Marco de Wit 22 heinäkuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Monet tavalliset rivipersut eivät varsinkaan maakunnissa tunnu edes tietävän, että puoluetta johtavat pääkaupunkiseudun persut ovat todella arvoliberaaleja eli pitkälle suvakkeja.

 

Karmeimpana esimerkkinä tietysti persujen puheenjohtajaksi pyrkivä Kirkkonummen ”bättre folk” asuinalueella punavihreän toimittajamiehensä kanssa asuva Riikka Purra, jonka arvoliberaaliudesta ja ruotsinmielisyydestä Laiton Lehti on kirjoittanut useita juttuja.

 

Purra myös ihan avoimesti ilmoittaa olevansa feministi. Eikä vain feministi, vaan viherfeministi. Purra omaa niin vihreän aatemaailman, ettei edes suostu käyttämään autoa, vaikka hänen työhönsä kuuluu maakuntien kiertäminen.

 

Monet ovat kuitenkin huomauttaneet, että Purran lähimmät avustajat ovat VIELÄ arvoliberaalimpia ja ruotsinmielisempiä. Viikko sitten Paavo Turusen seinällä kysyttiin Purralta kannattaako tämän avustaja Marika Sorja pakkoruotsia.

 

 

Kuvassa linkki Turusen FB-seinälle

 

Purra raivostui ja sanoi:

Karmeaa paskaa … Mikäli sinua kiinnostaa avustajani kanta, ehkä kysyt häneltä? Miksi minun pitäisi olla tietoinen siitä?

Vai kuulutko tähän sarjaan ihmisiä, joiden mielestä koko maassa ei pitäisi olla kaksikielisiä ihmisiä ja että ruotsinkielisissä on joku elimellinen vika?

 

Purran hermostuminen on entisestään lisännyt hämmennystä. Miksi yksinkertaisesta kysymyksestä pitää polttaa päreensä?? Herää kysymys onko jotain salattavaa?

 

Useat ihmiset ovatkin alkaneet tutkimaan Sorjan toimintaa tarkemmin. Marika Sorja ylpeästi kertoo olevansa suomenruotsalainen. Hän on tunnettu Purran ”vasempana kätenä” ja Helsingin persunaisten aktiivina. Laiton Lehti ei halua mennä henkilökohtaisuuksiin varsinkin, kun sellaiset tiedot ovat aina epävarmoja, joten nyt käydään läpi vain Sorjan täysin julkisia tietoja ja kannanottoja.

 

Ensinnäkin Sorja itse avoimesti kertoo FB-seinällään käyneensä ruotsinkielisiä kouluja ja työskennelleensä ruotsinkielisissä työpaikoissa. Hän myös usein kirjoittaa FB-seinällään ruotsiksi ja hänellä on paljon ruotsinkielisiä FB-kavereita.

 

Yksi asia kuitenkin ihmetyttää. Tiettävästi Sorja on vain lähi- ja lastenhoitaja. Hän on muutaman vuoden toiminut persuissa, mutta hänellä ei ole mitään korkeampaa koulutusta, kokemusta tai pätevyyttä. Miksi Purra sitten palkkasi hänet läheiseksi avustajakseen vallan ytimeen? Täysi mysteeri. Ei ihme, että monet ovat asiaa ihmetelleet.

 

Ainoa selitys näyttää olevan, että suomenruotsalaisena Sorja huolehtii nimenomaan Purran ruotsinkielisestä verkostosta. Sorja myös usein edustaa persuja ruotsinkielisissä radio- ja TV-ohjelmissa. Niissä hän aina välttää ”polarisaatiota” ja selittää persujen suhtautuvan positiivisesti myös ruotsinkielisiin. (Siis vaikka ruotsinkieliset riistävät ja syrjivät suomalaisia hyvin monilla tavoilla.)

 

 

 

 

Haastatteluissaan Sorja jopa selittää Svenska Ylelle, että perussuomalaiset haluaa olla liberaalimpi puolue. Toki Halla-aho on samaa mieltä.

 

Tämänkään jutun otsikko ei herättänyt persuissa mitään keskustelua.

 

 

Kuvassa linkki Svenska Yleen

 

 

Sorjan julkinen poliittinen ura alkoi perussuomalaisissa nuorissa Sebastian Tynkkysen aikaan. Sorja onkin yksi niitä, joka lähti yhdessä ns. persunuorten homolobbyn eli sairaasti Tom of Finlandia fanittavien Tynkkysen ja Hyttisen kanssa viemään persunuoria ja persuja kohti arvoliberalismia.

 

Marika Sorja ja Nuutti Hyttinen

 

 

Kuvassa linkki Hesarin juttuun

 

Persujen Sebastian Tynkkynen mädättää nyt helluntailaisia!

 

Yhdessä Purran ja hänen oikean käden, puoluesihteeri Simo Grönroosin kanssa tämä homottajaliiga myös järkkäsi äärihomo Jukka Hankamäen persujen palkkalistoille homottamaan persuja oikein olan takaa. Tosin Hankamäki teki sen vähän liiankin avoimesti, kirjoittamalla ja julkaisemalla naisvihamielisen homokirjansa persujen rahoituksella.

