Marco de Wit 17 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Eliisa Panttila tuli persukentän tietoon kohinalla, kun hän persujen blogissa julkaisi erittäin älykkäitä ja rohkeita kirjoituksia koronahysteriaa vastaan.

 

Jo viime vuonna Panttila huomautti, ettei mitään pandemiaa ole olemassakaan.

 

Kuvassa linkki PS-blogikirjoitukseen

 

 

Toisessa kirjoituksessaan Panttila huomautti lasten maskipakon olevan erittäin haitallinen.

 

Kuvassa linkki blogikirjoitukseen

 

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti kertoi kuinka Eliisa Panttila ja Ville-Veikko Elomaa lähtivät persujen vpj-ehdokkaiksi liittyen samalla pj-ehdokas Ossi Tiihosen tiimiin.

 

Tiihosen tiimiin Eliisa Panttila ja Ville-Veikko Elomaa persujen vpj-ehdokkaiksi

 

 

Persujen kotisivulla ei kuitenkaan näy yhtään mitään tietoa siitä ketkä ovat sen enempää pj, vpj kuin puoluesihteeriehdokkainakaan.

 

Tämä on aivan käsittämätöntä.

 

Tai onhan siinä yksi logiikka. Valtamedia kyllä kertoo Riikka Purran ehdokkuudesta joka päivä. Muiden ehdokkuudesta ei olekaan niin väliä.

 

 

Kaiken kukkuraksi puoluejohto – johon siis Purra kuuluu – ei ole vieläkään järjestänyt edes ensimmäistäkään puheenjohtajapaneelia. Itse asiassa ei ole edes tietoa järjestetäänkö sellaista lainkaan.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Selvästikin puoluejohdon ideana on mahdollisimman pitkään pimittää jäsenistöltä useimpien vaaliehdokkaiden henkilöllisyydet. Näin he eivät pysty edes kampanjoimaan ja haastamaan nykyistä johtoa.

 

On kuitenkin yksi, joskin heiveröinen keino kertoa omasta ehdokkuudestaan persujen jäsenistölle: Kirjoittaa persujen blogiin. Tavalliset ihmiset ja jäsenet eivät niitä tietysti lue, mutta persujen aktiivijäsenet kyllä.

 

Nähtävästi tämän takia Panttila kirjoitti uuden blogikirjoituksen. Kirjoituksessaan Panttila loistavasti korostaa kuinka valtava ero on EU-kriittisyydellä ja EU-vastaisuudella. Samassa jutussa Panttila myös kertoo ehdokkuudestaan varapuheenjohtajaksi.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Panttilan loistavassa ja paljon kommentteja herättäneessä kirjoituksessa on kuitenkin yksi suuri vika: Otsikko!

 

Panttila on aivan liian vaatimaton. Hänen olisi pitänyt otsikossa kertoa olevansa ehdokkaana. Eli esim. näin:

 

Eliisa Panttila vpj-ehdokkaaksi: Perussuomalaisten oltava EU-vastaisia

 

Nyt tieto ei tule lainkaan näkyviin ja hukkuu nopeasti blogikirjoitusten valtavaan tulvaan varsinkin, kun Purran kannattajat ovat todella röyhkeitä. Esimerkiksi Purran fanaattinen kannattaja Pia Kuparinen julkaisi pian Panttilan kirjoituksen jälkeen Riikka puheenjohtajaksi -jutun. Siinä hän lähinnä ihailee Halla-ahoa eikä anna yhtäkään perustetta miksi äänekkäästi haluaa Purran puheenjohtajaksi.

 

 

Kuvassa linkki persublogiin

 

Vieläkin omituisempaa oli, että vaikka Kuparisen kirjoitus sai vain yhden kommentin, niin silti se nousi luetuimpien kärkeen yhdessä Panttilan jutun kanssa, jota oli kommentoitu peräti 45 kertaa.

 

Tässä kuvakaappaus Tästä puhutaan nyt -osiosta.

 

Kuvassa linkki PS-blogiin

 

Ensinnäkin herää kysymys onko Kuparisen juttu tilattu ja sitten boostattu?

 

Toiseksi on yllättävää, että persujohto ylipäätään suostui Kuparisen kirjoituksen julkaisemaan. Tuskinpa Tiihosen kannattajat saavat vastaavalla tavalla otsikossa huutaa: Tiihonen puheenjohtajaksi.

 

Blogin omien sääntöjen mukaan blogikirjoitukset eivät saa olla mainoksia. Ja vaikka pj-kisan aikana saisivatkin, niin silloin tämä pitää kertoa. Kaikilla pitäisi olla sama mahdollisuus tukea ja mainostaa omia suosikkiehdokkaitaan.

 

Ei se ole kuitenkaan niin tarkkaa.

 

Röyhkeät jyräävät kiltit ja vaatimattomat.

 

Varsinkin persuissa.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Persujohto sabotoi vpj-ehdokas Eliisa Panttilaa?

 1. En usko persujen kannattajien olevan aivan niin tyhmiä etteivät näkisi kuinka Perussuomalaisten puolueen johto huijaa heitä, fanittaa tarkoituksella omaa suojattiaan Riikka Purraa, sekä pimittää täysillä Purran haastajan Ossi Tiihosen. Tämä on niin selvää likaista ja hyvin röyhkeää peliä, että likainen peli kostautuu Perussuomalaisten puolueen eliitille ja persut alkavatkin äänestää parempaa ehdokasta Tiihosta.

  1. En usko että Tiihonen voittaa koska Halla-aho kannattaa korona maskeja ja Purraa. Se on persujen tuho nyt ja kannattaa äänestää oikeita kansallismielisiä eikä persuja vaaleissa.

