4 thoughts on “LEVELI NEWS #5: Junnun Ferrari HAJOSI! + Riikka Purra on PYSÄYTETTÄVÄ!

 1. Monet persujäsenet ovat tajunneet globalistien likaisen pelin, jossa yrittivät järjestää Riikka Purran mädättämään Perussuomalaisia lisää. Nyt moni aikookin äänestää Ossi Tiihosta, kun puolueen eliitin likainen ja epärehellinen peli paljastui. Likainen peli kostautui rahaeliitille.

 2. Ossi Tiihosen valinta Perussuomalaisten puheenjohtajaksi voi vaikuttaa valtavasti siihen mihin suuntaan Suomen historia tulee kääntymään, sillä Jussi Halla-aho ja Riikka Purra ovat täysillä rahaeliitin, EU:n, Naton, poliisivaltion, valheellisen koronahysterian jne. puolella. Ossi Tiihonen ei tulisi koskaan sallimaan ainakaan sitä, että Suomen valkoinen kansa orjuutetaan, sillä tehdään rikollisia ihmiskokeita ja Suomesta tulisi pysyvästi poliisivaltio, joka vainoaa ja kansanmurhaa omaa kansaansa.

 3. Todellisuudessa Ossi Tiihonen on selvä voittaja Perussuomalaisten pj-vaaleissa, jonka takia Riikka Purran ja Jussi Halla-ahon pitää käyttää erittäin likaisia ja epärehellisiä keinoja järjestääkseen Purran pj:ksi. Monet persut ovat täysin järkyttyneitä Halla-ahon ja Purran likaisesta pelistä puolueen sisällä, koska eivät voi voittaa rehellistä ja avointa peliä.

 4. Julkinen rikosilmoitus valtiopetoksista:

  Suomessa 2 ”eduksuntaa” poisti kansan ihmisoikeudet kähminnällä ja lahjonnan !

  Suomen ”perustuslain” 118 § on PL 6 §:n vastainen ja siten laiton.

  Julkinen lakitietokanta Finnlex ”takkuilee” PL 118 §:n osalta ja sen esitöiden … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tällainen SYYTEILMOITUS lainsäädännöllisen lahjonnan lopettamiseksi Suomessa on jätetty jo 9.12. 2005 ( EIT 24221/06 ; siis myös EIT on tiedon saanut 2006 – 2008 tästä Suomen tilanteesta ).

  Voi lukea ja katsoa / jakaa : tokentube Kimmo Leino puhuu tai archive.today/kimmoleaks.fi

  Kansainvälinen rikostuomioistuin ja EIT on lahjottu peittelemään Suomen ihmisoikeusrikoksia .

  Sensuuri kohdallani on niin kovaa, että eduksunnan julkisten tekemisten kertominen PL 118 §:n tiimoilta on ”yhteisönorminen” vastaista kirjoittelua .

  Mm. julkinen oikeusasiamiehen kansliapäätös sensuroidaan … Eoa kanalsiapäätös 1350/4/08 … Suomen EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa koskevaa aineistoa ( syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänviarstoon 9.12. 2005 ja OM kriminaalipoliittisen osaston päätös 8 kuukauden diariinkirjaamisen kohtuuttomuudesta ) ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö.

  Nykysin EIT ”seuloo” pois käsittelystä 99 % Suomesta sinne lähetyistä tapauksista ja kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut, oissa EI ole kansallista syyteoikeutta

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*