Marco de Wit 16 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana vertaillut persujen pj-ehdokkaiden kantoja. Lisäksi on vertailtu myös puoluesihteeriehdokkaita.

 

Persujen puoluesihteerikisa kuumenee: konservatiivi Arto Luukkanen vs. homottava Simo Grönroos

 

Tämä ehdokkaiden vertailu on kuitenkin suututtanut ennakkosuosikki Riikka Purran kannattajia. Yllä olevaa juttua kommentoitiin mm. seuraavalla tavalla:

Laittomalle Lehdelle ei mikään ole tarpeeksi hyvä. Kun puhutaan PSta kuka on globalisti, feministi tai vihreä (Purra) kuka taas homottaja, Grönroos. Laiton Lehti tykkää vain räksyttää koska se on sitä mihin se kykenee.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit vastasi seuraavasti:

Päinvastoin. Laiton Lehtihän on kovasti kehunut aitokansallismielisiä ja aitokonservatiivisia persuja, kuten pj-ehdokas Ossi Tiihosta. Tänään lehdessä myös kehutaan persujen kansanedustaja Jukka Mykästä.

Tämän lisäksi Laiton Lehti vertailee persujen pj- ja puoluesihteerikisan eri ehdokkaita mahdollisimman objektiivisesti mm. vaalikonevastauksien ja julkisten lausuntojen avulla.

Purra on kannattanut pakkoruotsia ja kutsuu itse itseään feministiksi. Hän ja Grönroos eivät vastusta homoliittoja, vaikka se aukaisi nykyisen pridesyötön aallon. Grönroos ei vaalikonevastauksessaan vastustanut edes homoadoptioita! Jos tämä ei ole homotusta, niin mikä sitten? Kannattaa muistaa, että johtavat persut itse käyttävät myös homotus-sanaa, joten turha siitä loukkaantua.

Kaikki muut ovat Purran ja Grönroosin järkyttävistä punavihreistä kannoista hiljaa paitsi Laiton Lehti. Vai vertaileeko kukaan muu persujen ehdokkaita heidän puheiden, kirjoitusten ja vaalikonevastauksien perusteella? Tietääkseni EI. Miksei?

Vertailu on sitäkin tärkeämpää, koska vieläkään ei ole järjestetty ensimmäistäkään pj-tenttiä tai minkäänlaista paneelia, tms. Miksiköhän ei? Osaako joku selittää?

Tietääkö joku milloin paneelit ja tentit alkavat? Puoluekokoukseen on enää aikaa alle kuukausi!

Vai eikö puoluejohto aio niitä paneeleja ja tenttejä edes järjestää?

 

Laittomaan Lehteen on nyt tullut lukuisia viestejä siitä, ettei puoluejohto – johon kuuluu myös ennakkosuosikki Riikka Purra – tosiaankaan ole tehnyt mitään järjestääkseen puheenjohtajatenttiä!

 

Edes persujohtoon skeptisesti suhtautuvan Laittoman Lehden toimitukselle ei ole tullut mieleen, että Purra ja muu persujen puoluejohto voisivat olla näin törkeitä!!

 

 

Mutta kyllä se vaan siltä näyttää. Aikaa puoluekokoukseen on enää muutama viikko eikä persujen kotisivulla ole mitään mainintaa mistään tentistä tai edes paneelista. Ajankohtaista-osiossa viimeinen uutinen on julkaistu kolme viikkoa sitten 24.6.2021. Kalenterissakaan ei ole ensimmäistäkään puheenjohtajapaneelia.

 

Kuvassa linkki persujen kotisivulle

 

 

Laiton Lehti kirjoitti puheenjohtajaehdokas Ossi Tiihoselle kysyen häneltä milloin on seuraava pj-tentti, pj-paneeli, tms. Tiihonen vastasi, ettei ainakaan hänelle ole kukaan kertonut mistään tentistä tai paneelista yhtään mitään.

 

Uskomatonta!

 

 

Varsinkin, kun ennen 2017 puoluekokousta oli useita pj-paneeleja. Alla kuvakaappaus persujen oman lehden, Suomen Uutisten jutusta vuodelta 2017:

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisten juttuun

 

 

Eli yhteensä VIISI puheenjohtajapaneelia noin viikon välein.

 

Kiertueen aikataulusta ilmoitettiin jäsenistölle yli VIISI viikkoa (39 päivää) ennen itse vaalia eli 10.6.2017 puoluekokousta. Ensimmäinen pj-paneeli järjestettiin Tampereella 35 päivää ennen puoluekokousta.

