Marco de Wit 16 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Persujohto on systemaattisesti pyrkinyt sensuroimaan Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden.

 

Persujohto yritti sensuroida Ossi Tiihosen puheenjohtajaehdokkuuden!

 

 

Yhtenä sensuuritapana on myös ignoroida Tiihonen kokonaan. Riikka Purra ei esimerkiksi lainkaan noteeraa Tiihosta, vaan ainoastaan kolmannen puheenjohtajaehdokkaan Sakari Puiston. Tämä on törkeää, koska varapuheenjohtajana Purran pitäisi kohdella kaikkia ehdokkaita tasaveroisesti.

 

Sen sijaan Purra käyttää häikäilemättömästi hyväkseen asemaansa olemalla jatkuvasti esillä eri persujen tilaisuuksissa samalla, kun estää sen muilta ehdokkailta.

 

Esimerkiksi persujen puoluepäivillä EI järjestetty ensimmäistäkään puheenjohtajatenttiä tai edes esittelyä. Sen sijaan Purra oli koko ajan esillä.

 

Tämä kaksoisstandardi näkyy myös alla puoluepäivän videon kommenteissa. Koitappa kutsua Purraa hulluksi tai roskapopulistiksi, niin kommenttisi katoaa alta aikayksikön. Tiihosta saa kuitenkin haukkua ihan vapaasti, koska modet ovat persujen puoluetoimiston valitsemia.

 

 

 

Voit itse katsoa kommentit alla olevan videon kommenttiosiosta.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Persujohto mustamaalaa jälleen Ossi Tiihosta

  1. Viestin kirjoittanut ”Patriot52 Realfinn” 😂

    Joopajoo. Olisi vaan laittanut nimeksi PERUS PERSEENMYYJÄ.

    Erittäin todennäköisesti kyseessä on joku hommakerhon homopojista.

  2. Taisi Patriot 52 Realfinn vähän trollotella persueliitin modeja kun ”haukkui” tuohduksissaan Ossin Suomen Trumpiksi.
    Ossin kampanja saa tällä hetkellä ilmaista julkisuutta ja vetoapua vastapuolelta joka nonsaleeraa hänet kuin vihervasemmisto konsanaan sekä eu globalisteilta jotka lätkäisivät kreikkalaisille ja ranskiksille elokuuhun mennessä rokotepakon. Pakkorokotukset ja maailmalla leviävä rokotettujen kasvava kuolleisuus on monella persulla elokuussa mielen päällä puoluekokouksen aikaan. Katsotaan miten käy.

  3. Johtavat persut ovat myrkyllisiä mutantteja, geneettisesti erittäin sairaita ja huonot geenit omaavia ihmisiä. Riikka Purrakin kuulostaa koko ajan kuin olisi kova hengen ahdistus päällä ja kuolee kohta sydänkohtaukseen. Katsokaa myös Jussi Halla-ahoa ja muita johtavia persuja. Näyttävätkö he normaaleilta suomalaisilta, joilla olisi terveet, hyvät geenit? He näyttävät erittäin epänormaaleilta ja sairailta ihmisiltä. He ovat pahoja maanpettureita ja mädättäjiä huonojen geeniensä takia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*