Marco de Wit 22 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo pitkään mainostanut Dyyni-elokuvaa.

 

Dyyni-trilogia ja elokuva sensuroidaan homofobisena ja antisemiittisenä?

 

Samalla toimitus on kovasti pelännyt, että elokuva raiskataan poliittisella korrektiudella.

 

Tähän mennessä merkit eivät kuitenkaan näytä kovin pahalta. Lähes kaikki pääosan esittäjät ovat valkoisia ja muutenkin muistuttavat kirjan hahmoja.

 

Siis lukuunottamatta kahta henkilöä: Chani eli Paulin ihastus ja tuleva vaimo on muutettu jonkun sortin mulatiksi. Onneksi kuitenkin aika vaaleaksi.

 

Loppujen lopuksi päänäyttelijät ovat aika tarkkaan kirjan mukaisia ja myös kaikki erinomaisia näyttelijöitä.

 

 

 

 

Ei vielä huokaista helpotuksesta. Tärkeimmän sivuosan esittäjä eli aavikkokansan fremenien johtaja, paleontologi Liet Kynes on muutettu NAISEKSI ja vieläpä neekeriksi. Täysin älytöntöntä ja niin massiivinen kirjan raiskaus, että monien on jo tästä syystä vaikea katsoa elokuvaa.

 

Nähtävästi Hollywoodin juutalaiset suvakit pakottivat elokuvan käsikirjoittajat tekemään keisaria edustavasta aavikkokansan johtajaksi nousseesta superälykkäästä miesjohtajasta neekerinaisen. Tietysti. Kiitos juutalaiset tästäkin!

 

Kirjassa Liet Kynes on Chanin isä, joten nyt kun hänen muutettiin naiseksi, niin hän on nähtävästi sitten Chanin äiti. Ehkä tämänkin takia Chaniksi piti saada edes jonkinasteinen mulatti. Tosin liian vaalea, koska neekeriveri yleensä dominoi hyvin voimakkaasti. No, ehkä elokuvassa Chani ei olekaan Lietin tytär.

 

 

 

Poliittinen korrektius toimii tietysti myös toisinpäin. Eli valkoisiksi on jätetty pahikset eli Harkonnenit. Itse asiassa heillä on valkoisista kaljuista muodostetut kidutusjoukot!

 

 

Yhdestä asiasta voidaan kuitenkin olla varmoja: Paroni Harkonnea ei kirjan tavoin esitetä sadistisena homona, joka raiskaa pikkupoikia. Nykyäänhän Hollywood pitää kaikkia homoja pyhimyksinä.

 

 

Tässä videossa haastatellaan lähes kaikkia päänäyttelijöitä. 13:40 kohdassa alkaa traileri.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Dyyni-elokuvan uusi traileri

  1. Frank Herbert wanted a harsh-sounding name for the antagonistic family opposing House Atreides in Dune. He came across the name ”Härkönen” in a California telephone book and thought that it sounded ”Soviet”, though it is in fact Finnish.

  2. En usko että yksikään tämän lehden ”lukijoista” on edes pidellyt Dyyniä kirjana käsissään, saati koettanut lukea sitä, joten turhaan uhriudutte tästä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*