 

Tällä kertaa 14.8.2021 puoluekokoukseen on enää NELJÄ viikkoa (28 päivää) eikä persujohto ole vielä kertonut YHTÄÄN MITÄÄN tulevista puheenjohtajapaneeleista. Paneelia ei siis enää ehdi järjestää tänä viikonloppuna.

 

 

Monet luulivat, että persujen puheenjohtajaehdokkaat esittäytyisivät vihdoin tällä viikolla SuomiAreenalla tai, että ainakin siellä kerrottaisiin tulevista puheenjohtajapaneeleista. Ei kuitenkaan sanaakaan, vaan sen sijaan puheenjohtajaehdokas Purralle ja puoluesihteeriehdokas Grönroosille annettiin paljon julkisuutta. Itse asiassa sitä tuli vielä lisää Halla-ahon kulttuurivallankumousta käsittelevän puheen johdosta. Oliko puheen idea nimenomaan siirtää ihmisten huomio pois puheenjohtajavaaleista?

 

 

Edes vahtikoirina aiemmin esiintyneet persunuoret eivät ole vaatineet puoluejohtoa järjestämään puheenjohtajapaneeleja. He eivät ole edes itse kertoneet järjestävänsä puheenjohtajapaneelia! Tämä on todella hämmästyttävää, koska se antaisi persunuorille valtavasti näkyvyyttä. Ennen vanhaan pj-paneelin järjestäminen oli yksi persunuorten kaikista tärkeimmistä tehtävistä varsinkin, kun silloin pystyi tekemään myös ns. vaikeita kysymyksiä puolueen johtaville henkilöille.

 

Tosin persunuorten passiivisuus ei ole kovin suuri ihme, koska vuosi sitten persunuoret puhdistettiin ja muutettiin persujohdon puudeliksi.

 

Itse asiassa persunuorten kotisivuilla ei ole julkaistu yhtään mitään viime toukokuun jälkeen. Ei vihjettäkään, että olisi edes keskusteltu pj-paneelin järjestämisestä. Persunuorten sosiaalisessa mediassa on julkaistu varsinkin persunuorten puheenjohtajan Miko Bergbomin twiittejä, mutta ne käsittelevät vain metsäaihetta.

 

 

Kuvassa linkki Persunuorten kotisivulle

 

 

Ehkä Bergbomilla ei ole ollut aikaa miettiä pj-paneelia, koska hän oli pari päivää sitten Suomi-Areenalla haastattelemassa puoluejohtoa eli siis myös pj-ehdokas Purraa ja puoluesihteeriehdokas Grönroosia.

 

 

 

 

Edellisten puheenjohtajavaalien aikana tilanne oli aivan toinen. Persujen omassa yllä olevassa 2017 jutussa kerrottiin, että myös yleisö pääsee tekemään kysymyksiä eli tenttaamaan puheenjohtajaehdokkaita näiden kiertäessä ympäri Suomea. Lisäksi kerrottiin, että paneelit ja yleisökysymykset lähetetään suorana.

 

Kiertue käynnistyy 6.5.2017 kello 14 Tampereella. Paneelissa ovat mukana kaikki perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaat: Jussi Halla-aho, Leena Meri, Riku Nevanpää, Raimo Rautiola, Veera Ruoho ja Sampo Terho.

Myös yleisö ja media pääsevät tenttaamaan puheenjohtajaehdokkaita. …

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Linkki täällä.

Tampereen jälkeen kiertue jatkuu seuraavasti: 13.5. Turku, 20.5. Lappeenranta, 28.5. Oulu sekä 4.6. Helsinki. (Korostukset lisätty.)

 

Nyt persujohto ei ole puhunut yhtään mitään puheenjohtajapaneelista. Kiertueesta nyt puhumattakaan!

 

Itse asiassa nyt ei enää edes ehdi järjestää vastaavaa kiertuetta, koska ennen puoluekokousta on enää kolme viikonloppua, jolloin voisi järjestää puheenjohtajapaneelin!

 

Tosin voisihan sitä paneeleita järjestää muulloinkin kuin viikonloppuina varsinkin, kun niitä nykyään katsotaan myös netistä. Eli kyllä vielä ehtisi järjestää Suomen kiertueen ja viisi puheenjohtajapaneelia. Siis jos on halua!

 

 

Vai väittääkö persujohto, ettei heinäkuussa mitään puheenjohtajapaneeleita järjestetä, vaan lomaillaan?!? Kieltäytyvätkö Purra ja Grönroos siis tulemasta heinäkuussa puheenjohtajapaneeleihin, koska haluavat lomailla?

