton Lehti ei ole suuria organisaatiokykyjä edellyttäviä SUPERsalaliittoteorioita julkaissut, vaan enemmänkin pankkiteoreettisia juttuja Rockefellereiden ja Rothschildien hallitsemasta eliitistä, joka ohjaa esim. Israelin pedofiilirinkejä ja valtioterrorismin pyörittämiä salaliittoja (Lusitania, Pearl Harbour, Tonkin, JFK, 9/11, 7/7, Epstein, koronahuijaus, jne). Illuminati supersalaliittoteorioita ei siten ole julkaistu lainkaan.

 

 

Toisaalta on vapaamuurariuskin tehokas tapa verkoistoitua ja ohjailla ihmisiä varsinkin symbolien kautta. Niinpä julkaisemme yhden lukijan mielenkiintoisen huomion:

 

Perussuomalaisten logossa on tehty aika erikoinen ratkaisu. Logossa ei lue puolueen nimeä Perussuomalaiset. Siinä ei myöskään lue lyhennettä PS, vaan outo yhdistelmä nimeä ja lyhennettä: PerusS.

 

 

[Kieltämättä Laittoman Lehden toimituksessakin on tätä joskus ihmetelty, mutta ei keksitty selitystä. Puoluetoimiston satanismi ei vaikuta tässä yhteydessä kovin todennäköiseltä. Lukijalla on kuitenkin oma teoriansa:]

 

Voisitteko kuvitella Vasemmistoliiton laittavan logoonsa tekstin VasemmistoL?

 

Tai Kristillisdemokraattien laittavan logoonsa KristillisD?

 

 

Miksi ihmeessä Perussuomalaisten logossa lukee jopa vähän typerältä vaikuttava PerusS?

 

Onko ne siellä puolueessa jotenkin hölmöjä?

 

 

Päinvastoin. Perussuomalaisten logo on erittäin taitavasti tehty tunnus.

 

Logon tehtävä on luoda alitajuntaa puhutteleva positiivinen mielikuva symboliikan kautta. Ei ole väliä mitä tietoinen mieli logosta on mieltä – tärkeää on vain se, miten alitajunta reagoi näkemäänsä. Jos saat ohjattua alitajuntaa, saat ohjattua mielipidettä.

 

Tähdistö-kultin modernissa (korruptoituneessa) versiossa, vapaamuurariudessa, käärmesymboliikka on luonnollisesti tärkeä. Vapaamuurariguru Albert Pike kertoo:

 

”Masonry is identical to the Ancient Mysteries.” [Vapaamuurarius perustuu ikivanhaan mysteeriuskontoon] – Albert Pike, Morals and Dogma

”The serpent entwined around the egg, was a symbol common to the Indians, the Egyptians, and the Druids. It referred to the creation of the Universe.” [Käärmesymboli on ollut yhteinen monille alkuperäiskulttuureille viitaten universumin luontiin.] – Albert Pike, Knight of the Brazen Serpent.

 

 

 

Lukija suosittelee seuraavaa juttua:

 

Kuvassa linkki sivustoon

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Päivän folio: Persulogossa satanistinen käärmesymboli??

  1. Enemmän kyllä olen ihmetelly miksi logossa on sinikeltaset värit? Alkuperäinen heikkolaatunen logo oli vielä sinivalkonen kunnes nykyisenlainen otettiin käyttöön vuonna 2005.

  2. PerussSionisteihan se logo viitannee. Värit ilmaisevat ruotsinkielistä eliittiä. Logo kokonaisuudessaan ilmaisee uskollisuutta niille, jotka puoluetta todellisuudessa johtavat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*