Marco de Wit 20 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut sekä persujen puoluetoimiston että persulehti Suomen Uutisten olevan suljettu heinäkuussa, vaikka persujen pj-kisa on täydessä vauhdissa!

 

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

Viime aikoina yhä useampi persujen jäsen on kyllästynyt Suomen Uutisten lomailuun. Mikseivät persut porrasta lomia ja käytä kesälomasijaisia, kuten muut lehdet ja puoluetoimistot? Lisäksi ihmetellään miksei puoluelehti toimi tasaisesti eli julkaise uutisjuttuja joka päivä, kuten muutkin lehdet.

 

Persuilla on nyt pj-vaalien lisäksi tulossa myös puoluesihteerivaalit. Ne vaikuttavat mm. puoluetoimiston ja osittain myös puoluelehden toimintaan. Niinpä alla poimittuja kommentteja persujen puoluesihteerivaaleja koskevasta keskustelusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Persujen rivijäsenet suuttuneet Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkilalle

 1. Miten Laiton Lehti tekee monta kertaa enemmän hyviä juttuja kuin miljoonia omistava rikas puolue?

  Perussuomalaisten puolueen eliitin likainen ja epärehellinen peli tulee kostautumaan nyt kun persujen jäsenet ovat huomanneet erittäin likaisen ja epärehellisen pelin, jossa valtamedia ja Perussuomalaisten puolue-eliitti yrittävät järjestää ohituskaista-feministin Riikka Purran puolueen johtoon. Moni aikookin nyt äänestää Ossi Tiihosta puheenjohtajaksi.

 2. Kommentit voivat olla kenen tahansa – mutta oikeassa ollaan.

  Turkkila on kommunistin kanssa naimisissa joten se siitä kansallismielisyydestä – Mestari on avionrikkoja ja globalisti joten.

  Heidänhän olisi pitänyt valita pois Halla-aho jo viimeistään v 2017, loppuvuodesta -kun selväksi tuli pannukaku – luvattu fixit jäi piippuun.

  1. Rotupettureitakin riittää Wallinista alkaen. Eikös se Hakkarainen eronnut siitä hondurilaisesta naisesta? Mitähän seuraavaksi? Olisiko seuraavaksi Thaimaassa seksiseikkaileva persu?

  1. Kiitos muistutuksesta. Tänään oli useammasta jutusta unohtunut kansikuva. Tämä johtuu siitä, että usein teksti ja kuva ovat eri aikaan tai eri henkilöiden järjestämiä. Koordinaatio välillä pettää.

   Suurkiitos lukijoille, että unohduksesta huomauttavat, niin saadaan asia aamupäivän aikana korjattua.

 3. Eihän toimitus mitään tavallisten tallaajien kommentteja lue kun ovat lomailemassa ja puoluejohto valmistelemassa Purran kruunajaisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*