 

Valtamedia yritti selittää ongelmana olevan persujen liiallinen patriarkaalisuus, vaikka todellinen ongelma on homotuksen salliva liika liberaalius.

 

Persujen Jukka Hankamäki fanittaa raiskauskulttuuria veronmaksajien rahoilla

 

 

Persujen homottajaliigan nuoriso-osasto eli Tynkkynen, Hyttinen ja Viding järkkäsivätkin Sorjan suhteellisen hyväpalkkaiseen työhön persunuorten pääsihteeriksi.

 

 

 

 

Itse asiassa Sorja on alusta asti ollut persujen kiintiönainen. Ei pelkästään, koska on nainen vaan ennenkaikkea suomenruotsalaisuutensa takia. Sorjalla onkin ollut samanlainen rakettimainen nousu puolueessa kuin Purrallakin.

 

Sorja tuli persuihin 2014 ja lähes samantien pääsi eduskuntavaaliehdokkaaksi! Tämä on täysin ennenkuulumatonta varsinkin, kun Sorjalla ei ole koskaan ollut minkäänlaista kannattajajoukkoa. Hänen Youtube-kanavansakin on varmaan Suomen aneemisin.

 

Sorja kyllä yrittää saada muita ruotsinsuomalaisia äänestämään itseään, mutta se ei ole ikinä onnistunut. Tämä siitä huolimatta, että hänen kampanjallaan on aina puoluetoimiston, puoluejohdon ja valtamedian vankka tuki.

 

Sorja on joka vaaleissa lähes persujen hännänhuippuna. Toisaalta ei sillä ole niin väliä. Kiintiöruotsinsuomalaiseltahan ei vaadita tulosvastuuta. Päinvastoin. Mitä huonompi vaalitulos, niin sitä nopeammin persuissa nousee vallan ytimeen varsinkin, jos suostuu nuoleskelemaan Purraa ja muuta puoluejohtoa.

 

Sorja ryöstää joka vaaleissa joltain suomenkieliseltä persulta vaalimenestyksen, mutta ei se haittaa. Persut nimittäin tarvitsevat suomenruotsalaisia!

 

Kuvassa linkki Sorjan vastauksiin Hesarin 2019 vaalikoneeseen

 

 

Purran tavoin Sorja on toisaalta Natomyönteinen ja toisaalta EU- ja eurokriittinen, muttei tietystikään vastainen. Tuleehan homotus ja muu arvoliberaali ”sivistys” lännestä. Niinpä meidän pitää integroitua länteen vaikka vara-Naton eli EU:n kautta.

 

Arvoliberaalina Marika Sorja tietysti myös Purran tavoin kannattaa homoliittolakia. Tosin Sorja tekee sen vielä fanaattisemmin. Häntä ei edes huoleta kouluissa tapahtuva homotuksen ja pridetyksen pakkosyöttö. Itse asiassa PÄINVASTOIN.

 

 

 

Sorjaa ei siis yhtään häiritse, että oppilaille pakkosyötetään homopropagandaa ja esitellään dildoja. Alla kuvakaappaus Ylen jutusta, joka sai Sorjan suuttumaan homotusta vastustaville vanhemmille.

 

Sorjan mukaan vanhempien ja (Laura Huhtasaaren kaltaisten?) ”ääriuskonnollisten” pitää ymmärtää, että koulu tahtoo lapsille vain hyvää! Ainakin seksuaalikasvatuksen saralla.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Ei ihme, ettei Riikka Purra halua puhua läheisen avustajansa linjoista ja arvoista.

 

Yksi asia on varma:

 

Veikko Vennamo pyörii haudassaan yhä kiihtyvällä vauhdilla.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Riikka Purran vasen käsi Marika Sorja fanittaa dildoilevaa arvoliberalismia!

  1. Ilmeisesti kummatkin, sekä Jussi Halla-aho ovat Jumalaa vihaavia ateisteja. Tämä korreloi kaiken muun myrkyllisen noitamaisuuden kanssa.

  2. Nimi ei ole enne tässä tapauksessa. Sorja…kuvien perusteella kaukana siitä… Vihervasemmistomädännäisyys haisee kauas. Persut on kaapattu joka asteella.

  3. Siinä oli taasen Riikkalle päivän lukemistoa. On hauskaa ajatella että loppupäivän hyppelee raivosta seinille….

  4. Jukka Hankamäki on hyvä tyyppi jonka persut väkisin halusivat puolueeseensa ja sitten heittivät leijonille vaikka 100% tiesivät Hankamäen kannan asioihin. On toki homo mutta vaikuttaa järkevältä ihmiseltä siitä huolimatta

  5. Marika on mielestäni upea ihminen. Tutustuin hänen blogiinsa kun hän alkoi pitää blogia sairastuttuaan rintasyöpään odottaessaan kolmatta lastaan. Itse sairastuin samaan aikaan. Vertaistuki oli vahvaa, Marika on vahva ihminen. On täysin typerää vitsailla sukunimen vertaamisella Sorjan olemukseen. Rintasyövän estolääkityksenä käytettävät hormooniblokkerit ovat minullakin nostaneet painoa parisenkymmentä kiloa.
    Arvostan Marikaa suuresti ja toivon että hän pääsee eteenpäin valitsemallaan uralla. Äänestää en häntä voi koska en asu samassa vaalipiirissä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*