Marco de Wit 16 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujen 2019 puoluekokouksessa koottiin ihmeellinen tapahtuma: Varapuheenjohtajaksi nousi feministi ja puoluesihteeriksi homottaja. Eli siis Riikka Purra ja Simo Grönroos nousivat kaapeista ja puskista puoluejohtoon.

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka käsittämättömän rakettimaista on ollut Riikka Purran nousu puoluejohtoon. Siellä hän on sitten yhdessä puoluesihteeri Simo Grönroosin kanssa vainonnut aitokansallismielisiä ja aitokonservatiiveja, kuten Ano Turtiaista. Ano erotettiin heti, kun hän oli ilmoittanut lähtevänsä puheenjohtajakilpaan.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

Laiton Lehti on myös kertonut Purran liittolaisen Simo Grönroosin lähes yhtä käsittämättömästä noususta ja kieroiluista.

 

Persujen puoluesihteeri Simo Grönroos: Riikka Purran homottava oikea käsi

 

Grönroosin nousu oli sitäkin ihmeellisempi, koska hänen vastaehdokkaanaan oli paljon tunnetumpi Arto Luukkanen. Monet olivat varmoja Luukkasen voitosta, mutta yllättäen Grönroos voittikin äänin 253 – 196.

 

Osasyynä Grönroosin voittoon oli puoluejohdon tuki, mutta myös se, että Luukkasella on äärinatottajan maine. Krimin kriisin jälkeen Luukkanen nimittäin hysterisoitui totaalisesti ja näki putinisteja joka oksalla. Toisaalta Luukkanen luopui äärinatotuksesta viimeistään silloin, kun Natostakin alkoi tulla sionistien ja pankkiirien nyrkin lisäksi myös suvakkien ja pridettäjien nyrkki.

 

Luukkanen on nimittäin teologian tohtori ja toiminut myös pappina. Hän on aito arvokonservatiivi. Tässä hän eroaakin suuresti homottavasta Simo Grönroosista. Tämä näkyy myös hyvin vaalikonevastauksista.

 

 

 

Luukkanen on myös tunnettu vihertyrannian kiivaana vastustajana. Päinvastoin kuin aktiiviseen ”ilmastopolitiikkaan” uskova ja vihreiden kanssa hyvin pärjäävä Grönroos, niin Luukkanen Hesarin vaalikoneessa jatkuvasti varoittaa ”ilmastohumpuukista” ja ”vihreästä hirmuvallasta”.

 

Nyt Luukkanen on taas lähdössä persujen puoluesihteerikisaan.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Kumpaa sitten Laiton Lehti suosittelee?

 

Vaikea sanoa. Jos Luukkanen ei olisi natottaja, niin hän olisi todella hyvä puoluesihteeri, joka ehkä uskaltaisi myös pitää kurissa puoluejohdon feministit, homottajat ja viherfasistit.

 

On kuitenkin hyvin vaikea luottaa natottajaan yhtään enempää kuin homottajaan.

 

 

Persujen puoluesihteerikilvassa ennakkosuosikkeina ovat siis kansallismielinen, joka esittää konservatiivia ja konservatiivi, joka esittää kansallismielistä.

 

Toisaalta Luukkasella on se hyvä puoli, ettei hän ole sotkeentunut Purran ja Grönroosin kieroiluihin ja vehkeilyihin, joka monin paikoin on mennyt jopa poliittisen terrorin tukemiseksi. Pastorina ja muutenkin luonnollista auktoriteettia omaavana rehellisenä miehenä Luukkanen pystyisi selvittelemään persukentän ristiriitoja reilusti eikä varmasti katsoisi väkivaltaa, kiusaamista ja poliittista terroria sormiensa lävitse.

 

Feministi Purra ja homottaja Grönroos eivät puolestaan omaa mitään luonnollista auktoriteettia. Katsoppa tämä puolen minuutin video ja arvioi Grönroosin uskottavuuden ja karisman taso. Miten tällainen nyhverö pystyy toimimaan persukentällä raavaiden persumiesten keskellä? Ei ihme, että Grönroosilla on Purran tavoin kiire ”sivistää”, naisistaa ja feminisoida persut.

 

 

Alla puolestaan on noin minuutin pätkä Luukkaselta. Hänen habituksensa on raavas eikä hän edes sano mitään konkreettista. Tästä huolimatta Luukkanen välittömästi ottaa kuulijansa haltuun pelkällä persoonansa voimalla.

