Marco de Wit 19 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ihmetellyt miksi persujohto on peruuttanut perinteisen pj-ehdokkaiden kiertueen. Tietoa ei ole edes siitä järjestetäänkö yhtäkään pj-paneelia.

 

Miksei persut järjestä puheenjohtajatenttejä ja -paneeleja?!?

 

 

Laittoman Lehden teoriana on, että persujohto ja sen kätyri puoluelehti Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila pyrkivät pimittämään 1 vpj. Riikka Purran vastaehdokkaat samalla, kun valtamedia fanittaa ja käy kampanjaa Purran puolesta.

 

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

Yhtenä esimerkkinä Purran fanittamisesta on tämä Ylen juttu.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit valitti kyselyn olevan puolueellinen, koska otanta on epäselvä ja lisäksi painottuu vain puolue-eliittiin.

 

Yksi Purraa fanittava persu suuttui Marcon valituksesta ja kirjoitti:

 

Etkö osaa lukea?

[Yle kirjoitti:] ”Kysely lähti 150 perussuomalaiselle, joista 92 vastasi.
Yle kysyi kantoja muun muassa kansanedustajilta, puoluevaltuuston ja puoluehallituksen jäseniltä sekä piirijohtajilta.
Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajistokysymyksissä vastaajille annettiin yli 20 vaihtoehtoa, mutta nimetä sai myös muun henkilön.”

 

 

Tähän sitten Marco vastasi:

Sitaatissasi lukee ”muun muassa”. Keneltä kaikilta kysyttiin? Kysyttiinkö paikallisyhdistysten johtajilta lainkaan, koska se kertoisi paremmin kentän mielipiteen kuin muutama puoluejohdon kätyrinä toimiva piirijohtaja.

Mikä prosentti kustakin ryhmästä vastasi? Suuri vastaamattomuusprosentti kertoo myös paljon, koska moni saattaa pelätä puoluejohdon kostoa.

Ja miksei kysytty puoluesihteeriehdokkaista, vaikka se on myös hyvin tärkeä asema? Nähtävästi Yle haluaa suosia nykyistä liberaalisiivestä tullutta puoluesihteeriä Simo Grönroosia, vaikka konservatiivisiivestä tulleella haastajalla Arto Luukkasella on selvästi kentän tuki.

Mielenkiintoista on myös, että vastaajat saivat esittää ketä tahansa. Eihän tässä ole mitään järkeä. Jos mitataan ehdokkaiden kannatusta, niin sillloin pitää valita ehdokkaiden väliltä.

Lähtökohtana kaikille kyselyille ja otannoille on tarkkaan määritellä kyselyn tarkoitus, kyselymenetelmät ja kohderyhmä. Lisäksi vastaajien pitäisi antaa laittaa ehdokkaat tärkeysjärjestykseen. Muutenhan kyselytavoilla pystyy manipuloimaan vastauksia.

Tällaisissa kyselyissä pitäisi olla avoimet ja objektiiviset standardit. Ne olisi helppo ammattilaisten kanssa sopia etukäteen, mutta näyttää siltä, että valtamedia yhdessä puoluetoimiston kanssa ei sitä halua. Silloinhan tuloksia olisi vaikeampi manipuloida.

 

Aika erikoista, että nykyään Purra-persuille pitää selittää kuinka Yle aina huijaa. Onhan se älytöntä kysyä vain puolue-eliitiltä ketä kannattavat puheenjohtajaksi. Yle unohtaa, että yksi ehdokkaista eli Riikka Purra on 1 varapuheenjohtaja. Eli Purra on pystynyt yhdessä Halla-ahon kanssa useita vuosia muokkaamaan puolue-eliittiä täyttämällä sen omilla kavereillaan ja luomuksillaan.

 

Ylen kysely on yhtä järkevä, kuin jos se olisi kysynyt Purran kavereilta ja kätyreiltä kenen he haluavat puheenjohtajaksi. Sitten Yle olisi voinut hämmästyä kuinka YKSIMIELISIÄ he ovatkaan.

 

 

Vielä älyttömämpää on, että Yle EI suostunut kysymään puoluesihteerisuosikeista. Tämä on läpinäkyvä huijaus. Puoluesihteerillä on erittäin tärkeä asema puolueessa. Yle myös taatusti tietää, että kenttä haluaa konservatiivi Arto Luukkasen syrjäyttävän liberaali Simo Grönroosin puoluesihteerin paikalta. Niinpä Yle ei sitten kysynyt puoluesihteerisuosikeista mitään. Vastaukset olisivat nimittäin voineet olla vääriä.

 

Persujen puoluesihteerikisa kuumenee: konservatiivi Arto Luukkanen vs. homottava Simo Grönroos

 

 

Oikea kysely puoluejohtaja- ja puoluesihteeriehdokkaiden kannatuksesta olisi tehty kuten Amerikassa eli ottamalla mukaan myös paikallistason porukkaa eli esim. paikallisyhdistysten puheenjohtajat. Lisäksi Amerikassa tehdään kyselyjä myös piiri- ja maakuntatason kokouksissa. Näin voisi helposti tehdä myös Suomessa eli muutaman kuukauden aikana kyseltäisiin useiden eri puolella Suomea järjestettävien puoluetapahtumien osanottajilta heidän pj-suosikkiaan.

