Marco de Wit 15 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Persuissa on paljon väkeä, jotka esiintyvät konservatiiveina, mutta ovat kaikkea muuta.

 

Yhtenä karmaisevimpana esimerkkinä Riikka Purran tärkeä liittolainen, persujen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio, joka kannattaa homotusta ja jopa poikaVAUVOJEN leikkelyä eli ympärileikkausta.

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen?

 

Toisena karmaisevana esimerkkinä persujen puoluesihteeri Simo Grönroos, jolla on kansallismielisen konservatiivin maine.

 

Maineensa avulla Grönroos pääsi 2019 puoluesihteeriksi samalla, kun Riikka Purra pääsi ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Tämä huijaus toteutettiin tietysti yhteistyössä Purran kanssa, joka Grönroosin neuvosta juuri ennen 2019 eduskuntavaaleja pimitti pakkoruotsia kannattavat mielipiteensä. Purra jopa poisti blogistaan kaikki aihetta koskevat juttunsa ja niitä koskevat pöyristyneet yleisökommentit.

 

Itse asiassa Purra ja Grönroos ovat monella tavalla kuin paita ja peppu. Molemmat ovat pitkään asuneet Kirkkonummella ja pyörittäneet persujen paikallisyhdistystä pieni piiri pyörii-periaatteella. Yli 40 000 asukkaan Kirkkonummen persujen paikallisyhdistyksellä onkin vain parikymmentä jäsentä! Jäseneksi pääset vain, jos syöt Grönroosin ja Purran kädestä.

 

 

Myöhemmin Grönroos muutti Espooseen, mutta se oli hän joka perusti Kirkkonummen persujen paikallisyhdistyksen, groomasi Purraa ja sitten yhdessä Halla-ahon kanssa järjesti tälle rakettimaisen ohituskaistan persujohtoon.

 

Tämä siis siitä huolimatta, että Grönroos varsin hyvin tiesi Purran olevan Ylen punatoimittajan tytär, joka asuu Kirkkonummen bättre folke asuinalueella punavihreän toimittajamiehensä kanssa. Toisaalta eihän se ole niin vakavaa, koska Purra on EU:ta kannattava natottava pakkoruotsia kannattava vihreä autovastainen feministi! (Lisää todisteita) Nykyisessä persupuolueessa nämä eivät ole miinuksia, vaan plussia, joiden avulla päästään taas hallitukseen tuhoamaan persut.

 

Kiitokseksi rakettiavusta Purra sitten auttoi Grönroosin puoluesihteeriksi.

 

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Kertoo aika paljon persujen jäsenistön tasosta, ettei näin läpinäkyvä totaalisen korruptoitunut kuvio tuonut mitään vastalauseita!

 

Pientä ihmettelyä Grönroosin kuviot toki herättivät persuissa, mutta monet hyssyttelivät korostamalla Grönroosin kansallismielisyyttä ja konservatiivisuutta. Totta onkin, että päinvastoin kuin Halla-aho ja Purra, niin Grönroos näyttää ainakin periaatteessa vastustavan Natoa, EU:ta ja euroa. Tämä on erittäin hieno juttu ja siksi Laiton Lehtikin ensin luuli Grönroosin edes yrittävän viedä persuja oikeaan suuntaan.

 

Pian kävi kuitenkin selväksi, ettei itsenäisyys olekaan Grönroosille prioriteetti, vaan lobbaridemokratia ja hallituskiima. Grönroos on Purran kanssa tehnyt kaikkensa estääkseen sekä faragelaisen kansanäänestysstrategian että trumppilaisen kulttuurisotastrategian, koska ne kuulemma järkyttäisivät liikaa RKP:tä ja kokoomusta. Grönroos yhdessä Purran kanssa torppasi jopa euron ja pakkoruotsin vastaiset valistuskampanjat!

 

Tässä on siis jälleen erinomainen tai siis kauhea esimerkki henkilöstä, joka periaatteessa on Suomen itsenäisyyden puolella, mutta käytännössä kaikkea muuta.

 

 

Grönroosin petturuudelle on lisäksi toinenkin syy: Hän on homottava arvoliberaali, joka tosissaan uskoo vihreiden ilmastonmuutosteoriaan. Tätä vihreää homotustaan Grönroos pitkälle pimitti Soinin aikana, mutta Purran tullessa puolueen ”pääideologiksi”, niin Grönroos tuli ulos kaapista.

 

Tämä kaikki näkyy jopa vaalikonevastauksissa. Grönroos EI vastusta homoliittoja eikä EDES homoadoptiota.

