Marco de Wit 18 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Länsimainen kartellitalous on romahdusaltis, koska sen sydämenä toimiva pankkikartelli/rahakone synnyttää 10-15 välein pankkikriisejä ja talouslamoja.

 

Viimeksi 2008 koko maailmantalous meinasi romahtaa. Jopa FED:in juutalainen johtaja Ben Bernake myönsi tämän.

 

 

Romahdus saatiin kuitenkin estettyä inflaatiopiikillä eli juutalaisjohtoinen pankkikartelli painoi tyhjästä lisää rahaa. Normaalisti tämä synnyttäisi inflaatiota, josta eniten kärsivät pienituloiset.

 

Keskupankit kuitenkin alkoivat entistä enemmän manipuloimaan korko- ja rahamarkkinoita saaden näin piilotettua inflaation. Asiassa myös auttoi massiivinen lisälainaaminen sekä Kiinan suostuminen ostamaan suunnattomia määriä länsimaisia velkakirjoja.

 

 

Nyt inflaatio on kuitenkin tulossa näkyviin. Tämä on äärimmäisen vaarallista, koska se helposti nostaa valtion lainanhoitokuluja. Tätä menoa kohta puolet budjetista menee lainojen maksuun!

 

Pian valtiot ja yritykset eivät pysty maksamaan lainojaan, jolloin pankit menevät konkkaan ja koko talous romahtaa. Niinpä tarvitaan joku syntipukki. Ja mikäpä olisi parempi syntipukki kuin korona!

 

 

Ihmisille selitetään, että talouslama ei johdu pankkikartellista ja kartellitaloudesta, vaan koronasta. Näin ihmiset eivät nouse järjetöntä pankkien omaa monopolistista rahakonetta vastaan.

 

Ja vaikka nousisivatkin, niin sitten ilmestyy taas uusi virus, johon vetoamalla estetään mielenosoitukset samalla kun valtioon ja pankkeihin negatiivisesti suhtautuvat ”salaliittoteoreetikot” viedään keskitysleirille.

 

Yksinkertaista, mutta tehokasta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Inflaatio räjähtämässä ja toisinajattelijat keskitysleireihin

 1. Jaahas.. Taas nollafakta artikkeli joltain, joka ei ymmärrä taloudesta mitään.”Iso pelottava inflaatio” – jos te olisitte käyneet läpi edes peruskoulun pakolliset taloustiedontunnit niin tietäisitte kirjoituksen olevan roskaa. Harmi että elämän koulussa ei noita opita.

  1. Omasta mielestä tässä oli talousfaktaa merkittävästi enemmän kuin mitä valtavalemedioissa koko kesänä – pois lukien Hurrin kirjoitukset, niissä on sentään joku järki.

   Mikä on koulutuksesi?

 2. Itse en vuonna 2008 ”romahduksen” aikana huomannut mitään muutosta esim. Suomen tai euroopan markkinoilla. Aioastaan televisiosa kahkottiin ja Amerikassa taisi olla jotain oikeudenkäyntejä. Ja niimpä tämän seurauksena EU:kin suoritti pankeilleen ”stressitestin” jonka seurauksena toiseksi vakavaraisin pankki meni konkurssiin vuoden sisällä tulosten julkistamisesta.

  Kyllä se on niin että ihmiset sen inflaation ja kaoottisuuden tekee. Niinkuin tänä vuonna puutavarasta. Keväällä kun hinta alkoi nousta niin hölmöt vaan osti. Itse löin projektit jäihin ja sanoin että katsotaan ensi keväänä uudelleen. Kyllä Suomessa puuta riittää. Koko kevät ja kesä on tehty avohakkuita EU:n avophakkuupelon vuoksi jolloin sitä on jossain valtavat määrät.

  Aivan kunten muuan rautakaupassa jossa pihalla oli vain muutamia nippuja puita. Kaikki vänkyröitä ja oksanerikaisiä. Ihmiset niistä sitten koitti valkkailla parhaita päältä mutta kun ei muuta ollut. …tai ollut ja ollut… Kiertelin pihamaalla ja osuin ”talon taakse”. Ja sieläpä olikin äkkiä laskien nelisenkymentä nippua painekyllästettyä ja sahatavaraa piilossa. Kätevää… Tuodaan nippu kerrallaan näytille niin pysyy hinta kohdillaan eikä ihmiset marise huonostakaan tavarasta.

  Mutta joo, ihmisten pitäisi ajatella aivoillaan. Aina kun hinta nousee, vähennetään kulutusta. Jossain vaiheessa se alkutuottajakin ymmärtää myydä edullisemmin kuin tukkukaupat. Mutta niin kauan kun alkutuottaja pyytää saman kuin tukkukaupat, oravanpyörä jatkuu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*