Marco de Wit 18 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakit ja muut mielisairaat satanistit ovat nyt ottaneet jo lukiotkin haltuunsa.

 

Amerikassa tämä on jo mennyt niin pitkälle, että konservatiivien ja varsinkin konservatiivisten poikien on mahdotonta käydä koulua. Kimpussa eivät ole vain feministit ja viherterroristit, vaan myös punavihreät naisopettajat.

 

Ensin feministit tuhosivat tieteen ja nyt myös lukiot ja peruskoulut.

 

Lisää ”valio-oppilaiden” päästöjä.

 

Kuvassa linkki blogiin

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Lukion ”palkittujen valio-oppilaiden” aivopäästöt

  1. Suomelle tulee käymään todella huonosti. Naiset voivat olla ylpeitä yhteiskunnan, patriarkaatin, kristinuskon, talouden ja läntisen sivilisaation murskaamisesta. Feminismi, suvakismi ja monikulttuurisuus ovat nimenomaan naisen johtamia liikkeitä. Hienoa naiset. Onnistuitte siinä mitä halusittekin. Oletteko nyt ylpeitä itsestänne?

  2. Oli valtava virhe alistua amerikkalaisille ja brittivihollisillemme, jotka miehitettyään Suomen yhdessä monien juutalaisten johtaman Neuvostoliiton kanssa vapauttivat kommunistit mädättämään Suomen valkoisen kansan, sekä 60-luvun jälkeen päästimme mielisairaat vapaaksi kaduille, joka oli toinen valtava virhe. Mielisairaat kuuluvat hoitoon, mutta eivät vapaaksi. Nyt mielisairaat ovat jo nousseet maan johtoon.

    1. Paljosta pahasta todellakin päästäisiin jos naisilla ei olisi valtaa tai äänioikeutta. Punavihreät puolueet itsessään ja pahin liberalismi ainakin kuolisivat pystyyn.

  3. Iran on hyvä esimerkki shaahin aikana, varsinkin nais vasemmisto oli shaahin syrjäyttämisen takana, joka ei mennyt kuten luulivat naisten kannalta vaan meni paljon pahemmaksi. Muutama vuosi sen jälkeen oli radiossa ohjelma missä nämä naiset katuivat, ettei he tarkoittaneet tätä. Eli tämä kuvaa hyvin naisten logiikan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*