 

 

 

 

Sukupuolen ”korjaamis”kysymykseen lähes kaikki persut vastasivat Täysin eri mieltä, mutta EI Grönroos!  Hän ei suostu kertomaan miksei asia ole hänen mielestään yksiselitteinen.

 

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Grönroosilla on otsaa valehdella, että muka täysillä kannattaa perinteisiä arvoja.

 

 

 

 

Grönroosin homotusagenda myös selittää miksi hän persujen ajatuspajan Suomen Perustan toiminnanjohtajana värväsi äärihomo Jukka Hankamäen tekemään persussuomalaisille homotutkimusta. Marco de Wit oli jo aikaa sitten paljastanut Hankamäen ääriääri-homoagendan, mutta se ei Grönroosia ja Purraa haitannut. Päinvastoin. Hankamäelle annettiin täysin vapaat kädet homottaa kirjaimellisesti sairaalla tavalla!

 

Niinpä syntyi myös Hankamäen surullisen kuuluisa äärihomottava kirja.

 

Halla-ahon homolemmikki Jukka Hankamäki puri isäntäänsä

 

 

Simo Grönroos meni raukkamaisesti piiloon julkista kohua. Hän ei ottanut vastuuta, vaikka oli nimenomaan junaillut homokaverinsa superpalkkasopimuksella Suomen Perustaan.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun. Tuolloin ei ollut saatavilla 2019 tilinpäätöstä.

 

 

Grönroos taatusti tiesi Hankamäen homofanatismin, mutta ei välittänyt. Tämä on äärimmäisen hälyttävää varsinkin, kun Hankamäki on ääriesimerkki älykkään, mutta fanaattisen homon perustavanlaatuisesta filosofisesta ja eettisestä kieroutumisesta.

 

Persujen Jukka Hankamäki fanittaa raiskauskulttuuria veronmaksajien rahoilla

 

 

Kaiken kukkuraksi Grönroos jakaa vihreiden homoagendan lisäksi myös vihreiden perusajatukset vaarallisesta ilmastonmuutoksesta ja ilmastopolitiikan välttämättömyydestä. Toki Grönroos ei sentään kuitenkaan ainakaan vielä kannata vihreitä ääriäärikantoja, kuten henkilökohtaisia hiilibudjetteja. Niinpä hän sitten pystyy esiintymään vihreitä kritisoivana henkilönä, vaikka on valmis tuhoamaan ihmisten oikeuksia ja Suomen talouden vihreiden hulluuksilla, kuten hiilidioksidin ”päästö”kaupalla ja järjettömillä hiilitulleilla.

 

 

 

 

Tässä vaiheessa monet persut selittävät, että ehkä Grönroosilla on viher- ja homotuspuoli, mutta ainakin hän puolustaa suomalaisuutta. Onhan Grönroos Suomen ja Pohjoismaiden historian maisteri. Niinpä hän täysillä vastustaa pakkoruotsia ja puolustaa Suomen kieltä.

 

Vai puolustaako sittenkään? Ensinnäkään Grönroosilla ei ole ollut ongelmia tukea pakkoruotsia kannattavaa Purraa. Toiseksi Grönroos ei halua edes vaatia täysin ruotsinkielistä Dragsvikin varuskuntaa kaksikieliseksi! Itse hän ei edes suostu kirjoittamaan asiasta sanaakaan.

 

 

 

 

Ei ihme, että Grönroos ja Purra ovat olleet niin tehokas parivaljakko. Tämä on klassinen kuvio: Homottajan ja feministin liitto.

 

Kummatkin kuitenkin esiintyvät suomalaisia puolustavina konservatiivisina kansallismielisinä, vaikka ovat käytännössä kaikkea muuta. Heitä varmaan naurattaa kuinka helppoa on huijata persukenttää.

 

Ja RKP kiittää. Purra ja Grönroos odottavat jo innoissaan päästä kilistelemään laseja ruotsinkielisen eliitin kanssa ja istumaan ministeri-Audin takapenkille.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

  1. Luulisi persujen haluavan jakaa arvonsa mielummin kristillisdemokraattien kuin RKP:n kanssa. Pitääköhän persut jopa RKP:lle ovea auki hallitukseen koska eivät ole enää viime vuosina haastaneet tai kritisoineet heitä mitenkään? Se olisi jo kaiken törkeyden huippu.

    1. Sama juttu. Aatella nyt, miksi sorkkia ja räplätä toisen miehen karvaista tuhkaluukkua, kun ei itellä edes naiseltakaan kiinnosta vaan pimppi on riittänyt jo lähes 50v ikään asti ja riittää myös sen jälkeenkin.

      Homous on ******** vaikka sitä miksi tahansa muuksi väittäisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*