 2. Keskustelun säännöt
  Voit osallistua blogikirjoitusten yhteydessä käytävään keskusteluun joko rekisteröityneenä tai ilman tunnusta. Perussuomalaisten blogisivusto haluaa olla korkeatasoisen poliittisen keskustelun foorumi, ja tähän tavoitteeseen pääsemme muistamalla muutamat yksinkertaiset pelisäännöt, jotka koskevat sekä blogeja että keskustelua:

  – Kirjoita tiiviisti ja lyhyesti. Käyttäydy kohteliaasti muita keskustelijoita kohtaan ja muista noudattaa kirjoittaessasi hyviä tapoja sekä Suomen lakia.

  – Älä käy henkilöön. Jos joku on kanssasi eri mieltä, hänellä on kantaansa oikeus.

  – Puolusta omaa kantaasi, mutta anna muille vapaus päättää omastaan.

  – Muista lain vaatimukset. Älä solvaa, älä herjaa, äläkä leimaa ryhmiä tai yksilöitä.

  – Kunnioita toisten anonymiteettiä. Älä koskaan käy edes arvailemaan kuka on nimimerkin takana ja jos tiedät, älä paljasta tietoasi.

  – Ylläpito poistaa asiattomia viestejä eikä päätöksestä ole valitusoikeutta. Sääntöjä rikkova kirjoittaja voidaan kokonaan estää keskusteluista

 3. Ainakin täti taas salaliittoineen sopii loistavasti teidän porukkaan. Faktastahan taas ei ollut hajuakaan. Tutkikaapa mistä Gatesin säätiö saa rahansa. Vaatii toki enklannin kielen taitoa ja tuskin tavutettunakaan löytyy.

 4. Ossi Tiihonen on omavarainen eikä siten riippuvainen mahdollisista tulevista hillotolpista kuten nämä EU:n perseen nuolijat.
  Sama on Ano Turtiaisen kohdalla.
  Näistä kahdesta jo voimme päätellä kuinka suuri merkitys on rahalla. Kansan parhaasta viis.

 5. Perussuomalaisten pieni eliittiklikki jäi housut kintuissa kiinni Kuparisen tilatusta ja nostetusta jutusta. Ottavat melkoisia riskejä likaisessa pelissä saadakseen oman mädättäjäsuojattinsa Riikka Purran läpi Ossi Tiihosen sijaan.

 6. Panttilan olisi tosiaan Luukkaisen tavoin pitänyt kertoa otsikossa ehdolla olemisestaan. Sinänsä muuten otsikko erottuu asiasisältönsä ja isolla kirjottamisen ansiosta.

 7. Julkisuudеssа, täälläkin, puhutааn mitеn Riikkа Purrа еstää kеskustеlun puhееnjоhtаjuudеstа ym. Asiа еi оlе näin: Hаllа-аhо оn еdеllееn puоluееn vаlitsеmа jа virаllinеn puhееnjоhtаjа.

  Jоs kеskustеlu оn vääristynyttä, pitää аsiаstа kysyä Hаllа-аhоltа. Puоluееn tоimintа оn hänеn vаstuullааn.

  Tällаinеn kеskustеlu, еttä Riikkа Purrа sitä, Purrа tätä luо julkisuutееn kuvаn kuin Riikkа jо оlisi puоluееn puhееnjоhtаjа jа sitеn ylimmässä vаstuussа puоluеkоkоuksеn vаlmistеluistа.
  – Näin еi sаа tоimiа.
  – Puоluееn vаlmistаutumisеstа vааlеihin pitää kysyä Hаllа-аhоltа, еi Purrаltа.

  1. Keskusteluun puheenjohtajuudesta vaikuttaa puolueen johto, joka koostuu ennenkaikkea Halla-ahosta ja Purrasta (1 vpj) sekä myös osittain hallituksesta, puoluetoimistosta ja puoluelehdestä, joka muuten on lähtenyt ”lomalle”. Eivät kertoneet edes Puiston ehdokkuudesta. Asiasta valitettiin raivostuneesti kommenteissa, mutta sitten keskustelu suljettiin.

 8. Kun eräät eivät ymmärrä mitä eroa on kommentilla ja lukemisella. Lukijoita voi olla tuhansia vaikka kommentteja olisi vain 1 tai ei yhtään. Kommentteja voi olla miljoona, mutta ne voi olla saman kirjoittajan floodausta ja lukijoita vain se yksi floodaaja.

  1. Niinpä, mutta luku- ja kommenttimäärät korreloivat. Panttilan jutun kommentit eivät ole floodausta, vaan aitoja. Ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita hänen kirjoituksistaan. Nyt kommentteja on jo 62 eli moninkertaisesti enemmän kuin muiden kirjoituksissa. Kuparisen kirjoitus ei selvästikään kiinnosta juuri ketään ja se onkin romahtanut eikä näy enää top 10:ssä, kun taas Panttilan on edelleen ykkösenä.

   1. Tottakai persuja kiinnostaa ja ovat ihan ihmeissään kun joku ja vieläpä puheenjohtajistoehdokas kerrankin sanoo mielipiteensä suoraan, kun ovat tottuneet persupoliitikkojen poliittisiin kaarteluvastauksiin, jotka on Halla-ahon aikana entisestään monimutkaistuneet.

 9. Nyt Riikkaa ajetaan puheenjohtajaksi kuin käärmettä pyssyyn kuten vanha kansa asian ilmaisee. Todellinen käärme hän tulee puolueelle olemaankin.

  Hyvästit Persuille ja heidän uumoiluille vaalivoitolle. Persut ovat hajonneet ennenkin, niin saattaa käydä taas?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*