Marco de Wit 19 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Paljon on tutkimuksia siitä miten valkoisten miesten testosteronitasot vain heikkenevät heikkenemistään.

 

Nyt on vihdoin herätty myös siihen, että valkoisten miesten sperman määrä ja laatu heikkenee.

 

Siis oikeasti: Valkoisten miesten spermassa olevien siittiöiden määrä on pudonnut alle PUOLEEN!!!

 

Laiton Lehti uskoo, että tämä on suureksi osaksi erään tietyn ryhmän systemaattisen operaation tulos, mutta siitä toisella kerralla.

 

Lukija kirjoittaa:

 

Laittoman Lehden kannattaa tehdä uutisia myös siitä kuinka naisten lisäksi varsinkin länsimaalaisista miehistä on jo nyt tulossa hyvin nopeasti täysin lisääntymiskyvyttömiä. Asia voi naurattaa monia miehiä, mutta ei kovinkaan pitkään. Hyvin pian valkoisten miesten geenit ovat niin surkealla tasolla, etteivät he pysty enää lisääntymään ja saamaan naista raskaaksi! Naisia alkaakin pian kiinnostamaan kuka miehistä sitten voi antaa lapsia, koska naisia ei kiinnosta pariutua lisääntymiskyvyttömän ja steriilin miehen kanssa.

Tutkimusten mukaan länsimaalaisten ihmisten lisääntymiskyky heikkenee valtavaa vauhtia ja tulee olemaan valtava ongelma. Varsinkin länsimaalaisten miesten sperman taso laskee niin nopeasti, että 2045-2050 noin puolet miehistä ei voi enää saada naista raskaaksi ja lopuilla puolella miehistä naisen raskaaksi saamisessa voi kestää normaalia pidempään.

 

Naiset ovat ensinnäkin kehittyneet välttämään heikkoja ja sairaita miehiä joilla on huono perimä ja toisekseen, naisten immuunijärjestelmä on kehittynyt eliminoimaan lähes kaikki miesten spermasiittiöt. Tällöin heikkolaatuisella spermalla ja perimällä varustetut miehet saavat yhä harvemman naisen raskaaksi, koska heidän sperman ja perimän taso on yksinkertaisesti liian heikkoa selvitäkseen naisten immuunijärjestelmässä.

 

Länsimaalaisten miesten lisääntymiskyvyttömyyteen on olemassa kaksi pääteoriaa:

 

1) Erilaisten kemikaalien, myrkkyjen ja säteilyn vaikutus.

 

2) Luonnonvalinnan heikkeneminen ja huonot geenit. Tohtori Edward Duttonin teorian mukaan luonnonvalinnan heikkeneminen on johtanut geeniperimän yhä pahempaan degeneroitumiseen.

 

Molemmat teorioista ovat oikeastaan totta, mutta Dutton on tuonut esille, että vaikka myrkkyjä ja kemikaaleja on ympäristössä, miksi länsimaalaisten ihmisten hedelmällisyys laskee nopeimmin?

 

Vastaus on yksinkertainen: Valkoisilla ei ole enää luonnonvalintaa kun lapsikuolleisuus on tipahtanut 50 prosentista alle prosenttiin. Näin yhä huonommat ja sairaammat geenit leviävät väestössä. Tämän lisäksi valkoiset kuluttavat enemmän myrkkyjä samalla kun saavat auringosta vähemmän D-vitamiinia kuin kuumien kehitysmaiden ihmiset.

 

Pahinta on, että rokotteet näyttävät vielä pahentavan entisestään näiden myrkkyjen ja mutaatioiden vaikutusta ihmisissä, sillä ne tuhoavat ihmisten immuunijärjestelmää, josta seuraa esimerkiksi autismia. Autisteilla, Down-lapsilla jne. on selvästi heikompi immuunijärjestelmä. Näyttääkin siltä, että juuri rokotteet tekevät ihmisistä yhä sairaampia ja rokotevalmistajat jopa myöntävät tämän. Tästä huolimatta heille on annettu immuniteetti eli eivät joudu vastuuseen!

