Marco de Wit 21 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on saanut lukijoilta paljon ideoita ja tietoa spermageddonista ja siitä pelastautumisesta.

 

Niinpä aiheesta on jo julkaistu kolme juttua.

 

 

 

 

Alussa jotkut lukijat luulivat juttuja humoristisiksi, mutta nyt skeptisimmätkin lukijat myötävät sperman rahallisen arvon.

 

Parhaimmillaan yksi annos on tuhansien eurojen arvoinen, joskin tavallisen annoksen hinta liikkuu siinä 100 – 500 euron välillä.

 

 

 

Mutta ei sillä hinnalla niin väliä ole, koska spermaa kyllä riittää jokaisella hiukankin terveellä miehellä. Luonto on asian järjestänyt niin, että yksi nainen pystyy olemaan raskaana vain kerran vuodessa, kun taas mies voi siittää vuodessa vaikka tuhansia naisia. Tämän takia esimerkiksi siittosonnejakaan ei maailmassa kovin montaa tarvita.

 

Nettoamisen näkökulmasta oleellisinta ei siis ole niinkään sperman hinta kuin määrä.

 

Herääkin kysymys kuinka paljon spermaa voi luovuttaa?

 

 

Se riippuu firmasta JA lainsäädännöstä. Eli siis myös maasta, koska eri maissa lait ovat erilaisia.

 

Ensimmäisen laajamittaisen spermapankin perusti Englantiin toisen maailmansodan jälkeen juutalainen Bertold Weisner, joka oli eugenisti. Hän ei vain pyrkinyt ainoastaan nettoamaan paljon rahaa, vaan myös pelastamaan maailman.

 

Ideana oli kerätä spermapankkiin terveiden älykkäiden urheilullisten miesten spermaa, jotta voitaisiin nostaa kansan keskimääräistä älykkyys- ja terveystasoa.

 

 

Pian Weisner kuitenkin törmäsi suureen esteeseen. Älykkäät urheilulliset miehet olivat kaikki naimisissa ja heidän vaimonsa eivät pitäneet spermaluovutusideasta. Edes hinnan nostaminen ei juuri auttanut varsinkin, kun lainsäädännön epämääräisyyden takia hän ei voinut mainostaa yritystään.

 

Mutta ei hätää. Weisner päätti ”hieman” täydentää spermapankin varastoja omalla spermallaan.

 

Tämä oli niin helppoa, että hän täydensi varastoja yhä enemmän ja enemmän. Näyttää siltä, että lopulta enemmistö spermapankin spermasta tuli Weisneriltä itseltään. Tämä oli nimittäin hänelle hyvin halpaa ja lisäksi hän uskoi omien nerokkaiden juutalaisten siittiöidensä parantavan ihmiskuntaa luomalla uusia hänen itsensä kaltaisia ”neroja”.

 

Weisner oli haltioissaan. Hän rikastuisi samalla kun pelastaisi maailman!

 

Bertold Wiesner. Linkki Wikipediaan

 

 

Asiakkailleen Weisner ei tieytsti kertonut sperman tulleen juutalaiselta eli häneltä itseltään, vaan väitti niiden tulleen älykkäiltä ja terveiltä englantilaisilta. Vasta paljon myöhemmin geenitestien kehittyessä tämä Weisnerin huijaus tuli ilmi. Arvoiden mukaan Weisnerin spermalla olisi hedelmöitetty jopa 1000 naista!

 

Tämä tietysti lisää valtavasti vahinkoinsestin todennäköisyyttä. Niinpä lainsäädäntöä alettiin muuttamaan Britanniassa ja rajoitettiin spermaluovutuksen määrää 10 luovutukseen.

 

Useimmissa maissa tällaista rajoitusta ei kuitenkaan ole!

 

Ei myöskään Amerikassa, vaikka siellä varsinkin huippuyliopistojen, kuten Harvardin ja Yalen miesopiskelijat ovat spermametsästäjien systemaattisen ahdistelun kohteena.

 

Tosin huippuopiskelijoiden sperma ei ole enää pitkään aikaan riittänyt, koska sekä kulttuurivallankumouksen että sperman laadun romahtamisen myötä hyvälaatuisen sperman kysyntä on räjähtänyt. Nyt ihan tavallistenkin terveiden miesten sperman arvo on valtavassa nousussa. Jos on tarpeeksi röyhkeä eli tarjoaa spermaansa useisiin eri puolilla maailmaa oleviin spermapankkeihin, niin oikeasti voi netota todella paljon.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Kuinka helppoa on tulla spermamiljonääriksi?

 1. Mitä meistä on jäljellä 400 vuoden jälkeen?
  – Geeniperimä.

  Ei tuo 1’000 jälkeläistä ole kuitenkaan kaikkien aikojen ennätys. Arvelisin, että Egyptin faaraoilla oli merkittävästi enemmän jälkeläisiä.
  – Jos faaraolle piti tuoda viisi neitsyttä päivässä, on se 18’000 neitsykäistä kymmenessä vuodessa.
  – Suuri osa heistä tuli raskaaksi ja sai ruhtinaallisen, sanoisinko jopa faaraollisen elatusmaksun lähtiessään.

  Nämä faaraon geishat eivät kuitenkaan olleet kansan suosiossa vaikka heillä oli varallisuutta.
  – Niinpä he pakenivat Eurooppaan Gibraltarin kautta ja
  – vieläkin eurooppalaisessa geeniperimässä on havaittavissa viittauksia faaraoihin.

  Muutaman tuhannen vuoden päästä sitten ihmetellään miten yhden ihmisen, Bill Gatesin, geeniperimä on voinut levitä niin laajalle, että lähes koko maapallon väestö kantaa hänen geenejään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*