 

 

 

Luonnollisen auktoriteetin puutteesta kärsivät Purra ja Grönroos tietysti synnyttävät vain hämmennystä ja kaaosta aitoja konservatiivisia miehiä täynnä olevassa persukentässä. Ei ihme, että Purran ja Grönroosin pitää siten turvautua kaikenlaisiin likaisiin temppuihin ja kieroon valtapeliin.

 

Niinpä monet persukentässä ovat suorastaan vaatineet Luukkasta apuun. Siis vaikka tämä on useasti kieltäytynyt. Luukkanen kirjoittaa:

 

Minua on pyydetty osallistumaan perussuomalaisen puolueen puoluesihteeri vaaliin. Toistuvasti.

Pyyntöjä on tullut ympäri Suomea. Piirien edustajilta, kansanedustajilta ja ihan normaaleilta perussuomalaisilta jäseniltä.

Keväällä totesin kaikille pyytäjille yksikantaan, että en ole lainkaan kiinnostunut. Ja että kaikki voimat on laitettava vaaleihin ja että on ehdottomasti tuettava nykyistä puoluesihteeriä. Mihinkään eriseuraan ei ryhdytä!

Vaalien jälkeen nämä tiedustelut ovat yleistyneet ja koventuneet. Olen ollut penseä näille pyynnöille. Puhunut joillekin ehkä vähän epäystävällisestikin.

 

Lopulta Luukkanen suostui jälleen lähtemään puoluesihteerikisaan.

 

Ja hyvä niin, koska Luukkanen omaa hyvin harvinaisen yhdistelmän: Hän on erittäin älykäs, mutta samalla miehekkään ja raavaan kansanomainen. Ja silti esiintymiskykyinen. Niinpä Luukkasta kunnioitetaan ja hänen sanaansa luotetaan. Persoonansa puolesta Luukkanen varmasti on kuin luotu nimenomaan persujen puoluesihteeriksi.

 

Toisaalta ehkä Tiihosen tiimistä tulee esille joku vielä parempi ehdokas. Sitä odotellessa.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Persujen puoluesihteerikisa kuumenee: konservatiivi Arto Luukkanen vs. homottava Simo Grönroos

 1. Laittomalle Lehdelle ei mikään ole tarpeeksi hyvä Kun puhutaan PSta kuka on globalisti, feministi tai vihreä (Purra) kuka taas homottaja, Grönroos. Laiton Lehti tykkää vain räksyttää koska se on sitä mihin se kykenee

  1. Päinvastoin. Laiton Lehtihän on kovasti kehunut aitokansallismielisiä ja aitokonservatiivisia persuja, kuten pj-ehdokas Ossi Tiihosta. Tänään lehdessä myös kehutaan persujen kansanedustaja Jukka Mäkystä.

   Tämän lisäksi Laiton Lehti vertailee persujen pj- ja puoluesihteerikisan eri ehdokkaita mahdollisimman objektiivisesti mm. vaalikonevastauksien ja julkisten lausuntojen avulla.

   Purra on kannattanut pakkoruotsia ja kutsuu itse itseään feministiksi. Hän ja Grönroos eivät vastusta homoliittoja, vaikka se aukaisi nykyisen pridesyötön aallon. Grönroos ei vaalikonevastauksessaan vastustanut edes homoadoptioita! Jos tämä ei ole homotusta, niin mikä sitten? Kannattaa muista, että johtavat persut itse käyttävät myös homotus-sanaa, joten turha siitä loukkaantua.

   Kaikki muut ovat Purran ja Grönroosin järkyttävistä punavihreistä kannoista hiljaa paitsi Laiton Lehti. Vai vertaileeko kukaan muu persujen ehdokkaita heidän puheiden, kirjoitusten ja vaalikonevastauksien perusteella? Tietääkseni EI. Miksei?

   Vertailu on sitäkin tärkeämpää, koska vieläkään ei ole järjestetty ensimmäistäkään pj-tenttiä tai minkäänlaista pj-paneelia, tms. Miksiköhän ei? Osaako joku selittää?

   Tietääkö joku milloin paneelit ja tentit alkavat? Puoluekokoukseen on enää aikaa alle kuukausi!

   Vai eikö puoluejohto aio niitä paneeleja ja tenttejä edes järjestää?

 2. Joku, jossain? On antanut ymmärtää, että Purra, tai nolla! PS on nyt sitte ” paskaa housussa” lähtenyt ” herrojen kanssa marjaan” ku EI OLE MUNAA! JUMALAUTA PITIKÖ SE VIIMEINENKIN TOIVONKIPINÄ WANHALTA RÄÄHKÄLTÄ VIEDÄ?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*