 

 

Alla olevassa videossa käydään läpi katastrofaalista hedelmällisyyden ja spermatason laskua. Yksi iso osasyy näyttää olevan myrkylliset kemikaalit joita on joka puolella ja joita ei käytännössä valvota ollenkaan. Videolla kerrotaan kuinka sitä mukaa kun jokin kemikaali kielletään, poliitikot, virkamiehet ja oikeusjärjestelmän ostaneet suuryritykset vain vaihtavat kemikaalin toiseen täysin testaamattomaan myrkkyyn.

 

 

 

Lue lisää:

Laittoman Lehden mieslukijoista miljonäärejä!!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Spermageddon: Valkoisten miesten sperman laatu ja määrä romahtanut!

 1. Marcon foliohattuteoria mällimiljonääreistä saa näköjään jatkoa. Eihän siinä. Kohtahan Laittoman lehden oikeat urhot panevat kuin puput ja ansaitsevat siinä samassa parin omakotitalon verran rahaa. Koskaan ei takakammareissa ole eletty näin jännittäviä aikoja.

  1. Taisi osua ja upota lehden Persuuutisonti pahasti, kun pitää pahaa oloa mainostaa tänne :) Ota rauhassa ja katso kun PS romahtaa ensi vaaleissa, jos Persut menee Purran piiloagendalle.

 2. Noooh… Minä olen elänyt luomuna jo pidempään. Terve luomu-luovuttaja on käytettävissä. Vain kiinteät kustannukset laskutetaan.

  Tähän asti on aina kerralla tullut raskaaksi, mutta aina ei ole puolellamme. On hyvin vähän asioita jotka paranevat vanhetessaan.

 3. Alkoholi on merkittävin taustatekijä siittöiden surkeaan tilanteeseen. Aiheuttaa DNA-vaurioita ja mutaatioita.

 4. Naiset tulevat viemään terveet kunnon sonnit käsistä. Sopivia miehiä on rajallinen määrä ja vain pieni osa miehistä tulee saamaan naiset raskaaksi. Jokainen terve nainen haluaa omia terveitä lapsia.

 5. Minun täytyy sanoa autistiseksi diagnosoituna, että harvoin sairastun edes perusflunssaan. Mikä lienee syynä? Luulen sen, että olen välttänyt aspartaamia sisältäviä juomia ja mieluummin valinnut sen sokeroidun juoman, sillä aspartaami on pahimpia hermomyrkkyjä ihmisen keholle. Aspartaamia on tutkittu pitkäänkin ja sillä on havaittu olevan syöpää ja näköhäiriöitä aiheuttavia tekijöitä. Silti se piti saada lailliseksi, vaikka haitat oli tiedossa ennen sitä – vain rahan takia. Enkä ole nuorempana koskenut päihteisiin lukuun ottamatta yhtä maistelukertaa ja alkoholia juon kohtuudella.

  Toiseksi olen syönyt pienestä pitäen voita ja juustoa. Aivot tarvitsevat rasvaa, ja ihmisen aivot ovat pääasiassa rasvaa. Rasvoilla on monia muitakin tehtäviä kuten kylläisyyden tunne ja hormonitasapainon säätely. Jättäkää margariinit ja transrasvat kaupan hyllyille ja suosikaa aitoa voita, kermaa ja rasvaisinta maitoa sekä jogurttia.

  1. Lisään vielä, että meillä autistisilla voi olla erilaisia viljayliherkkyksiä ilman keliakiaa. Itse tosin uskon oman viljayliherkkyyteni olevan enemmän seurausta reumatismista ja refluksista, joita hoidan vhh:lla, kuin autismista. Muita sairauksia kuten keuhkokuumetta, diabetesta ja syöpää kohtaan taas olen ollut aika immuuni.

   Nykyiset ravitsemussuositukset hiilihydratteineen lisää sairauksia ylipainosta alkaen. Myös rasvamaksaa havaitaan jopa pienillä lapsilla! Tähän on syynä liiat sokerit ja hiilihydraatit, jotka vaikuttanee miesten sperman laatuun. En ole yhtään ihmeissäni, miksi terve ihminen on tänä päivänä vähemmistössä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*