 

Nyt tietysti alkaa olla vähän liian myöhäistä tällaisille kyselyille, koska jäsentapahtumia ei ehdi olla montaa ennen puoluekokousta. Olisi silti mielenkiintoista kuulla esimerkiksi Porvoon ja Sallan aktiivipersujen mielipiteet varsinkin, kun paikkakunnat ovat niin kaukana toisistaan.

 

Porvoo on varakas ja osittain ruotsinkielinen, joten siellä Purralla voisi ehkä olla paljon kannatusta. Sallassa tilanne olisi luultavasti päinvastainen eli Puistolla ja Tiihosella olisi valtavasti kannatusta. Sallalaiset tuskin ovat kovasti innostuneet Purran kaltaisesta pakkoruotsia fanittaneesta Kirkkonummen ”bättre folke” alueella asuvasta fanaattisesti autokielteisestä itse itseään feministiksi kutsuvasta naisesta, jota valtamedia kaikin keinoin fanittaa.

 

Kuvassa linkki persujen kotisivuille

 

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Persujohto ei tule sallimaan mitään kyselyitä aktiivijäseniltä, koska siinähän voisi paljastua kentän mielipiteet.

 

Varmaa on myös, ettei Yle tällä kertaa olisi kiinnostunut tekemään mitään kyselyjä, koska sekään ei halua tietää persukentän anti-feministisen ”patriarkaalista” mielipidettä.

 

Persujohto ja Yle huijaavat siis yhdessä ja persukenttää viedään mediapelillä kuin pässiä narussa feministiselle teuraalle.

 

 

Ei kuitenkaan hätää!

 

Poliittisen kuoleman voi välttää.

 

Jos persumiehet alistuvat feministille, niin heidät vain kastroidaan.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Junaileeko Yle persut Riikka Purran ja Simo Grönroosin feministisiin käsiin?

 1. Koska ne vaalit on ja jatkuuko tämä länkytys tosiaan sinne asti? Vaalien jälkeen sitten itketään salaliitoista, vaalivilpistä jne. Tämänkin tarmon kun Marcoliini käyttäisi oman puolueensa rakentamiseen niin saisi ehkä jo kolmannen äänen.

 2. Levelin pojat järjestivät eilen äänestyksen kuka on paras ehdokas Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi.

  Äänestykseen osallistui 974 katselijaa. Tiihonen sai 76,08 %, Purra 18,79 %, Puisto 3,7 % ja Eerola 1.44 % annetuista äänistä.

   1. Ei taida Marcoa haitata se että Slim Mill on Iranilainen matu. Kunhan vain on tarpeeksi sakiaa ulosantia niin antaa mennä vain vaikka olisi mikä rättipää.

    1. Ei tietenkään, kuka/mikä vain pönkittää harhaa hyväksytään. Kaksinaismoralismia, takin kääntöä, oman edun hakemista..? Ei tietenkään, koska Marcoliini on suoraselkäinen, rehti totuutta puhuva mies, jolla on laaja kannattajakunta ja jonka hartioille on laskettu pelastajan viitta.

 3. Mielestäni Ossi Tiihosen pitää toimia NYT puheenjohtajakiertueen suhteen niin kuin hän toimisi puheenjohtajanakin.
      – Pelkkä puskista huutelu ei anna kuvaa puheenjohtajasta, jollaisen kenttäväki haluaa.
      – Jos haluaa kiertueen, niin sitten järjestää sen. Vaikka sitten yksin.

  Monet piirijohtajat tulevat estämään tilaisuuksien pitämisen puolueen tiloissa. Silloin ne pitää järjestää jossain muualla.
      – Kannattaa kysäistä vinkkejä Paavo Väyryseltä. Hänkin on järjestänyt kiertueita yksin. Huoltoasemilla, kaupungintaloilla, … moni käytännön kysymys saattaa ratketa ilman, että tarvitsee yrityksen ja erehdyksen kautta oppia.

  Uuttera työ on ennenkin palkittu Perussuomalaisissa.
      – Eino Poutiainen ajeli tuhansia kilometrejä mopolla ristiin rastiin Pohjois-Karjalaa … ja tuli valituksi.
      – Ei Veikko Vennamokaan vain odotellut, että ääntenlaskijat päästävät hänet eduskuntaan: Hän kääntyi suoraan kansan puoleen.

  Perussuomalaisen puolueen toiminta on nykyjohdon alaisuudessa halvaantunut, totaalisen pysähtynyt.
      – Jos johto ei osaa hoitaa puoluetta, se ei saa olla puolueen loppu.
      – Riikkа Purrа jа liеkö myös Sаnnа Mаrinkin оvаt nuоrtеn Fаuci-Jügеndiеn kеsälеirillä Svеitsissä … sааmаssа оppiа ääntеn lаskеmisееn jа Suоmеn Suurruhtinаskunnаn hаllitsеmisееn.

  Onko puoluejohdon tarkoituksena tehdä Soini kakkoset?
      – Varastaa puolueen ja säätiön rahat ja käyttää lähettää ne ulkomaille — no ilmaston muutokseen tietenkin — niinhän jokainen poliitikko tekisi.
      – Tähänkin puolueella on pitkät perinteet … aina SKYP:stä alkaen … ja onko edessä myös pitkä tulevaisuus?
  Voihan sieltä sen verran rahaa löytyä, että ostaa muutaman ministeripaikan.

  Kiitos LaitonLehdelle, että pidätte yllä tätä keskustelua, jonka eliitti ja puolueen johto ovat estäneet Perussuomalaisten kenttäväeltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*