1 thought on “Tyrnävä Show: Tiihosen linja

  1. Suomen ns. vaihtoehtomedia on nykyisin täysin mätä. Ilja Janitskinin MV-lehti yritti tuoda asioita hyvin esille, mutta jo tuolloin MV-lehdessäkin oli pelkkää valheellista persupropagandaa, jossa Perussuomalaiset esitettiin ainoana vaihtoehtona ja täysin umpikorruptoitunut Jussi Halla-aho, joka on pettänyt vaimoaan ja saanut ainakin yhden avioliiton ulkopuolisen lapsen, fanittaa homosaatiota, ei pidä valkoisen rodun ja valkoisten kansojen säilymistä mitenkään tärkeänä ja ei edes usko kansojen ja rotujen olemassaoloon, sekä toimii vieraiden valtojen kätyrinä ja on pyrkinyt eliminoimaan aitokansallismieliset, esitetään Mestarina, joka ei oikeasti osaa laskea edes ala-asteen matemaattisia laskuja. On persuillakin Mestari! Myrkylliset mutantit ovat ottaneet Persuissakin vallan, joka näkyy selvästi näkyvien johtavien persujen ulkonäössä, olemuksessa, ateismissa sekä mielipiteissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*