 

Vai väittääkö persujohto, ettei puheenjohtajapaneeleita voi järjestää koronan takia?

 

Mutta miten nykyinen persujohto – puheenjohtajaehdokas Riikka Purra ja puoluesihteeriehdokas Simo Grönroos mukaanlukien – sitten itse ehtivät ja pystyivät esiintymään Suomi Areenalla pari päivää sitten?

 

Purralla ja Grönroosilla on siis aikaa ja rohkeutta esiintyä valtamedialle, mutta ei järjestää ja osallistua jäsenistölle suunnattuihin vaalipaneeleihin?

 

 

Voiko persujohto olla niin törkeä, etteivät järjestä Suomen kiertuetta, vaan ainoastaan yhden tai kaksi puheenjohtajapaneelia?

 

Tai ei yhtäkään?

 

 

Miten he kehtaavat?

 

Ja aikovatko persujen jäsenet alistua tällaiseen diktatuuriin?

 

[Lisäys: Kyllä alistuvat! Persujohto on ilmoittanut, että pidetään vain YKSI pj-paneeli 5.8.2021.]

 

 

 

Lue lisää:

Persujohto mustamaalaa jälleen Ossi Tiihosta

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 1. Ossi Tiihonen tai VKK.

  -Siinä vaihtoehdot aidosti kansallismielisille persuille.

  Itse en usko mihinkään poliittiseen ratkaisuun koska systeemi on päässyt korjauskelvottomaan kuntoon. Persujen tie ”salaisena” valeoppositiona on jokatapauksessa VIHDOINKIN käyty loppuun kävipä miten tahansa -JA SE ON HIENO ASIA! 👍

 2. Hyvä lehti kiitos myös teille kun jaksatte taistella jutalais/vapaamuurari eliittiä vastaan!

  https://totuusbloki.wordpress.com/2013/09/09/vapaamuurarit/

  Hierarkisella organisaatiolla voidaan saavutta suuri valta ja levittää pienen huipulla olevan eliitin agendaa tehokkaasti ylhäältä alas päin. On olennaista, että organisaation pitää olla salattu, koska tavallinen kansa ei saa tietää, kuka naruista todella vetää. Näin kansa ei koskaan näe eikä ymmärrä valtaapitävien todellisia tarkoitusperiä ja heidän kritiikkinsä kohdistuu vain hierarkian julkisuuteen asetettuihin syntipukkeihin, joista hyviä esimerkkejä ovat Timo Soini, Sauli ym muut juutalainen pankkiirien juoksupojat!

 3. Jälleen kerran kerrassaan upea infopläjäys! Siis taas kerran! Eihän näitä pj-tentti ja pj-paneeli mittelyitä tavikset osaa kesken kesän viettoa edes odottaa.

  Kai sitä vaan jäsentkin olettaa että hommat toimivat tässäkin huipputärkeässä valinnassa lähes automaattisesti tietyn valmiin toistuvan rutiinin mukaan, ketään syrjimättä ketään suosimatta, tottakai.

  Vaan eikä mitä! Taviksen rooliksi on Persuissakin nähtävästi suunniteltu pelkkä maksajan rooli.

 4. Persut on läpimätä ja läpikorruptoitunut valeoppositiopuolue, mutta Riikka Purran ja Jussi Halla-ahon likainen peli on ollut aivan uskomatonta.

 5. Myrkylliset mutantit ovat ottaneet vallan myös Perussuomalaisissa. Käytännössä kaikki näkyvät persut ovat ulkoisesti hyvin epänormaaleja, huonon terveyden ja huonot geenit omaavia. Terveydestä, ulkoisesta ulkonäöstä, myrkyllisestä ja petturimaisesta ajattelusta ja myös seksuaalisesta suuntautumisesta voidaan päätellä hyvin tarkkaan kyseessä olevan myrkyllisiä mutanttunoitia.

 6. Perussuomalaisten hajaannus alkaa takuuvarmasti kun Purra valitaan puheenjohtajaksi.
  Se ei voi olla vaikuttamatta laskevasti tulevaan eduskuntavaaliin.

 7. Vai että pitäisi olla tenttejä ja ehdokkaiden esittelyitä? Pyh, kyllähän sen nyt pitää riittää että Halla-ahon oikea ja vasen käsi keskustelee keskenään ja puolueen juoksupoikajärjestön ylitynkkynen isännöi tätä spektaakkelia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*