Marco de Wit 19 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Postmodernin filosofian mukaan kausaliteetti eli syy-seuraussuhde on vain harhaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Päivän video: Ruokaa

  1. Eivät neekerit ole tyhmiä. He ovat hyvin älykäs rotu. Valkoiset ovat itse idiootteja. Vai voiko joku väittää etteivät ole? Minkälaiset ihmiset päästävät vieraat ihmiset asumaan maahansa ja antavat heille vallan?

  2. Eipäs nyt yleistetä! ymmärrät varmaan että suomikin tarvitsee halpatyövoimaa? oikeaa tasaarvoa olisi se että lähetetään neekerit lappiin lumitöihin muiden poronmunanpurijoiden avuksi, eipäs voitaisi puhua syrjinnästä, vähemmistöt voisivat sitten lisääntyä keskenään siellä minne stadilainen spurgukaan ei lähde, koskapa fattaankin on niiin pitkä matka jos nettiyhteydyt eivät nyt vaan toimi?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*